Gyakran ismételt kérdések

 

Mi van pontosan egy dobozban? 

Kistermelői Bio gabonafűlé és gabonacsíra alapú növényi kapszula ökológiai gazdálkodásból. Nettó tömege: 46.8g (120 db  keménycellulóz kapszula) / doboz
Összetevők:  búzafűlé kivonat*, búzacsíra kivonat*, spenót kivonat*, C-vitamin (bioaktív, nem szintetikus aszkorbinsav), cellulóz kapszula *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

 Mi a javasolt szedése?

Fogyasztási javaslat:
Adagolás: felnőttnek 4 db kapszula / nap, gyereknek 2 db kapszula / nap, krónikus betegségben szenvedőknek immunerősítő terápiaként 6-8 kapszula / nap bőséges vízzel elfogyasztva. Az optimális felszívódás  és az esetleges alvászavarok kiküszöbölése érdekében ,reggel vegye be a kapszulákat . Gyógyszer, ill. más gyógyhatású készítmények egyidejű szedése esetén is tartsa be az időhatárokat az esetleges, nem kívánatos kölcsönhatások elkerülése érdekében. Szükség esetén konzultáljon kezelőorvosával.
Figyelmeztetés:  A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

 Daganatos betegeknek ajánlott-e termékünk fogyasztása? 

Az onkológiai kezelések során tapasztalható mellékhatások csökkentésére javasolt a használata, hiszen erőteljes regeneráló és immunizáló hatása a lehető legkíméletesebben, mellékhatások nélkül fejti ki hatását.
A Reverde kapszulában található három különleges hatóanyag:  a klorofill és a bázikus ásványi anyagok révén képes természetes úton megakadályozni a szervezetünkben nap mint nap keletkező, normálistól eltérő sejtek továbbfejlődését, immunrendszerünk hatékony megerősítésével.
A reverde kapszula mellett javasoljuk a napi  1000-4000 mg C-vitamin ( L aszkorbinsav ) liposzómás c vitamin
LipoVit C1000 fogyasztását.

 Szedhetik-e gyermekek a Reverde kapszulát?

A válasz egyértelműen igen. Sőt, a kapszula bio és komplex immunerősítő és roboráló készítmény, ami a gyermekek szervezetét nem terheli meg, ugyanakkor segíti gyermeke szervezetének természetes ellenálló képességét!

Fogyaszthatják-e cukorbetegek?

Elsősorban a diabétesz szövődményeinek kialakulását lassíthatja és bizonyos esetekben gátolhatja a kapszula szedése, mivel hatóanyagai révén segíti a szövetek jobb vérellátását, és kiküszöbölheti a szemideg károsodását, erősíti az erek falát, javítja azok rugalmasságát. Orvosi kezelés mellett kedvezően hat a stabil vércukorszint beállítására.

 

 Magas vérnyomás esetén fogyasztható-e?

Enzimjei és antioxidánsai révén képes az erek falát tisztítani és erősíteni, így a magas vérnyomásból származó érkatasztrófák esélyét csökkentheti.

 Szívbetegeknek hogyan segít?

Cardiovaszkuláris betegségek esetén, transzhidrogenáz enzim tartalma révén táplálja és erősíti  a szívizomzatot, javítja annak vérellátását, gátolja az érfalakon lerakódó plakkok képződését, valamint jelentős klorofill tartalma segíti az érfalban kialakuló gyulladások megszüntetését.

 Hogyan segít az allergián?

A kapszula klorofill tartalma felszabadítja a méreganyagokat és segíti azok semlegesítését, kiürülését a szervezetből. Ezzel előmozdítja a sejtek jobb anyagcseréjét és gátolja a hibás immunfolyamatokat! Mindezeknek köszönhetően jelentősen csökkenthető az allergiás reakciók kialakulása.

 Lehet-e túladagolni a kapszulát?

Ugyan a kapszulának van javasolt szedési útmutatója, azonban jó hír, hogy gyakorlatilag lehetetlen úgy túladagolni, hogy káros mellékhatások jelentkezzenek. Mindez köszönhető a teljesen természetes, BIO és adalék-mentes alapanyagoknak!

Hol lehet személyesen megvásárolni ?

Személyesen telephelyünkön ( 1212. Budapest Komáromi u 99 ) telefonos ( 30 394 1456) időpont egyeztetés után készpénzzel lehet a terméket megvásárolni.