Mire jó?

 

 Szentgyörgyi Albert, Nóbel díjas tudósunk a búzacsíra és a "C" vitamin keverékével kísérletezett a rák ellen. Az alábbiakban látható videó a véleményéről.

https://youtu.be/K69BwxeGXnU?si=lw6_pRzgvycovYXe

A REVERDE összetétele : búzafűlépor,búzacsíra, "C" vitamin és spenót.

Alábbiakban olvasható a fogyasztóink véleménye,hogy

mire jó a REVERDE

Név: Kacziba Jánosné

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: 06202121916

Üzenet:

Kacziba Jánosné Csongrádról szeretné megosztani Önökkel a termék fogyasztásával kapcsolatosan kialakult tapasztalatait. 60.ik életév közeledtével számos betegséget tudtam felhalmozni. Palyzsmirígy alul müködés,2-es típusú cukorbetegség,magas koleszterin szint,most derült ki,hogy idős korom ellenére liszt és tejérzékeny vagyok. Ezzel együtt járó súly gyarapodással is sikerült szembesülnöm. Éveken keresztül kutattam az étrend kiegészítőket,egy vagyont költöttem rájuk és sem az egészségem,sem pedig a súly gyarapodásban nem tudtam eredményt elérni. Közel egy éve találkoztam az interneten a Reverde kapszula ajánlásával.Áttanulmányoztam a honlapját és a honlapon közzé tett ismertetők meggyőztek ugyanis saját esetemben megtapasztaltam,hogy a magyar ember úgy van kitalálva, hogy a Magyarországon termesztett zöldségeket tudja megfelelően alkalmazni a szervezete.Emelt dózisú kapszulát fogyasztottam három hónapon keresztül. Ez időszakot követte a változás: elkezdett csökkenni a cukrom,mért 10-es átlag lecsökkent 8-ra ami folyamatosan normál értéket mutat.Kezelő orvosom javaslatára:nincs szükségem gyógyszerre. Közelmúltban végeztük el a nagy labor vizsgálatot és meglepődve láttam,hogy a koleszterinem a 8,7-ről lecsökkent 5,4 re.A palyzsmirigyem állapota pedig stabilizálva lett.Ami annyit jelent,hogy ha továbbiakban is stabil marad az állapotom megkezdhetjük a gyógyszer csökkentést. Jelenleg is folyamatosan fogyasztom a Reverde kapszulát. Ki merem jelenteni,hogy megtaláltam hosszú keresgélés után azt a terméket melyre szüksége van a szervezetemnek és pozitívan tud hasznosítani. Megragadva az alkalmat: Köszönetemet szeretném kifejezni minden munkatársnak,akik azon dolgoztak,hogy végre megjelenhessen minden beteg ember számára a segítség. Nekem csak annyi feladatom van,hogy megőrizzem ezt a kiváló közérzetet. 

Sasvári Sándor

          "Sokan kérdeztétek tőlem, miért és mennyit szedek a Reverde egészségkapszulából. 
Naponta 4 kapszulát szedek én is, a feleségem és a lányaim is.
Azért, mert nem hiszek a komplex vitaminokban, szeretem tudni hogy ami a szervezetembe jut az milyen összetételű.
Minden nap lovagolunk, én esténként rohanok a színházba, nem lehetek beteg.
Egész egyszerűen nekem ez vált be, ezért szedem már 2 éve minden nap. 
Ha valaki kedvet kapott kipróbálni azért, mert én is ezt szedem, az nekem hatalmas öröm,
mert dobozonként 500 Ft megy a Leukémiás gyermekeket támogató alapítvány számlájára ! 

dr Barcsákné dr Tóth Gabriella

Jó tapasztalataim vannak a termékkel kapcsolatban. pl: szép tőle a bőr, erősíti a szervezetet és főképpen fontos számomra, hogy hosszú idő óta el tudom kerülni segítségével a kórházi bőrműtéteket.
Név: dr Barcsákné dr Tóth Gabriella
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 06-46-379850

Popa Petronela

A csomag elérte a rendeltetési helyét! Ezeket a kapszulákat azoknak szánják, akik sikeresen eljutottak a méhnyakrák utolsó stádiumába, 8 órás műtétbe és 2 éves kemoterápiába. A Reverde kapszuláknak köszönhetően a test ellenállt és meggyógyult. Köszönjük létezését! 

       Popa Petronela

  • E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefonszám: 0754392373
  • Krasznainé Anikó

Február óta használjuk a REVERDE kapszulát öt kollégámmal, így naponta tudunk konzultálni ennek a „csodának” a jótékony hatásáról.
Van akinek az életereje sokszorozódott meg, van akinek az emésztését hozta helyre és sokkal mélyebben tudunk aludni, így kellemesebb a reggeli ébredés.
Megcsináltattam a vérképemet a Reverde szedése előtt és megcsináltattam két héttel ezelőtt. Sokkal jobbak az eredményeim, eltűntek a „csillagok”.
Mi biztosan hűségesek leszünk a REVERDÉHEZ!
Mindenkinek ajánlom, aki oda figyel egy kicsit is az egészségére!
Üdvözlettel,

MILE Kft.

Krasznainé Anikó

Világítástechnika

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.mile-kft.hu

Budai Beatrix

ÁLLATBARÁTOK FIGYELMÉBE

 a REVERDE a kutyákon is segíhet !

Sajnos a daganatos megbetegedések az idősödő kutyák egyik leggyakoribb halálozási oka, és évről-évre egyre több a daganattal diagnosztizált páciens.

Nimród a 14 éves magyar vizsla a családunk gyöngyszeme. Soha semmi probléma nem volt vele.Az első betegsége majdnem végzetesnek bizonyult. Nem tudott pisilni és kezdett felfújódni.

Az állatorvos röntgenes vizsgálata megállapította,hogy daganatok eltorlaszolják a húgycsövét. Közölte velünk, hogy már öreg a kutya nem bírna ki egy műtéti beavatkozást ezért valószínüleg a közeljövőben el kell altatni.

 

A családunk összeomlott a hírre. Nem hittük és nem nyugodtunk bele, hogy elveszítjük Nimródot.

Mi is fogyasztjuk Szentgyörgyi Albert által a  daganatos betegségekre kikisérletezett  étrendkiegészítőt  a Reverde egészségkapszulát.

Feltételeztük hogy ha az embereken segít , talán a kutya is meggyógyulhat tőle. Belekeverve az ennivalójába elkezdtük adagolni neki.

Két hónap múlva a következő röntgenen a daganatok eltüntek és a kutya kirobbanóan  egészséges és  jókedvü lett az egész családdal együtt.

Megpróbáltunk élni az utolsó eséllyel és sikerült megmenteni a családunk. szemefényét.

 Mi megpróbáltuk és sikerült, talán másnak is sikerülhet !

Minden gazdi szeretné, ha kutyusa a lehető legtovább vele maradna,illetve egészségesen és boldogan töltené a mindennapjait.
Vannak azonban fajták, amelyeknél magasabb a daganatos betegségek előfordulása :  
  golden retrieverek ,német juhász 
boxerek, rottweilerek, skót juhászok, cocker spánielek, dobermannok, beagle-ök ,törpe schnauzerek                                                                                       

 Megelőzéssel elkerülhető a tragédia !

 

Megjelentek a KORONAVÍRUS új variánsai az

 ERIS és a PIROLA

Köztudott,hogy a VÍRUSOK ellen nincs gyógyszer csak az

IMMUNRENDSZERÜNK

 jó működésében reménykedhetünk !

Egy magas vérnyomásu, szívritmuszavaros, magas cukor és koleszterin adatokkal  rendelkező 72 éves férfi történetét osztom meg Önökkel. A vírusokat mindenki elkaphatja, ezt tudományosan nem lehet megakadályozni. Én kétszer kaptam el a Covid vírust. Mindkét alkalommal enyhe 38 fokos lázzal két nap alatt megúsztam a fertőzést. A korona vírus lefutása után egy gyermekkorban jelentkező vírus ( Coxsackie A-16 ) is megtámadott . Az orvosom megnyugtatott, hogy semmit nem tud javasolni de ha erős az immunrendszerem pár héten belül el fog múlni. „S lőn ahogy megjövendölé” egy héten belül   nagy fájdalmak után legyőzte az immunrendszerem! Öt éve szedem rendszeresen a REVERDE KAPSZULÁT.   A vérnyomásom 130/75/58 a cukorérték 5,2 és a koleszterinszintem is normális lett.  Feltételezem,hogy az  IMMUNRENDSZEREM jó működésének köszönhetem a ma is jó egészségi állapotomat.                                                                                                                                                                                                                                Budai Tibor / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

A " Honnan hallott rólunk" 

 rovatunk részlete látható az alábbiakban:

Elégedettek a vásárlók a REVERDE-vel ?

A vásárlóink 80 %-a

visszatérő vásárló !