A Reverde kapszuláról

 

TERMÉK RENDELÉSHEZ KATTINTSON IDE

A Bio Reverde Étrendkiegészítő Növényi Kapszula bevizsgált, OGYÉI engedéllyel és számmal rendelkező, magyar termék

OGYÉI szám: 17738/2016

A Bio Reverde kapszula maga a tiszta egészség. Hogy miért mondjuk ezt? Elsősorban azért, mert négy összetevőjének (bio búzafű, bio búzacsíra, bio spenót kivonat és hozzáadott C-vitamin) mikrotápanyag koncentrációja és szinergikus összhangja valóban egyedi táplálék kiegészítést biztosít az ön és családja számára.

100% bio és 100% hazai termék, ami kizárólag ellenőrzött biogazdaságból származó összetevőkből áll. és magyar fejlesztésű, innovatív eljárással készül. Hozzáadott adalékoktól, színezékektől és tartósítószertől mentes. Egyedüli mellékhatása az egészség!

1 doboz Reverde egészségkapszula tápanyag tartalma megfelel több, mint 40 kilogram friss kerti zöldség és gyümölcs elfogyasztásának. Ez annak köszönhető, hogy a kapszulát - hosszas kísérletek után - 4 komponensből állítjuk elő, melyek közül három (búzafű, búzacsíra és spenót) különösen egészséges és tápláló ételnek minősül, amit a negyedik összetevővel (hozzáadott C-vitamin) csak tovább erősítettünk.

Egészségkapszulánk az általunk kifejlesztett előállítási módszerrel hatékonyabb mennyiségben tartalmazza az alapanyagokban megtalálható természetes nyomelemeket, ásványianyagokat és vitaminokat.

Felgyorsult életritmusunk rugalmas megoldásokat kíván a búzafű , a búzacsíra és a spenót mindennapi, egyben hatásos fogyasztását illetően. Ezért kapszulás kiszerelésben kerül forgalomba koncentrátumunk, így megszabadítva Önt a nehézkes otthoni termesztéstől, préseléstől vagy a problémás beszerzéstől. Most lehetőséget kap arra, hogy az idáig fogyasztott rendkívül káros hatású stimulálószereket (energiaitalok, gyors ételek, cukros üdítők, testépítő szerek, szintetikus vitaminok) lecseréljék a gyorsan felszívódó, valós vitamin- és energiatartalmú egészségkapszulára.

 4 komponens 1 életesszencia

 1. Esszenciális Búzafű Kivonat

A Reverde egyik legfontosabb alapeleme a bio búzafű (egészen pontosan a friss búzafűlé esszenciális kivonata - tudj meg többet az előállításról itt!), mely ellenőrzött ökológiai termesztésből származik. Azért választottuk kapszulánk alappilléréül, mert hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja, a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből. Ugyanakkor a búzafű nem gyógyszer. Semmilyen egészségre káros mellékhatása nincs! Mindenkire egy kicsit másképp hat.

Frissítőként és fiatalítóként egyaránt használható, mivel nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Szervezetünk könnyen fel tudja dolgozni, mert emésztése kevés energiát igényel, így a gyenge emésztésűek is jótékonyan fogyaszthatják. Magas klorofill tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében is komoly szerepe van. Egyszerre méregtelenít és – a táplálkozási hiányosságok pótlásával – növeli az energiaszintünket. Termékünk részletes tápanyag és hatóanyag tartalmáról itt olvashatsz tovább!

2. Esszenciális Búzacsíra Kivonat

A Reverde kapszulát alkotó bio búzacsírában ott van az ÉLET. A csírában a Nap, a víz, a levegő és a föld - a 4 elem- , mind megtalálható teljes összhangban, egyensúlyban. A bio búzacsíra 25%-kal több kalóriát tartalmaz, mint a hús, de nem hizlal (azonnali energiát ad, hiszen "élő étel"), és 100%-ban emészthető. Tökéletes kombinációban tartalmazza az egészséges élethez szükséges elemeket.

Ezen kívül sok tápanyag koncentrált forrása! Ásványi anyagok: vas, kalcium, kálium, foszfor, magnézium. Jelentős E-vitamin tartalma, amelynek fontos szerepe van a fiatalság megőrzésében és a szív védelmében. Igen gazdag más antioxidánsokban is, közülük kiemelkedik a klorofill. Vitaminok az E-vitaminon kívül: B-komplex, K-, A- és D-elővitaminok.

A búzacsíra ígéretes lehet a szív egészségének javításában octacosanol és a policosanolra tartalma miatt. Ráadásul képes növelni az izomnövekedést és regenerálódást azáltal, hogy javítja a véráramlást a testben. A bőrünk is profitál belőle, hiszen karbantartja a kötőszöveteket, valamint serkenti a sejtek megújulását. Fogyasztásával csökkenthető egyes bőrbetegségek (pl. ekcémás bőrfolyamatok, pikkelysömör) kockázata, és a bőr öregedési folyamatának lassításában is szerepet játszhat. 

 3. Esszenciális Spenót Kivonat

Ez a nagyszerű, leveles zöld csoda is helyet kapott a Reverde alkotóelemei között, nem véletlen! A spenót szinte az összes ember számára hasznos tápanyaggal rendelkezik. A kivonatokkal végzett vizsgálatok elképesztő eredményt mutatnak. Néhány összetevője, mint például a folsav és a béta-karotin, úgy tűnik, lassítja a rákos sejtek osztódását a gyomorrák esetén. Sőt a mell-, és bőrrák sejtjeinek visszafejlődését okozzák. A spenótban és más leveles növényekben jelenlevő folsav, a béta-karotin mellett, növeli a vastagbél sejtjeinek ellenálló képességét a mutációval és DNS-károsodással szemben.

Rákellenes hatása mellett, a spenót olyan összetevőkkel is dicsekedhet, amelyek megerősítik a szervezetet, és megvédik az olyan betegségektől, mint a csontritkulás, a szívbetegségek, az ízületi gyulladás és mások. Ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal: K-vitamint tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy a  csontok erősek maradjanak. Emellett jelentős mennyiségű A- és C-vitamin van benne, mely garancia a fölösleges koleszterin oxidációja ellen, ami diabéteszes szívpanaszokat okozhatna. Ezen kívül nagy mennyiségben tartalmaz magnéziumot és vasat. A spenót másik előnye, hogy jelentős a természetes vérnyomáscsökkentő tulajdonsága. 

 4. C-vitamin

A C-vitamin, vagyis az aszkorbinsav a legfontosabb vízben oldódó antioxidáns. A fenti három komponens mind tartalmazza természetes formában, azonban jelentős élettani hatása miatt, úgy gondoltuk, még inkább növeljük a kapszula C-vitamin szintjét további természetes forrásokból kivonva.
 
Minden szövetnek, sejtnek szüksége van rá a sejten belüli és kivüli funkciójához egyaránt. Egyik legfontosabb tulajdonsága – ami minden antioxidánsra igaz -, hogy megköti a szabadgyököket, melyek elszaporodása mindig betegségekhez vezet. Amennyiben a szervezetben C-vitamin hiány lép fel, különféle zavarok, betegségek jelenhetnek meg.
 
A C-vitamin tehát minden betegséget megelőz és gyógyít erőteljes roboráló hatásával! És ez pontosan így van. Ugyanolyan szüksége van a szervezetünknek rá, mint a vízre.

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

 Pár szó az IGAZI C-vitaminról!

Az L-aszkorbinsavnak csak a neve csúnya, de ő a legtermészetesebb az összes, a reklámokban és az ismeretterjesztésben C-vitamin névvel illetett vegyületek közül. Amikor ugyanis bármiféle magas C-vitamin tartalmú gyümölcsöt vagy zöldséget fogyasztunk, akkor az a C-vitamin éppen az említett L-aszkorbinsav.
 A C-vitaminnak egyébként két enantiomer párja létezik, úgymint az L-, és D-aszkorbinsav, valamint az L-, és D-izoaszkorbinsav. Az L-aszkorbinsav rendelkezik a legjelentősebb biológiai aktivitással. A D-aszkorbinsav és az L-izoaszkorbinsav csak mesterséges körülmények között fordul elő, vitaminhatásuk elhanyagolható. Az L-aszkorbinsav könnyen dehidroaszkorbinsavvá oxidálódik, mely a szervezetben is lejátszódó reverzibilis folyamat. A dehidroaszkorbinsav teljes értékű C-vitamin hatással rendelkezik, mivel a szervezetben azonnal L- aszkorbinsavvá redukálódik.
 Fontos! A REVERDE egészségkapszulában csak 100%-ban L típusú aszkorbinsav (C-vitamin) található, mert ez természetes eredetű, ezért bioaktív is. Ellentétben a D típussal, ami szintetikusan előállított.
 Mérési eredményeink igazolták, hogy a Reverde dobozonként 15 000 mg bioaktív C-vitamint tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy egy kapszula C-vitamin tartalma 125 mg/ kapszula. Így a javasolt napi adagolással szervezete, nem csak az alapvető nyomelemekhez, ásványi anyagokhoz, aminosavakhoz és enzimekhez jut hozzá, hanem az immunrendszerének létfontosságú, természetes C-vitamin bevitel is fedezve van.

Innovatív, egyedi előállítás

A kor követelményeinek megfelelően, speciálisan erre a termék előállítására kifejlesztett eljárás. Egyedi, kizárólag saját találmánya a Reverdének, máshol nem megtalálható.

Miért egyedi a Reverde koncentrátum?

A Reverde titka nem csak az összetételében, hanem az előállításában is rejlik. Egyedülálló technológiánk értéke pedig a megmaradó magas hatóanyag tartalomban rejlik! Sokan nem tudják, hogy hiába fogyasztanak rendszeresen búzafűvet, búzacsírát, ha a fogyasztáshoz szükséges eljárások után (préselés, szárítás és porítás, spenót esetén fagyasztás és főzés) az eredeti hatóanyag tartalom már nem található meg benne.

Minden a 100% tisztaságú alapanyagokkal kezdődik

A feldolgozott növények speciális bioföldben teremnek, még az öntözésük is tisztított vízzel történik. Hagyományos termesztéshez képest sokkal több hatóanyag van a földben így a növekvő növényben is. Általánosan elmondható, hogy a bio termesztésben alkalmazott mag, termőföld, növény 30%-al jobb, dúsabb és zöldebb, ezáltal a végtermék is kiemelkedő minőségű lesz. A kapszulánkhoz használt növények termesztéséhez is biominősített földet alkalmazunk, amely mentes a vegyszertől, tápoldatoktól. Speciális földkeverék, ami szintén a jobb minőségű növényeket szolgálja.

 Esszenciális kivonat

A búzafű és a búzacsíra fogyasztásának nagy kihívása volt, hogy nehezen tartósíthatók a friss állapotában benne lévő értékes összetevők. Frissen préselve kiváló, de valljuk be, nem mindenkinek van lehetősége otthon termeszteni. A szárítással porított termékek, amik jelenleg beszerezhetők, vagy a fagyasztott eljárással történő konzervált forma, meg sem közelítik a friss búzafűlé, vagy a friss búzacsíra hatóanyag tartalmát. Ezt a problémát sikerült megoldanunk előállítási innovációnkkal a világon először. Kimondhatjuk, hogy ezzel megszületett a csoda: a búzacsíra és fű esszenciális kivonata, amit tovább erősítünk a spenót tápanyagainak koncentrált kivonatával és a hozzáadott C-vitaminnal. Így termékünk hatóanyagtartalma valós és meghaladja a jelenleg kapható hasonló termékekét.
 Az általunk kifejlesztett legmodernebb, ugyanakkor környezetbarát technológiának köszönhetően a víztartalom gyors elvonásával hozzuk létre termékünket, mellőzve az eljárásból a szélsőséges hőhatásokat. A kapszula korlátozott térfogatú, nem használunk fel adalékanyagokat, állagjavítókat, tartósítószereket vagy színezékeket.  Nem történik olyan mértékű hőkezelés, ami által károsodhatnának a hasznos összetevők. Ugyanakkor az eljárásnak köszönhetően, a kapszulát alkotó lépor az emészthetetlen rostoktól mentes lesz.

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

 

 Mérési eredményeink

 Számunkra fontos, hogy termékünk megbízhatóságát és összetevőinek egészségre gyakorolt hatásait, hiteles mérési vizsgálatokkal is bizonyítani tudjuk. A következő vizsgálatokat egymástól független, hiteles laboratóriumokban végezték.
1. Reverde kapszulát alkotó búzafűlé kivonat alkotóelem vizsgálata 25 alkotóelemre (végezte: Food Analytica Laboratórium, Békéscaba, 2012.02.29 - 2012.03.08.)

 2. A Reverde egyészségkapszula kémiai vizsgálata (végezte: BÁLINT ANALITIKA KFT, 2014. augusztus)

3. Megérkezett a laborvizsgálat eredménye: a Reverde teljesen gluténmentes, így azok is fogyaszthatják, akik glutén- vagy lisztérzékenyek, akiknél bélproblémákat okoz, ha glutént esznek. A gluténmentes táplálkozás nem zárja ki a Reverde szedését, sőt gyors felszívódásával és értékes hatóanyagai segítségével pótolhatja a a szervezetünkből esetlegesen hiányzó nyomelemeket! (Wessling Élelmiszervizsgáló Laboratórium, 2014.08.06 - 2014.09.12)

Hatóanyagok és kölcsönhatásaik

A Reverdét alkotó növények kiválasztása során az volt az elsődleges szempontunk, hogy teljeskörű, szinte minden, a természetben elérhető tápanyagot (vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, aminosavakat) tartalmazzon. Így hosszas kísérletezés során esett a választásunk a búzafűre és a búzacsírára, melyek önmagukban is superfoodnak számítanak. Hatóanyagaik egymásra gyakorolt pozitív kölcsönhatásának növelése érdekében esett a választásunk a spenót esszenciális kivonatára, mint a harmadik növényi komponense a reverde kapszulának. Annak érdekében pedig, hogy még inkább növeljük a kapszula immunerősítő hatását, a kapszula C-vitamin tartalmát még pluszban megnöveltük. Így jött létre maga az egészségkapszula!

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!