Az egészségkapszula

A Reverde kapszula maga a tiszta egészség. Hogy miért mondjuk ezt? Elsősorban azért, mert négy összetevőjének (bio búzafű, bio búzacsíra, bio spenót kivonat és hozzáadott C-vitamin) mikrotápanyag koncentrációja és szinergikus összhangja valóban egyedi táplálék kiegészítést biztosít az ön és családja számára.

100% bio és 100% hazai termék, ami kizárólag ellenőrzött biogazdaságból származó összetevőkből áll. és magyar fejlesztésű, innovatív eljárással készül. Hozzáadott adalékoktól, színezékektől és tartósítószertől mentes. Egyedüli mellékhatása az egészség!

1 doboz Reverde egészségkapszula tápanyag tartalma megfelel több, mint 40 kilogram friss kerti zöldség és gyümölcs elfogyasztásának. Ez annak köszönhető, hogy a kapszulát - hosszas kísérletek után - 4 komponensből állítjuk elő, melyek közül három (búzafű, búzacsíra és spenót) különösen egészséges és tápláló ételnek minősül, amit a negyedik összetevővel (hozzáadott C-vitamin) csak tovább erősítettünk. Egészségkapszulánk az általunk kifejlesztett előállítási módszerrel hatékonyabb mennyiségben tartalmazza az alapanyagokban megtalálható természetes nyomelemeket, ásványianyagokat és vitaminokat.

Felgyorsult életritmusunk rugalmas megoldásokat kíván a búzafű , a búzacsíra és a spenót mindennapi, egyben hatásos fogyasztását illetően. Ezért kapszulás kiszerelésben kerül forgalomba koncentrátumunk, így megszabadítva Önt a nehézkes otthoni termesztéstől, préseléstől vagy a problémás beszerzéstől. Most lehetőséget kap arra, hogy az idáig fogyasztott rendkívül káros hatású stimulálószereket (energiaitalok, gyors ételek, cukros üdítők, testépítő szerek, szintetikus vitaminok) lecseréljék a gyorsan felszívódó, valós vitamin- és energiatartalmú egészségkapszulára.