Mire jó?

8+1 érv amiért ki kell próbálnia!

1. Intenzíven méregtelenít, ezáltal remek kiegészítője a tisztító, és salaktalanító kúráknak.
2. Növeli az erőnlétet!
3. Ellenállóbbá tesz a betegségek ellen!
4. Regenerálja a sejteket, és véd a káros sejtelváltozás ellen, így kiválóan alkalmazható krónikus vagy daganatos betegségek esetén is.
5. Serkenti a vérképzést, a benne lévő klorofill pedig segít a vérszegénységben szenvedőknek.
6. Javítja a szövetek oxigénellátását!
7. Tele van vitaminnal, ásványi anyagokkal és enzimekkel! Több kalciumot tartalmaz, mint a tej, ötször több magnéziumot, mint a banán, és ötször több C vitamint, mint a citrusfélék.
8. Sejtregeneráló hatása révén, lassítja az öregedési folyamatokat.
+1. 100% bio és 100% hazai fejlesztésű és előállítású egészségkapszula!

 Most lássuk még részletesebben, hogy mi mindenre alkalmazható sikerrel és biztonságosan a Reverde kapszula!

 Immunerősítés

Újabb kutatások szerint a klorofill, amitől zöld színben pompáznak zöldségeink, gyümölcseink, megvédhet a ráktól is, de rendszeres fogyasztása kiváló erősítő a szervezetünk számára. A növényi klorofillban pedig bővelkedik a Reverde kapszula is! Lássuk hogyan támogatja szervezetünket!

A klorofill zöld színe nem más, mint a növények leveleiben található fotoszintetikus pigment. Erős immunerősítő, sejtregeneráló, és fiatalító hatású. Erősíti a májat, részt vesz a vörösvértestek képzésében, méregtelenítő, erősíti a bélflórát, gátolja a rákkeltő anyagok aktivitását.

Oxigénnel dúsítja a vért, növeli az oxigén-ellátottságot, ezáltal segíti a gyulladásos betegségek, fertőzések hamarabbi gyógyulását. Segíti a sejtek, sebek, fekélyek hamarabbi gyógyulását, csökkenti a vér koleszterinszintjét, gyulladásos bőrbetegségek, hüvelygyulladás és méhnyak-fertőzés esetén is gyógyír lehet.

Immunerősítő mechanizmust erősíti még, hogy a Reverde kapszulát alkotó növényekben 17 féle aminosav található meg, ebből nyolc olyan, amelyet a szervezet nem képes önmaga előállítani. Az aminosavak külső bevitele azért fontos, mert hiányuk esetén allergiás reakciók jelentkezhetnek, romlik az emésztés, gyengülhet az immunrendszer, idő előtti öregedés következhet be.

 

LINK: 10 pozitív, életmentő hatás, amit eddig nem tudtál a klorofillról!

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

 Méregtelenítés

Hatóanyagainak köszönhetően a Reverde alapját képező búzafű a legerősebb salaktalanító szer. A kapszula szedésével folyamatosan biztosíthatja a salakanyagok kiürítését szervezetéből, hosszú időre megerősítheti immunrendszerét,  illetve frissnek és egészségesnek érezi majd magát. A búzafű és búzacsíra igen magas tápanyagtartalommal bír, emellett könnyen emészthető. Klorofill- és A-vitamin-tartalom tekintetében igen előkelő helyet foglal el a növények között, emellett 20%-os fehérjetartalma megegyezik a húsokéval - bár aminosav-összetételük természetesen egészen más.
A búzafű magas tápanyagtartalmon kívül ritka emésztőenzimeket is tartalmaz, melyek különlegességét az adja, hogy semmilyen más ételben nem találhatók meg ilyen töménységben, mindez pedig az innovatív előállításnak köszönhetően, a Reverde kapszulában is megtalálható. Ezek az enzimek felbontják az étel emészthetetlen és mérgező anyagait, így a kapszula szedése salaktalanítja a szervezetet.

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

Szív és érrendszer

A Reverde kapszulában is megtalálható búzafűlé kivonat igazoltan segíti a szívműködést, a vérképzést, jótékonyan hat az érrendszerre. Emellet másik alapanyaga a búzacsíra is ígéretes lehet a szív egészségének javításában. Az elmúlt néhány évben kutatók új generációja demonstrálta az előnyös kardiovaszkuláris (szív- és érrendszeri) hatásokat az octacosanolra és a policosanolra vonatkozóan.

Kimutatták, hogy a policosanol csökkenti a máj koleszterin termelését is. Jelenleg is számos kutatást végeznek a policosanollal kapcsolatosan, melyek azt sugallják, hogy hasonló hatása van a vér rossz LDL koleszterinjének csökkentésére, mint a statin gyógyszereknek. Kisebb mértékben ugyan, de növeli a jó, HDL koleszterinszintet is, és csökkenti a trombózis veszélyét, így segítve elő a szív és érrendszer egészségét.

A búzacsíra kivonat növelheti az izmok számára biztosított energiát (az octacosanol a kimutatások szerint az izomszövetekben, a májban és a béltraktusban koncentrálódik) azzal, hogy elősegíti a zsírsavak izmok közötti mozgását. Javítja a véráramlást a testben, így képes növelni az izomnövekedést és izom-regenerálódást. Szívinfarktus után vagy daganatos betegségek esetén - különösen legyengült állapotban - jól roborál, serkenti a szervezetet.

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

 Allergia

A Reverde kapszula különösen legyengült állapotban - jól roborál, serkenti a szervezet és immunizál. Így az általában immunhiányból fakadó allergiás megbetegedések tüneteit is sikerrel lehet enyhíteni szedésével. Ennek oka a négy növényi összetevő, melyek esszenciális kivonatának kombinációja szinergikus viszonyt alkot, így fokozzák egymás hatását, kölcsönösen elősegítik egymás beépülését a szervezetbe és egymás hatásmechanizmusát.

A kapszula jelentős klorofill tartalma felszabadítja a méreganyagokat és segíti azok semlegesítését, kiürülését a szervezetből. Ezzel előmozdítja a sejtek jobb anyagcseréjét és gátolja a hibás immunfolyamatokat! Mindezeknek köszönhetően jelentősen csökkenthető az allergiás reakciók kialakulása.

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

 Daganatos betegségek kezelése

Fontos tudni, hogy a rákos sejtek savas és oxigénhiányos környezetben tudnak szaporodni, ezért rendkívül fontos a lúgosító és oxigén ellátást javító ételek fogyasztása. A Reverde összetevői segítenek helyreállítani a szervezet megfelelő sav-lúg egyensúlyát, ezzel gátat képezve a tumor sejtek kialakulásának és fejlődésének.  Ugyanakkor, ha a rákos beteget kezelni kezdik (sugárkezelés, kemoterápia), szervezetének még több tápanyagra, vitaminra, ásványi anyagra van szüksége, hogy ne gyengüljön el teljesen. A Reverde ezért kiváló a kemoterápia alatt is: A -, C-, E-, K-vitaminban, B-komplexben, vasban, kalciumban, magnéziumban, szelénben, aminosavakban igen gazdag. E felsorolt vitaminok antioxidánsok is egyben, így védik a szervezetet a szabad gyökök okozta károsodásoktól és csökkentik egyes betegségek kockázatát.

1. Az oxigéndús környezet megteremtésén a reverde kapszulában több komponens is munkálkodik:

Az egyik a klorofill, melynek a molekulaszerkezete kísértetiesen hasonlít a vérünkben oxigént szállító hemoglobinéhoz. A klorofillból tehát hemoglobin lesz, ami oxigénnel dúsítja a vérünket. A másik összetevő a Citokróm Oxidáz (COD) enzim, amely szintén oxigénszállító, de nem a vérben, hanem a sejten belül. A sejtlégzés szempontjából ez az utolsó, nélkülözhetetlen lépés, hiszen így jutnak oxigénhez a mitokondriumok, sejtjeink energiatermelő egységei.

 

2. Antioxidáns túlerőt többféle antioxidáns hatású alkotóelemmel biztosítja, ezek közül most csak kettőt említünk:

Az egyik egy közismert antioxidáns a szelén, amelyet a növekedésben lévő búza előszeretettel szív magába a talajból.

A másik egy különleges anyag a Superoxid Diszmutáz (SOD), amely egyedülálló módon, oxigén felszabadítása mellett semlegesíti a szabadgyököket. Ez a sejten belül termelt oxigén a záloga az egészséges sejtek aerob üzemmódjának (a rákos sejtek anaerob módon működnek). Szabályos anyagcsere esetén minden sejt termel szuperoxidot.

Sugárzásnak kitett állapot után vagy idegen anyagok (gyógysze­rek és vegyi adalékok) fogyasztását követően – melyek tulajdonképpen szennyezik a szervezetet –, továbbá ahogy korosodunk, sejtjeink körül és belül az ártalmas szuperoxidok száma növekszik. A szuperoxid az egyik legerősebb szabadgyök, ami a sejtek minden organellumát ( sejtszervecskéit) és főként az örökítőanyagot (DNS) támadja meg és roncsolja. A roncsolt DNS-sel rendelkező sejt károsodik és a sejtosztódás során, a hiba másolódik a következő sejtbe, ez egy öregedési folyamatot indít be sejtszinten. A szuperoxid-diszmutáz (SOD) megköti és hatástalanítja a káros szuperoxidokat a sejtben, így védi azt és segít megőrizni a sejt eredeti mivoltát, fiatallá teszi azt!
Ha kevesebb SOD termelődik, mint amennyi szuperoxidot meg kellene kötni, a sejtek mérgezettek lesznek: elveszítik az önmegújító képességüket, és idő előtt elhalnak. A SOD a káros tényezők és a kor előrehaladtával egyre kevesebb mennyiségben termelődik sejtjeinkben. A Reverde kapszula alapanyaga, a búzafű azonban magas koncentrációban tartalmazza ezt az enzimet. Kutatások kimutatták, hogy a rákos sejtek egyáltalán nem vagy alig tartalmaznak SOD-t. Aki tehát búzafűvel egészíti ki étrendjét, az szinte biztos segítség lesz a rákos betegségek elkerülésében vagy a rák legyőzésében.

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

 Diabétesz

A cukorbetegség egy olyan anyagcsere probléma, mely során a tápanyag nem megfelelően alakul át energiává, vagy a sejtek nem képesek azt felhasználni. Legtöbbször az inzulintermeléssel vagy a szervezet inzulinrezisztenciájával van a gond. Az inzulin a hasnyálmirigy által termelt hormon, ami kulcsszerepet játszik a vércukorszint szabályozásában. A cukorbetegség idős korban a túlsúly és a magas vérzsír szint miatt is kialakulhat. Reverde kapszula ugyanakkor természetes forrása a vitaminoknak (A, C, E, K, B-komplex), az ásványi anyagoknak (kalcium, vas, magnézium, szelén), az aminosavaknak és a klorofillnak - ezért lehet sikeresen alkalmazni bcukorbetegség esetén is.

A Reverde kapszula két komponense: a búzafű és a búzacsíra határozottan javítja a glükóz és a lipidek szintjét a vérben, így hatékonyan alkalmazható a cukorbetegség kezelésében is - állítja egy kutatócsoport, melynek tanulmánya 2009 decemberében jelent meg a Journal of Herbal Medicine and Toxicology magazinban. A vizsgálat során 30 önkéntest vizsgáltak két csoportra osztva. Az egyik csoport minden étkezéshez fogyasztott búzafűlevet, a másik nem. A kutatók azt találták, hogy már 15 g búzafű is jelentősen csökkenti bizonyos élelmiszerek glikémiás indexét így javítva a vér glükózszintjét. A diabétesz természetes kezelésében a Reverde kapszula búzafűlé kivonata hatékony szer.

Ráadásul teljesen biztonságos és jól használható.

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

 Emésztés és kiválasztás

A Reverde kapszula szinergikus hatóanyagai megszüntetik az emésztési- és bélproblémákat, segítik visszaállítani a természetes bélflórát a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításával. A bélben található bolyhokat felszabadítja a lerakódott méreganyagoktól, így javítva a táplálék felszívódását.

A gyomorproblémákat - pl.: puffadás, gyomorfekély, stb. - jótékonyan befolyásolja, erőteljesen lúgosító hatású. (reflux, gyomorfekély) Erősíti a sejteket, méregteleníti a májat. Mellet segíti a súlyfelesleg egyenletes és folyamatos leadását, így a szervezetet nem kell megterhelni a különböző fogyókúrák táplálék megvonásával és vegyi anyagaival. A helyes testsúly megtartásában is jelentős eredményeket lehet könnyen elérni. (Például: csökken az édesség vagy kávé iránti vágy.) A benne található choline segít megelőzni a zsírlerakodást, zsírlebontó hatása is van.

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

 Stressz ellen: a káros hatások enyhítése

Csökkentsük a civilizációs ártalmakat! Manapság, már napi szinten meg kell védeni testünket a különböző környezeti ártalmak ellen. Leginkább a stressz, de emellett a szmog, a szintetikus vegyi anyagok és mérgek, a káros sugárzás, hosszú távon mind-mind egészségkárosító hatásúak. Sajnos úgy tűnik, amíg nem tapasztalunk meg egy nagyobb mérvű, környezetvédelmi alapú technológiai forradalmat, a szennyezés és a vele járó egészségügyi kockázatok megmaradnak. Szerencsére, létezik módja a ,,városi ártalmak" elleni harcnak.

A Reverde kapszula minden alkotóeleme a szervezet tisztítójaként, gyógyítójaként és védőjeként is használható. Rengeteg aktív és élő összetevőt tartalmaz, ezért érdemes minden nap szervezetébe juttatnia!

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!