4 komponens 1 életesszencia

 

1. Esszenciális Búzafű Kivonat

A Reverde egyik legfontosabb alapeleme a bio búzafű (egészen pontosan a friss búzafűlé esszenciális kivonata), mely ellenőrzött ökológiai termesztésből származik. Azért választottuk kapszulánk alappilléréül, mert hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja, a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből. Ugyanakkor a búzafű nem gyógyszer. Semmilyen egészségre káros mellékhatása nincs! Mindenkire egy kicsit másképp hat.

Frissítőként és fiatalítóként egyaránt használható, mivel nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Szervezetünk könnyen fel tudja dolgozni, mert emésztése kevés energiát igényel, így a gyenge emésztésűek is jótékonyan fogyaszthatják. Magas klorofill tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében is komoly szerepe van. Egyszerre méregtelenít és – a táplálkozási hiányosságok pótlásával – növeli az energiaszintünket. Részletes tápanyag és hatóanyag tartalmáról itt olvashatsz tovább!

 

2. Esszenciális Búzacsíra Kivonat

A Reverde kapszulát alkotó bio búzacsírában ott van az ÉLET. A csírában a Nap, a víz, a levegő és a föld - a 4 elem- , mind megtalálható teljes összhangban, egyensúlyban. A bio búzacsíra 25%-kal több kalóriát tartalmaz, mint a hús, de nem hizlal (azonnali energiát ad, hiszen "élő étel"), és 100%-ban emészthető. Tökéletes kombinációban tartalmazza az egészséges élethez szükséges elemeket.
Ezen kívül sok tápanyag koncentrált forrása! Ásványi anyagok: vas, kalcium, kálium, foszfor, magnézium. Jelentős E-vitamin tartalma, amelynek fontos szerepe van a fiatalság megőrzésében és a szív védelmében. Igen gazdag más antioxidánsokban is, közülük kiemelkedik a klorofill. Vitaminok az E-vitaminon kívül: B-komplex, K-, A- és D-elővitaminok.

A búzacsíra ígéretes lehet a szív egészségének javításában octacosanol és a policosanolra tartalma miatt. Ráadásul képes növelni az izomnövekedést és regenerálódást azáltal, hogy javítja a véráramlást a testben. A bőrünk is profitál belőle, hiszen karbantartja a kötőszöveteket, valamint serkenti a sejtek megújulását. Fogyasztásával csökkenthető egyes bőrbetegségek (pl. ekcémás bőrfolyamatok, pikkelysömör) kockázata, és a bőr öregedési folyamatának lassításában is szerepet játszhat.

 

3. Esszenciális Spenót Kivonat

Ez a nagyszerű, leveles zöld csoda is helyet kapott a Reverde alkotóelemei között, nem véletlen! A spenót szinte az összes ember számára hasznos tápanyaggal rendelkezik. A kivonatokkal végzett vizsgálatok elképesztő eredményt mutatnak. Néhány összetevője, mint például a folsav és a béta-karotin, úgy tűnik, lassítja a rákos sejtek osztódását a gyomorrák esetén. Sőt a mell-, és bőrrák sejtjeinek visszafejlődését okozzák. A spenótban és más leveles növényekben jelenlevő folsav, a béta-karotin mellett, növeli a vastagbél sejtjeinek ellenálló képességét a mutációval és DNS-károsodással szemben.

Rákellenes hatása mellett, a spenót olyan összetevőkkel is dicsekedhet, amelyek megerősítik a szervezetet, és megvédik az olyan betegségektől, mint a csontritkulás, a szívbetegségek, az ízületi gyulladás és mások. Ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal: K-vitamint tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy a  csontok erősek maradjanak. Emellett jelentős mennyiségű A- és C-vitamin van benne, mely garancia a fölösleges koleszterin oxidációja ellen, ami diabéteszes szívpanaszokat okozhatna. Ezen kívül nagy mennyiségben tartalmaz magnéziumot és vasat. A spenót másik előnye, hogy jelentős a természetes vérnyomáscsökkentő tulajdonsága.

 

4. C-vitamin

A C-vitamin, vagyis az aszkorbinsav a legfontosabb vízben oldódó antioxidáns. A fenti három komponens mind tartalmazza természetes formában, azonban jelentős élettani hatása miatt, úgy gondoltuk, még inkább növeljük a kapszula C-vitamin szintjét további természetes forrásokból kivonva.
 
Minden szövetnek, sejtnek szüksége van rá a sejten belüli és kivüli funkciójához egyaránt. Egyik legfontosabb tulajdonsága – ami minden antioxidánsra igaz -, hogy megköti a szabadgyököket, melyek elszaporodása mindig betegségekhez vezet. Amennyiben a szervezetben C-vitamin hiány lép fel, különféle zavarok, betegségek jelenhetnek meg.
 
A C-vitamin tehát minden betegséget megelőz és gyógyít erőteljes roboráló hatásával! És ez pontosan így van. Ugyanolyan szüksége van a szervezetünknek rá, mint a vízre.