A vírusok ellen az élőlények immunrendszere védekezik, amelyet fel lehet készíteni a fertőzés elleni még hatékonyabb válaszra. Az antibiotikumok nem hatékonyak a vírusok ellen. Fontos, hogy az immunrendszer erős legyen, ugyanis jól működő ellenálló képesség mellett a legtöbb kórokozó kevesebb eséllyel képes megbetegíteni a szervezetet.
Az új típusú vírusokról még nem tudunk mindent, de bizonyára ez a helyzet e kórokozók esetében is. Az erős immunrendszer könnyebben és eredményesebben veszi fel a harcot a kórokozók legtöbbjével szemben, érdemes tehát kellő figyelmet fordítanunk arra, hogy megfelelő működése biztosítva legyen. Mit tehetünk ennek érdekében ? 
 
 
 Hadüzenet a RÁK-nak

Az elmúlt 50 évben a rákos megbetegedések száma egyre csak nőtt. A fogyasztói társadalom magával hozta az élelmiszerek káros anyagtartalmának , méregtartalmának drasztikus növekedését ,ami a rákos megbetegedések forrása. A tudósok állandó csatát vívnak a betegséggel,azonban kisebb győzelmek ellenére, igazán áttörő sikert még nem értek el

Mi lehetne nagyobb motiváció a megoldás megtalálására, mint ha szeretteink kerülnek a gyilkos kór kezei közé?

Szent-Györgyi Albert Szent-Györgyi Albert

Bármerre is járunk a világban ,a Nobel-díjas magyar tudós,Szent-Györgyi Albert neve mindenhol ismerősen cseng.
A paprikából kinyert C-vitamint előállító professzorról kevesen tudják,hogy idősebb korában egy nagyobb "fába vágta tudományos fejszéjét".
Az utolsó kutatásának témája nem más volt,mint hadüzenet a ráknak. Elszántan kereste az ellenszert,amire legnagyobb szüksége lett volna,mikor élete szerelmét, Mártát és kislányát Nellit mellrák ragadta el tőle. A professzor beleroppant felesége és lánya elvesztésébe és életének hátralévő részét a rák gyógymódjának kutatásával töltötte. Ki vehette volna fel, eredményesebben a küzdelmet ha nem Szent-Györgyi Albert.
Másféle utat akart bejárni, mint az elődjei, így a "C" vitaminnál jól bevált növényekkel kezdte kísérleteit. Egészen pontosan a búza, ( ami az emberiséget tartja életbe ) és az aszkorbin sav ( "C" vitamin) kombinációja mellett döntött. A rák elleni kísérleteiben a búzacsíra és a "C" vitamin keverékével sikerült elpusztítania a rákos sejteket a kísérleti állataiban. Az áttörést jelentő kombinációt saját magán ellenőrizte, minden nap fogyasztotta nagyon jó eredménnyel.
Saját bevallása szerint nagy aktivitását és feltűnően jó egészségi állapotát a búzacsíra és az aszkorbin sav minden napi fogyasztásának köszönhette. A kísérleteit, 93 éves korában bekövetkezett váratlan halála miatt nem tudta befejezni.
Szent-Györgyi Albert hagyatéka azóta is itt lebeg a szemeink előtt ,arra várva ,hogy az emberek kihasználják a lehetőséget ami a professzor családjának nem adatott meg.
Ezt a hiányt szerettük volna bepótolni a REVERDE megalkotásával.
Segítségünkre sietett a szerencse egy új magyar találmány formájában. A magyar" szürkeállomány" megoldotta,hogy egy piaci zöldséges pult mennyiségü zöldség, gyümölcs hatóanyagait egy doboz kapszulába sűrítse, hatóanyag veszteség nélkül.
A REVERDE 100 % BIO és 100% magyar termék, mely nyolcéves pályafutása alatt rendkívül jó eredményeket ért el a fogyasztói visszajelzések szerint.
Egy intenetes modul segítségével azt tapasztaltuk, hogy a vásárlóink 70%-a visszatérő vásárló vagy az elégedett fogyasztók ajánlására vásárolja a REVERDE-t .

 

A terméket szándékosan nem engedtük kereskedelmi forgalomba csak interneten és személyesen a telephelyünkön vásárolhatják meg.
Így tudjuk garantálni a fogyasztóinknak,hogy eredeti REVERDE-t fogyasztanak.
Az imént olvasott cikk,azért írodott,hogy ha szükség lehet rá tessék kipróbálni.A puding próbája is az evés.

A REVERDE nem fog csalódást okozni!

 

Szent-Györgyi Albert útmutatása alapján megalkottuk
Reverde Egészségkapszula

21. századi 100 % bio és 100 % magyar étrend-kiegészítőt

ez az amit

Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas tudósunk

minden nap szedett

 

ÁLLATBARÁTOK FIGYELMÉBE

 a REVERDE a kutyákon is segíhet !

Sajnos a daganatos megbetegedések az idősödő kutyák egyik leggyakoribb halálozási oka, és évről-évre egyre több a daganattal diagnosztizált páciens.

Nimród a 14 éves magyar vizsla a családunk gyöngyszeme. Soha semmi probléma nem volt vele.Az első betegsége majdnem végzetesnek bizonyult. Nem tudott pisilni és kezdett felfújódni.

Az állatorvos röntgenes vizsgálata megállapította,hogy daganatok eltorlaszolják a húgycsövét. Közölte velünk, hogy már öreg a kutya nem bírna ki egy műtéti beavatkozást ezért valószínüleg a közeljövőben el kell altatni.

 

A családunk összeomlott a hírre. Nem hittük és nem nyugodtunk bele, hogy elveszítjük Nimródot.

Mi is fogyasztjuk Szentgyörgyi Albert által a  daganatos betegségekre kikisérletezett  étrendkiegészítőt  a Reverde egészségkapszulát.

Feltételeztük hogy ha az embereken segít , talán a kutya is meggyógyulhat tőle. Belekeverve az ennivalójába elkezdtük adagolni neki.

Két hónap múlva a következő röntgenen a daganatok eltüntek és a kutya kirobbanóan  egészséges és  jókedvü lett az egész családdal együtt.

Megpróbáltunk élni az utolsó eséllyel és sikerült megmenteni a családunk. szemefényét.

 Mi megpróbáltuk és sikerült, talán másnak is sikerülhet !

Minden gazdi szeretné, ha kutyusa a lehető legtovább vele maradna,illetve egészségesen és boldogan töltené a mindennapjait.
Vannak azonban fajták, amelyeknél magasabb a daganatos betegségek előfordulása :  
  golden retrieverek ,német juhász 
boxerek, rottweilerek, skót juhászok, cocker spánielek, dobermannok, beagle-ök ,törpe schnauzerek                                                                                       

 Megelőzéssel elkerülhető a tragédia !

 

 

 

Ha kíváncsi vagy a Reverde értékeire, kattints ide

 

Új termék

a Liposzómás "C" vitamin

100 napos adag 13.000.-

Liposzómás C vitamin

A részletekről ide kattintva olvashatsz !

 

 

 

a CSÚCSHATÁS - ról itt olvashatsz !

 

Reverde kapszula

 

 

Kedves Reverde !

 

 

 

 

Kedves Reverde !

A csomag elérte a rendeltetési helyét! Ezeket a kapszulákat azoknak szánják, akik sikeresen eljutottak a méhnyakrák utolsó stádiumába, 8 órás műtétbe és 2 éves kemoterápiába. A Reverde kapszuláknak köszönhetően a test ellenállt és meggyógyult. Köszönjük létezését! 

       Popa Petronela

  • E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefonszám: 0754392373

   

     

Kedves Reverde!

Név: Kacziba Jánosné

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: 06202121916

Üzenet:

Kacziba Jánosné Csongrádról szeretné megosztani Önökkel a termék fogyasztásával kapcsolatosan kialakult tapasztalatait. 60.ik életév közeledtével számos betegséget tudtam felhalmozni. Palyzsmirígy alul müködés,2-es típusú cukorbetegség,magas koleszterin szint,most derült ki,hogy idős korom ellenére liszt és tejérzékeny vagyok. Ezzel együtt járó súly gyarapodással is sikerült szembesülnöm. Éveken keresztül kutattam az étrend kiegészítőket,egy vagyont költöttem rájuk és sem az egészségem,sem pedig a súly gyarapodásban nem tudtam eredményt elérni. Közel egy éve találkoztam az interneten a Reverde kapszula ajánlásával.Áttanulmányoztam a honlapját és a honlapon közzé tett ismertetők meggyőztek ugyanis saját esetemben megtapasztaltam,hogy a magyar ember úgy van kitalálva, hogy a Magyarországon termesztett zöldségeket tudja megfelelően alkalmazni a szervezete.Emelt dózisú kapszulát fogyasztottam három hónapon keresztül. Ez időszakot követte a változás: elkezdett csökkenni a cukrom,mért 10-es átlag lecsökkent 8-ra ami folyamatosan normál értéket mutat.Kezelő orvosom javaslatára:nincs szükségem gyógyszerre. Közelmúltban végeztük el a nagy labor vizsgálatot és meglepődve láttam,hogy a koleszterinem a 8,7-ről lecsökkent 5,4 re.A palyzsmirigyem állapota pedig stabilizálva lett.Ami annyit jelent,hogy ha továbbiakban is stabil marad az állapotom megkezdhetjük a gyógyszer csökkentést. Jelenleg is folyamatosan fogyasztom a Reverde kapszulát. Ki merem jelenteni,hogy megtaláltam hosszú keresgélés után azt a terméket melyre szüksége van a szervezetemnek és pozitívan tud hasznosítani. Megragadva az alkalmat: Köszönetemet szeretném kifejezni minden munkatársnak,akik azon dolgoztak,hogy végre megjelenhessen minden beteg ember számára a segítség. Nekem csak annyi feladatom van,hogy megőrizzem ezt a kiváló közérzetet.

 

Kedves Reverde!

Február óta használjuk a REVERDE kapszulát öt kollégámmal, így naponta tudunk konzultálni ennek a „csodának” a jótékony hatásáról.
Van akinek az életereje sokszorozódott meg, van akinek az emésztését hozta helyre és sokkal mélyebben tudunk aludni, így kellemesebb a reggeli ébredés.
Megcsináltattam a vérképemet a Reverde szedése előtt és megcsináltattam két héttel ezelőtt. Sokkal jobbak az eredményeim, eltűntek a „csillagok”.
Mi biztosan hűségesek leszünk a REVERDÉHEZ!
Mindenkinek ajánlom, aki oda figyel egy kicsit is az egészségére!
Üdvözlettel,

MILE Kft.

Krasznainé Anikó

Világítástechnika

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.mile-kft.hu

 

 

Pál Zoltán levele Németországból

Reverde véleményKedves Reverde!

Jó tapasztalataim vannak a termékkel kapcsolatban. pl: szép tőle a bőr, erősíti a szervezetet és főképpen fontos számomra, hogy hosszú idő óta el tudom kerülni segítségével a kórházi bőrműtéteket.
Név: dr Barcsákné dr Tóth Gabriella
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 06-46-379850

 

  Sasvári Sándor is szedi a Reverde Egészségkapszulát !

          "Sokan kérdeztétek tőlem, miért és mennyit szedek a Reverde egészségkapszulából. 
Naponta 4 kapszulát szedek én is, a feleségem és a lányaim is.
Azért, mert nem hiszek a komplex vitaminokban, szeretem tudni hogy ami a szervezetembe jut az milyen összetételű.
Minden nap lovagolunk, én esténként rohanok a színházba, nem lehetek beteg.
Egész egyszerűen nekem ez vált be, ezért szedem már 2 éve minden nap. 
Ha valaki kedvet kapott kipróbálni azért, mert én is ezt szedem, az nekem hatalmas öröm,
mert dobozonként 500 Ft megy a Leukémiás gyermekeket támogató alapítvány számlájára ! 

 

Reverdével a rák ellen

 

AZ
EGÉSZSÉGES HOSSZÚ ÉLET
TITKA

 

 

 

Biokontroll

BIOKONTROLL

Tanusítvány száma : 116474414

Nyílvántartási szám : 4327/08

 

A Bio Reverde Étrendkiegészítő Növényi Kapszula bevizsgált, OGYÉI engedéllyel és számmal rendelkező, magyar termék

OGYÉI szám: 17738/2016

 

 

Termékünk 100% gluténmentes!

Legutóbbi laborvizsgálatunk örömteli eredményt hozott:

a Reverde teljesen gluténmentes,

így azok is fogyaszthatják,

akik glutén- vagy lisztérzékenyek,

akiknél bélproblémákat okoz,ha glutént esznek!

A gluténmentes táplálkozás nem zárja ki

a Reverde szedését, sőt gyors felszívódásával

és értékes hatóanyagai segítségével pótolhatja a szervezetünkből esetlegesen hiányzó

nyomelemeket!

Részletes mérési eredményeinket itt találod!

Búzafűlépor, búzacsíra, C-vitamin

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére!

A Reverde egészségkapszula tartalma : búzafűlé, búzacsíra, C- vitamin, spenót .

A Reverde étrend kiegészítő kitűnően alkalmas az immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszer betegségek, daganatos betegségek megelőzésére és kezelésére.

További hasznos cikkek:

- daganatos betegségek
- daganatos étrendek
- immunterápia és immunerősítés a rák ellen
- rák ellen a reverde kapszulával
- a rák ellenszere
- a rák gyógyítása
- természetesen a rák ellen
- Cukorbetegség kezelése
- Emésztési zavarok