Főoldal

 

                   " A koronavírus nem új jelenség, idézte fel az egyetem közleménye, egyes fajtáit már az 1960-as években kimutatták felsőlégúti tünetektől szenvedő betegeknél, nevüket pedig elektronmikroszkópos képükről kapták, mivel a naphoz hasonló koronával rendelkeznek. A kórokozó hat törzse fertőzheti meg az embert. A betegség általában gyakori, és az egyszerű megfázáshoz hasonló, felső- és alsólégúti, esetleg bélrendszeri tünetekkel jár, az egészséges immunrendszer pedig gyorsan legyőzi." ( Forrás: /infostart.hu/belfold/2020/01/30/a-koronavirus-ellen-egyetlen-hatekony-vedekezesi-mod-van-figyelmeztet-a-semmelweis-egyetem)

Immunrendszerünk minden nap szorgos munkával védelmez minket a kórokozók ezreitől, melyek megbetegíthetnek bennünket. Az immunrendszer mindezt oly hatékonyan végzi, hogy működését észre sem vesszük. A védőoltások aktiválják az immunrendszert, felvértezve a szervezetet olyan kórokozókkal szemben, amelyekkel majd csak ezután fog találkozni.  A kérdés az, hogy mit tehetünk immunrendszerünkért, amikor az adott kórokozó, vírus ellen még nem létezik megfelelő védőoltás !  Az erős, ellenálló immunrendszert nem lehetetlen elérni, csak egy kis odafigyelés kell és megelőzhetjük az influenzás, vírusos megbetegedések kialakulását. Az immunerősítés egyik alap köve a helyes táplálkozás. A bélrendszerünkben dől el, hogy a szervezetünk mennyi vitamint, ásványi anyagot képes majd hasznosítani. A bélflóra nem csak a táplálékok lebontásában vesz részt, hanem képes a nemkívánatos baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben is megvédeni. Az ellenálló képességünk megerősítésében, valamint vitamin készleteink feltöltésében legnagyobb segítségünkre a Reverde egészségkapszula lehet!  A Reverde egészségkapszulát 4 komponensből állítjuk elő, melyek közül három (búzafű, búzacsíra és spenót) különösen egészséges és tápláló ételnek minősül, amit a negyedik összetevővel (hozzáadott C-vitamin) csak tovább erősítettünk. Immunerősítő mechanizmust erősíti még, hogy a Reverde kapszulát alkotó növényekben 17 féle aminosav található meg, ebből nyolc olyan, amelyet a szervezet nem képes önmaga előállítani.

A tudomány pillanatnyi állása szerint a koronavírus megelőzésének legbiztosabb módja

az

egészséges immunrendszer

                                                                                

Isis istennő kapszulába zárt ajándéka

Ami nem sikerült Szent-Györgyi Albertnek, az a REVERDE segítségével ma már bárkinek kézzel fogható valósággá válhat. A C-vitamin méltán világhíres felfedezőjét személyes tragédiái vezették arra, hogy életét a rák ellenszerének megtalálására szentelje. Második  feleségét, valamint édeslányát Nellit is a szörnyű kór ragadta el mellőle, nem csoda, ha később éjt-nappallá téve dolgozott a betegség titkának megfejtésén.

A Nobel-díjas professzor, mint korábban a C-vitamin esetében, ekkor is saját útján indult el, az őt híressé tevő felfedezés kapcsán jól bevált növényi kísérletekkel. Az emberiséget évezredek óta életben tartó búza, valamint az aszkorbinsav (C-vitamin) kombinációját használva sikerült a kísérleti állatokban elpusztítania a rákos sejteket, ám 93 éves korában bekövetkezett váratlan halála miatt már nem tudta kutatásait befejezni.

A 100 százalékosan Bio és 100 százalékosan magyar REVERDE megalkotói Szent-Györgyi Albert eredményei nyomán jutottak el a megoldáshoz, és egy gazdagon megrakott piaci pultnyi zöldség és gyümölcs hatóanyagait sűrítették egyetlen kapszulába.

A REVERDE alapanyaga, a búzafű természetes módon igen magas koncentrációban tartalmazza a szuperoxid-diszmutáz (SOD) elnevezésű enzimet, amely megköti és hatástalanítja a sejtekben található szuperoxidokat ezzel védve és fiatalítva a sejteket. A káros környezeti hatások, valamint a kor előrehaladtával szervezetünk egyre kevesebb szuperoxid-diszmutázt termel, így sejtjeink elveszítik önmegújító képességüket és idő előtt elhalnak. Ezt bizonyítja, hogy a rákos sejtek például egyáltalán vagy alig tartalmaznak SOD-t.

                        

Sugár- vagy kemoterápiás kezeléseket követően testünk még a szokásosnál is gyorsabban öregszik. Sejtjeink körül és azon belül is ugrásszerű növekedésnek indul az ártalmas szuperoxidok száma. Ezek ellen pedig nincs más fegyverünk, mint a feljebb már bemutatott szuperoxid-diszmutáz, vagyis a búzafű.

Az ókori Egyiptom lakói által „Isis ajándékaként” nevezett és tisztelt növekvő zöld fűről az Ótestamentum is megemlékezik Dániel könyvében. Az írás szerint Nebuchadnezzar király (Kr.el.:630-562) hét éven át fűféléket fogyasztva nyerte vissza mentális tisztaságát és testi erejét. De arról is szép számmal vannak írásos bizonyítékaink, hogy a maják, inkák és aztékok is előszeretettel gazdagították ételeiket a frissen kihajtott búzával.

A több mint ötezer éves gyógyító múlttal rendelkező búzafűn alapuló REVERDE kapszulákról tehát bátran kijelenthetjük, biztos segítség a rák legyőzésében, valamint a kemoterápiás kezeléseket követő gyengült testi állapotok kezelésében. Összetevői azon túl, hogy a szervezet megfelelő sav-lúg egyensúlyának helyreállításában segítenek, a beavatkozások után megnövekedett tápanyag-, vitamin- és ásványianyag szükségletre is megoldást kínálnak. Nemcsak A-, C-, E-, és K-vitaminban, de B-komplexben, vasban, kalciumban, magnéziumban, szelénben és aminosavakban is igen gazdag. A felsorolt vitaminok ugyanakkor antioxidánsok is egyben, tehát védik szervezetünket a szabad gyökök okozta károsodásoktól.

Szent-Györgyi Albert professzor ugyan elveszítette szeretteit, ám munkásságának köszönhetően, nekünk már van választásunk.

A REVERDÉ-t használók saját kezükbe vehetik a döntést, és igennel válaszolhatnak az életre!

 

Hadüzenet

a

ráknak

Az elmúlt 50 évben a rákos megbetegedések száma egyre csak nőtt. A fogyasztói társadalom magával hozta az élelmiszerek káros anyagtartalmának , méregtartalmának drasztikus növekedését ,ami a rákos megbetegedések forrása. A tudósok állandó csatát vívnak a betegséggel,azonban kisebb győzelmek ellenére, igazán áttörő sikert még nem értek el

Mi lehetne nagyobb motiváció a megoldás megtalálására, mint ha szeretteink kerülnek a gyilkos kór kezei közé?

Szent-Györgyi Albert Szent-Györgyi Albert

Bármerre is járunk a világban ,a Nobel-díjas magyar tudós,Szent-Györgyi Albert neve mindenhol ismerősen cseng.
A paprikából kinyert C-vitamint előállító professzorról kevesen tudják,hogy idősebb korában egy nagyobb "fába vágta tudományos fejszéjét".
Az utolsó kutatásának témája nem más volt,mint hadüzenet a ráknak. Elszántan kereste az ellenszert,amire legnagyobb szüksége lett volna,mikor élete szerelmét, Mártát és kislányát Nellit mellrák ragadta el tőle. A professzor beleroppant felesége és lánya elvesztésébe és életének hátralévő részét a rák gyógymódjának kutatásával töltötte. Ki vehette volna fel, eredményesebben a küzdelmet ha nem Szent-Györgyi Albert.
Másféle utat akart bejárni, mint az elődjei, így a "C" vitaminnál jól bevált növényekkel kezdte kísérleteit. Egészen pontosan a búza, ( ami az emberiséget tartja életbe ) és az aszkorbin sav ( "C" vitamin) kombinációja mellett döntött. A rák elleni kísérleteiben a búzacsíra és a "C" vitamin keverékével sikerült elpusztítania a rákos sejteket a kísérleti állataiban. Az áttörést jelentő kombinációt saját magán ellenőrizte, minden nap fogyasztotta nagyon jó eredménnyel.
Saját bevallása szerint nagy aktivitását és feltűnően jó egészségi állapotát a búzacsíra és az aszkorbin sav minden napi fogyasztásának köszönhette. A kísérleteit, 93 éves korában bekövetkezett váratlan halála miatt nem tudta befejezni.
Szent-Györgyi Albert hagyatéka azóta is itt lebeg a szemeink előtt ,arra várva ,hogy az emberek kihasználják a lehetőséget ami a professzor családjának nem adatott meg.
Ezt a hiányt szerettük volna bepótolni a REVERDE megalkotásával.
Segítségünkre sietett a szerencse egy új magyar találmány formájában. A magyar" szürkeállomány" megoldotta,hogy egy piaci zöldséges pult mennyiségü zöldség, gyümölcs hatóanyagait egy doboz kapszulába sűrítse, hatóanyag veszteség nélkül.
A REVERDE 100 % BIO és 100% magyar termék, mely hároméves pályafutása alatt rendkívül jó eredményeket ért el a fogyasztói visszajelzések szerint.
Egy intenetes modul segítségével azt tapasztaltuk, hogy a vásárlóink 70%-a az elégedett fogyasztók ajánlására vásárolja a REVERDE-t .

A terméket szándékosan nem engedtük kereskedelmi forgalomba csak interneten és személyesen a telephelyünkön vásárolhatják meg.
Így tudjuk garantálni a fogyasztóinknak,hogy eredeti REVERDE-t fogyasztanak.
Az imént olvasott cikk,azért írodott,hogy ha szükség lehet rá tessék kipróbálni.A puding próbája is az evés.

A REVERDE nem fog csalódást okozni!

 

Szent-Györgyi Albert útmutatása alapján megalkottuk
Reverde Egészségkapszula

21. századi 100 % bio és 100 % magyar étrend-kiegészítőt

ez az amit

Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas tudósunk

minden nap szedett

 

 

 

 

 

Ha kíváncsi vagy a Reverde értékeire, kattints ide

 

Új termék

a Liposzómás "C" vitamin

50 napos adag 6.900.-

100 napos adag 11.990.-

Liposzómás C vitamin

A részletekről ide kattintva olvashatsz !

 

 

 

a CSÚCSHATÁS - ról itt olvashatsz !

 

Reverde kapszula

 

 

 

          Sasvári Sándor is szedi a Reverde Egészségkapszulát,                  íme hogyan alkalmazza:

"Sokan kérdeztétek tőlem, miért és mennyit szedek a Reverde egészségkapszulából. 
Naponta 2 kapszulát szedek én is, a feleségem és a lányaim is.
Azért, mert nem hiszek a komplex vitaminokban, szeretem tudni hogy ami a szervezetembe jut az milyen összetételű.
Minden nap lovagolunk, én esténként rohanok a színházba, nem lehetek beteg.
Egész egyszerűen nekem ez vált be, ezért szedem már 2 éve minden nap. 
Ha valaki kedvet kapott kipróbálni azért, mert én is ezt szedem, az nekem hatalmas öröm,
mert dobozonként 500 Ft megy a Leukémiás gyermekeket támogató alapítvány számlájára !       

Kedves Reverde!

Név: Kacziba Jánosné

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: 06202121916

Üzenet:

Kacziba Jánosné Csongrádról szeretné megosztani Önökkel a termék fogyasztásával kapcsolatosan kialakult tapasztalatait. 60.ik életév közeledtével számos betegséget tudtam felhalmozni. Palyzsmirígy alul müködés,2-es típusú cukorbetegség,magas koleszterin szint,most derült ki,hogy idős korom ellenére liszt és tejérzékeny vagyok. Ezzel együtt járó súly gyarapodással is sikerült szembesülnöm. Éveken keresztül kutattam az étrend kiegészítőket,egy vagyont költöttem rájuk és sem az egészségem,sem pedig a súly gyarapodásban nem tudtam eredményt elérni. Közel egy éve találkoztam az interneten a Reverde kapszula ajánlásával.Áttanulmányoztam a honlapját és a honlapon közzé tett ismertetők meggyőztek ugyanis saját esetemben megtapasztaltam,hogy a magyar ember úgy van kitalálva, hogy a Magyarországon termesztett zöldségeket tudja megfelelően alkalmazni a szervezete.Emelt dózisú kapszulát fogyasztottam három hónapon keresztül. Ez időszakot követte a változás: elkezdett csökkenni a cukrom,mért 10-es átlag lecsökkent 8-ra ami folyamatosan normál értéket mutat.Kezelő orvosom javaslatára:nincs szükségem gyógyszerre. Közelmúltban végeztük el a nagy labor vizsgálatot és meglepődve láttam,hogy a koleszterinem a 8,7-ről lecsökkent 5,4 re.A palyzsmirigyem állapota pedig stabilizálva lett.Ami annyit jelent,hogy ha továbbiakban is stabil marad az állapotom megkezdhetjük a gyógyszer csökkentést. Jelenleg is folyamatosan fogyasztom a Reverde kapszulát. Ki merem jelenteni,hogy megtaláltam hosszú keresgélés után azt a terméket melyre szüksége van a szervezetemnek és pozitívan tud hasznosítani. Megragadva az alkalmat: Köszönetemet szeretném kifejezni minden munkatársnak,akik azon dolgoztak,hogy végre megjelenhessen minden beteg ember számára a segítség. Nekem csak annyi feladatom van,hogy megőrizzem ezt a kiváló közérzetet.

 

Kedves Reverde!

Február óta használjuk a REVERDE kapszulát öt kollégámmal, így naponta tudunk konzultálni ennek a „csodának” a jótékony hatásáról.
Van akinek az életereje sokszorozódott meg, van akinek az emésztését hozta helyre és sokkal mélyebben tudunk aludni, így kellemesebb a reggeli ébredés.
Megcsináltattam a vérképemet a Reverde szedése előtt és megcsináltattam két héttel ezelőtt. Sokkal jobbak az eredményeim, eltűntek a „csillagok”.
Mi biztosan hűségesek leszünk a REVERDÉHEZ!
Mindenkinek ajánlom, aki oda figyel egy kicsit is az egészségére!
Üdvözlettel,

MILE Kft.

Krasznainé Anikó

Világítástechnika

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.mile-kft.hu

 

 

Pál Zoltán levele Németországból

Reverde véleményKedves Reverde!

Jó tapasztalataim vannak a termékkel kapcsolatban. pl: szép tőle a bőr, erősíti a szervezetet és főképpen fontos számomra, hogy hosszú idő óta el tudom kerülni segítségével a kórházi bőrműtéteket.
Név: dr Barcsákné dr Tóth Gabriella
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 06-46-379850

 

Reverdével a rák ellen

 

AZ
EGÉSZSÉGES HOSSZÚ ÉLET
TITKA

 

 

 

Biokontroll

BIOKONTROLL

Tanusítvány száma : 116474414

Nyílvántartási szám : 4327/08

 

A Bio Reverde Étrendkiegészítő Növényi Kapszula bevizsgált, OGYÉI engedéllyel és számmal rendelkező, magyar termék

OGYÉI szám: 17738/2016

 

 

Termékünk 100% gluténmentes!

Legutóbbi laborvizsgálatunk örömteli eredményt hozott:

a Reverde teljesen gluténmentes,

így azok is fogyaszthatják,

akik glutén- vagy lisztérzékenyek,

akiknél bélproblémákat okoz,ha glutént esznek!

A gluténmentes táplálkozás nem zárja ki

a Reverde szedését, sőt gyors felszívódásával

és értékes hatóanyagai segítségével pótolhatja a szervezetünkből esetlegesen hiányzó

nyomelemeket!

Részletes mérési eredményeinket itt találod!

Búzafűlépor, búzacsíra, C-vitamin

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére!

A Reverde egészségkapszula tartalma : búzafűlé, búzacsíra, C- vitamin, spenót .

A Reverde étrend kiegészítő kitűnően alkalmas az immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszer betegségek, daganatos betegségek megelőzésére és kezelésére.

További hasznos cikkek:

- daganatos betegségek
- daganatos étrendek
- immunterápia és immunerősítés a rák ellen
- rák ellen a reverde kapszulával
- a rák ellenszere
- a rák gyógyítása
- természetesen a rák ellen
- Cukorbetegség kezelése
- Emésztési zavarok