Daganatos betegségek ellen

Fontos tudni, hogy a rákos sejtek savas és oxigénhiányos környezetben tudnak  szaporodni, ezért rendkívül fontos a lúgosító és oxigén ellátást javító ételek  fogyasztása. A Reverde összetevői segítenek helyreállítani a szervezet megfelelő  sav-lúg egyensúlyát, ezzel gátat képezve a tumor sejtek kialakulásának és  fejlődésének. Ugyanakkor, ha a rákos beteget kezelni kezdik (sugárkezelés,  kemoterápia), szervezetének még több tápanyagra, vitaminra, ásványi anyagra  van szüksége, hogy ne gyengüljön el teljesen.

daganatos betegségek ellen a Reverde kapszulávalA Reverde ezért kiváló a  kemoterápia alatt is: A -, C-, E-, K-vitaminban, B-komplexben, vasban,  kalciumban, magnéziumban, szelénben, aminosavakban igen gazdag. E felsorolt  vitaminok antioxidánsok is egyben, így védik a szervezetet a szabad gyökök  okozta károsodásoktól és csökkentik egyes betegségek kockázatát.  A másik egy különleges anyag a Superoxid Diszmutáz (SOD), amely egyedülálló  módon, oxigén felszabadítása mellett semlegesíti a szabadgyököket. Ez a sejten  belül termelt oxigén a záloga az egészséges sejtek aerob üzemmódjának (a rákos  sejtek anaerob módon működnek). Szabályos anyagcsere esetén minden sejt  termel szuperoxidot. Ha kevesebb SOD termelődik, mint amennyi szuperoxidot  meg kellene kötni, a sejtek mérgezettek lesznek: elveszítik az önmegújító  képességüket, és idő előtt elhalnak. A SOD a káros tényezők és a kor  előrehaladtával egyre kevesebb mennyiségben termelődik sejtjeinkben.

Daganatos betegségek ellen a legjobb választás a Reverde kapszula alapanyaga, a búzafű azonban magas koncentrációban tartalmazza ezt az enzimet. Kutatások kimutatták, hogy a rákos sejtek egyáltalán  nem vagy alig tartalmaznak SOD-t. Aki tehát Reverdével egészíti ki étrendjét,  az szinte biztos segítség lesz a rákos betegségek elkerülésében vagy a rák  legyőzésében.

 

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!