Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

MPL  közleménye

Megrendelheti a termék szállítását a MPL -el a következő feltételekkel:

UTOLSÓ ESÉLY ???

Sajnos a daganatos megbetegedések az idősödő kutyák egyik leggyakoribb halálozási oka, és évről-évre egyre több a daganattal diagnosztizált páciens.

Nimród a 14 éves magyar vizsla a családunk gyöngyszeme. Soha semmi probléma nem volt vele.Az első betegsége majdnem végzetesnek bizonyult. Nem tudott pisilni és kezdett felfújódni.

Az állatorvos röntgenes vizsgálata megállapította,hogy daganatok eltorlaszolják a húgycsövét. Közölte velünk, hogy már öreg a kutya nem bírna ki egy műtéti beavatkozást ezért valószínüleg a közeljövőben el kell altatni.

Koronavírus tesztlap

Kedves REVERDE fogyasztók !Tapasztalhattátok,hogy decemberben tartottunk egy 1832 főt érintő közvélemény kutatást a reverde fogyasztók koronavírus áldozatairól. A megkeresésünkre 1104 fogyasztónk reagált.Nagy örömmel vettük tudomásul,hogy a REVERDE kapszula a vásárlók visszajelzése szerint is az immunrendszer hatásos támogatója .

Reméljük,hogy ezekben a háborús helyzetet vizionáló napokban a zavaros vakcina helyzet megoldódásáig a REVERDE segíti az immunrendszerünk esélyeit.

Jó egészséget és sok szerencsét kívánunk mindenkinek !

Isis istennő kapszulába zárt ajándéka

 

 Ami nem sikerült Szent-Györgyi Albertnek, az a REVERDE segítségével ma már bárkinek kézzel fogható valósággá válhat. A C-vitamin méltán világhíres felfedezőjét személyes tragédiái vezették arra, hogy életét a rák ellenszerének megtalálására szentelje. Második  feleségét, valamint édeslányát Nellit is a szörnyű kór ragadta el mellőle, nem csoda, ha később éjt-nappallá téve dolgozott a betegség titkának megfejtésén.ekkor is saját útján indult el, az őt híressé tevő felfedezés kapcsán jól bevált növényi kísérletekkel. Az emberiséget évezredek óta életben tartó búza, valamint az aszkorbinsav (C-vitamin) kombinációját használva sikerült a kísérleti állatokban elpusztítania a rákos sejteket, ám 93 éves korában bekövetkezett váratlan halála miatt már nem tudta kutatásait befejezni.

Hadüzenet a ráknak

Az elmúlt 50 évben a rákos megbetegedések száma egyre csak nőtt. A fogyasztói társadalom magával hozta az élelmiszerek káros anyagtartalmának , méregtartalmának drasztikus növekedését ,ami a rákos megbetegedések forrása. A tudósok állandó csatát vívnak a betegséggel,azonban kisebb győzelmek ellenére, igazán áttörő sikert még nem értek el.

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

Kíváncsi rá, milyen növényt vett magához Nobel-díjas orvosunk, a C-vitamin felfedezője minden nap? Megmutatjuk, mire esküdött Szent-Györgyi Albert, ha az egészségéről volt szó. Az is kiderül majd, hogy mindez a 21. században egy teljesen természetes, magyar, bio étrend kiegészítő megszületéséhez vezetett. Tartson velünk!

CSÚCSHATÁS

A Reverde egészségkapszula és a Liposzómás C vitamin egymást fokozó hatása

 

 

Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

 

Szakvélemények a Reverdéről az Echo Tv Vitalitás magazinjában

 Béky László természetgyógyász és Dr. Pogyor Margit főorvos asszonytól

Új termékünk a Liposzómás "C"vitamin

A liposzomális C-vitamin azt jelenti, hogy a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe. A hagyományos C-vitaminok (tabletták, porok..stb.) kb. 80%-a, sajnos távozik a vizelettel. Ez azt jelenti, hogy még ha emelt dózisú C-vitamint is szedünk, 1000 mg hagyományos C-vitaminból, maximum 200 mg szívódik fel. Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin 95%-a szívódik fel. Tehát kb. 950 mg.

2015 évi támogatásunk a Leukémiás gyermekeknek

A Casa Costa Kft a Reverde egészségkapszula forgalmazója ,támogatói szerződést kötött a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal 2015 márciusában.

A szerződés tartalmazta tíz gyermek  Reverde kapszulával való folyamatos ellátását és az eladott termékekböl 500 forint támogatást az alapítvány javára.

Isten hozta Béky tanárurat a Reverde fogyasztók táborában!

 

Isten hozta Béky tanárurat a Reverde fogyasztók táborában!

Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány- Reverde egészségkapszula együttműködése

A tavasz mindig a megújulást, az újjáéledést jelenti, no meg a májusi adóbevallásokat és azokat a bizonyos 1%-okat. Mindig nagyon nehéz a döntés, hogy az ember hova, kinek, milyen szervezetnek adja adója 1%-át.  A Reverde munkatársainak idén könnyű lesz a döntés, hisz a teljes cég egy nagyon nemes célt tűzött ki maga elé 2015-ben, méghozzá azt, hogy termékeikkel illetve a termék eladásokból is támogatni fogja a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt. Az együttműködés részleteiről Fenyves Miklóst kérdeztük a Reverde kapszula tulajdonosát

Szabaduljunk meg civilizációs betegségeinktől! I. - Glutén

Gluténérzékenység - egyike a modern kor civilizációs betegségeinek. Tény, hogy egyre több ember gluténérzékeny. Tény, hogy egyre több ember allergiás. Ugyanakkor a gluténérzékenységet nem lehet önállóan vizsgálni, hiszen ahogy már említettük, ez egyike a civilizációs betegségek népes táborának.

Akinek fontos az Ön testi-lelki harmóniája: tanácsadónk Horváth Éva természetgyógyász

"Hiszek: az Isten áldotta természet és a határtalan szeretet gyógyító erejében.
Célom: az emberek testi és lelki harmóniájának megteremtésében segítséget nyújtani.
Mottóm: Testedből csak egy van, jól viseld hát gondját! Tested a lelked temploma, de csak ép testben ép a lélek is!"

A legerősebb zsírbontó: búzafű

A búzafű a legerősebb salaktalanító, karcsúsító szer. A zöld búzafű levének kivonata, karcsúsít, méregtelenít, tisztítja a vért, és felpezsdíti az anyagcserét. Már kevés is elegendő belőle naponta, hogy folyamatosan biztosítsd a salakanyagok kiürítését szervezetedből, hosszú időre megerősítsd immunrendszered, karcsúvá válj, illetve frissnek és egészségesnek érezd magad.

Az vagy, amit megeszel - válassza velünk a BIO-t!

Nem szabad elfelejteni, hogy "azok vagyunk, amit megeszünk", de csak kevesen gondolkodnak el igazán azon, hogy ez mit is jelent valójában. Ha jól belegondolunk, születésünktől fogva a testünk, ezen belül minden sejtünk azokból a táplálékokból épült fel, amit eddig magunkhoz vettünk.

Mi fán terem a búzafű, korunk egyik superfoodja?

Ann Wigmore, az élő ételek anyja. Kevesen ismerik, pedig munkássága révén emberek ezrei gyógyultak ki halálos betegségeikből. A búzafű és az élő ételek népszerűsítésével számos rákos betegen segített és a mai napig – szó szerint - táplálkoznak tudásából.

A csodaszer: C vitamin (Aszkorbinsav)

“A jövőben a C vitamint úgy kell majd árusítani, mint a lisztet. Minden bolt polcain kilós kiszerelésben.” – Szentgyörgyi Albert

Sokat hallani a C vitamin (más néven aszkorbinsav) előnyeiről, de sokan nem tudják, hogy mire képes ez a Csodaszer. Ugyanis a C vitamin valóban csodákra képes. Cikkünkben megpróbáljuk röviden felvázolni azt, hogy miért fontos a C vitamin fogyasztása, és az milyen előnyökkel jár. Hát nosza, vágjunk is bele a lecsóba, egyenesen bele a közepébe.

Búzacsíra, a csodacsíra

Búzacsíra. Ki ne hallott volna már a búzacsíráról? Fantasztikus pöttöm  vitaminbomba, melyet feltétlenül iktass be étrendedbe. Egyszerű a csíráztatása, finom,  édeskés-lisztes-diós ízével pedig további ételeket is tudsz vele dúsítani. Természetesen élő, friss formában.

Az a nagyszerű spenót! Miért is olyan egészséges?

„Edd meg az ételt!” – lehet, hogy mindannyiunknak ez a legkorábbi emlékünk arról, ahogy édesanyánk vigyázott egészségünkre az egészséges ételek segítségével. Sokan közülünk azzal a tudattal nőttünk fel, hogy a spenót egyfajta zöld elixír, és ez így is van.

Szabaduljunk meg civilizációs betegségeinktől! II. - Stressz

Sokan veszik félvállról a stresszt, annak ellenére, hogy egy komoly betegségről van szó, veszélyes következményekkel. Nem könnyű legyőzni, a testünk feletti irányítás pillanatok alatt kikerülhet a kezünkből.

10 pozitív, életmentő hatás, amit eddig nem tudtál a klorofillról!

A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás energiáját elnyeli, és közvetíti a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak. Technikai értelemben nem számít ugyan vitaminnak, mégis ma már széles körben elfogadott nézet, hogy a klorofill fontos része az optimális táplálkozásnak, mivel erőteljes, természetes méregtelenítő anyag és antibakteriális hatású.

A három fehér méreg - 1. rész: CUKOR

Emésztő rendszerűnk két fő dologra alakult ki. Az egyik, hogy a testi szükségletekhez elengedhetetlen tápanyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, zsírokat, fehérjéket és szénhidrátokat a szervezetünk számára biztosítsa. A másik, hogy az emésztési és feldolgozási folyamatokból képződött salakanyagokat eltávolítsa a szervezetünkből. Ha folyamatosan "mérgezzük" a szervezetünket, ezeket a mérgek felhalmozódnak a szervezetben, aminek súlyos élettani következményei lehetnek.

Nem mindegy, hogy mit választunk!

A préselt búzafűlé, a fagyasztott búzafűlé, a búzafűlé por, és a -kapszula. Melyik mennyire jó?

A búzafűlé elkészítése eddig meglehetősen munkaigényes és macerás volt, meglehetősen elszántnak és elkötelezettnek kellett ahhoz lenni, hogy valaki rendszeresen fogyassza. Korábban a búzafűlevek kiszerelése a következően alakult:

Aminek egyedüli mellékhatása a tiszta egészség

Vágjunk bele egyből, nem is köntörfalazunk: most ez itt a reklám helye, de a te érdekedben. Lássuk, hogy miről is van szó!

1 db Reverde kapszula hatóanyag tartalma megegyezik 40 dkg gyümölcsével, mindez összesen 83 forintba kerül. Mit kapsz ennyiért? Energiát, testi-lelki frissességet, erőt, vitaminokat és ásványianyagokat. Mi helyett? Energiaitalok, kávé, műkaják, cigaretta és még sorolhatnánk. Melyiket választanád gyermekednek, és önmagadnak?

Az életerő, amire a testednek szüksége van

"A test gyógyítja meg önmagát, az orvos csak a természet asszisztense...”
Hippokratesz (a gyógyítás atyja)
 
Tegyük rendbe ennivaló dolgainkat... Tarts velünk, hiszen "amit eszel, azzá leszel!"

10 életet meghosszabbító érv az egészségedért

Vágjunk bele egyből, nem is köntörfalazunk: most ez itt a reklám helye, a te érdekedben.

Tegyük rendbe ennivaló dolgainkat, hogy valós életerőt kapjon szervezeted... Tarts velünk és partnerünkkel: a Reverdével, hiszen "amit eszel, azzá leszel!" Lássuk, hogy miről is van szó!

Mit egyen a gyerek?

Itt az iskola, és gyermekünk táplálkozása nem csak fejlődésére van hatással, de döntően befolyásolja teljesítményét is. Cukor, csoki, chips… gyakran a gyerek kedvencei. Nehéz nemet mondani, de az ő érdekében sokszor rákényszerülünk. Sokunkban felmerül a kérdés: mivel szolgálhatjuk legjobban az egészségét?

Pár szó a valódi C-vitaminról!

Szent-Györgyi Albert 1928-ban felfedezett egy addig ismeretlen vegyületet a mellékvesében, melyet azután sikeresen a paprikából is kivont. Később ezt nevezték el C-vitaminnak...

Az emberi szervezet képtelen az aszkorbinsav előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Amennyiben ez nem történik meg, hiánytünetként vérzékenység, ínysorvadás, izombántalmak, lassú sebgyógyulás, a fertőzésekkel szembeni fogékonyság, és gyulladások kialakulása figyelhető meg. A természetes C-vitamin megtalálható citrusfélék gyümölcseiben, valamint bogyós növényekben, zöldség és főzelékfélékben, ilyen a paradicsom, paprika, kelvirág, burgonya, és nagy mennyiségben a búzafűben és -csírában is.

Az étel, amit minden nap kellene fogyasztanod

Még a szakértők sem tudnak zöld ágra vergődni a legjobb étrend felett (egyél, mint egy ősember, ne egyél gyümölcsöt, egyél gyümölcsöt, csak a magvak, de ne sokat). Az átlag halandó, aki nem csak az éhségét szeretné csillapítani, de mondjuk vágyik az egészséges, hosszú életre is azt se tudja, hova kapjon. Orvosi segítséggel utánajártunk, mi lehet az az étel, aminek napi fogyasztása biztosíthatja számunkra, és gyermekeink számára, is a kiegyensúlyozott immunrendszert. Tarts velünk és partnerünkkel: a REVERDÉVEL, hiszen "amit eszel, azzá leszel!"