CSÚCSHATÁS

A Reverde egészségkapszula és a Liposzómás C vitamin egymást fokozó hatása

 

 

 

a képre kattintva megnézheted a videót !

 

Az immunrendszerünk egészséges működése rendkívül fontos , az év minden napján csúcsformában kell lennünk és a lehető leghatékonyabban  védekezni a vírusok és a kórokozók ellen.

A szervezetünknek azonban segítségre van szüksége,hogy probléma nélkül ellent tudjon állni a külső hatásoknak még a téli hónapokban is.

Mi is volna erre jobban segítségünkre, mint a magyar Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert által kifejlesztett zseniális kombináció, a búza és a C-vitamin legyőzhetetlen párosa.

Hogyan érhetjük el a csúcshatást a Reverde és a Liposzómás c-vitamin segítségével?

Reverde hatékonysága nem másnak, mint a benne lévő komponensek szinergizmusának köszönhető.

A benne lévő búzacsíra, tönköly búzalépor, spenót és C-vitamin,olyan összetevők mely egymás hatását fokozzák,így érve el még kiemelkedőbb eredményt.

A Reverde egyik fontos összetevője a spenót. A spenót magas vas-,kálium-,kálcium-, és magnézium tartalma mellett rengeteg aminósavat tartalmaz,többek között olyanokat is melyek előallítására a szervezet nem képes.

Mégis egyik legfontosabb tulajdonsága,hogy rengeteg proteint,vagyis növényi fehérjét tartalmaz.

A Reverde egészségkapszula "csak" a napi C vitamin szükségletünket tartalmazza. A beteg szervezetnek több C vitaminra van szüksége. A por alapu C vitaminnak csak a 20%-a hasznosul. Ezen segít a Liposzómás C vitamin a 95 %-os felszívódási hatékonyságával és közvetlen a vérben való hasznosulásával.

Fontos tudni, hogy a rákos sejtek savas és oxigénhiányos környezetben tudnak szaporodni.

A Reverde összetevői segítenek helyreállítani a szervezet megfelelő sav-lúg egyensúlyát, ezzel gátat képezve a tumor sejtek kialakulásának és fejlődésének. A rákos betegek hazai kezelése (sugárkezelés, kemoterápia) legyengíti a szervezetünk védekezőképességét ezért nagy szüksége van a szervezetnek még több tápanyagra, vitaminra, ásványi anyagra .

A Reverde ezért kiváló a kemoterápia alatt is mert  A -, C-, E-, K-vitaminban, B-komplexben, vasban, kalciumban, magnéziumban, szelénben, aminosavakban igen gazdag.

A felsorolt vitaminok antioxidánsok is egyben, így védik a szervezetet a szabad gyökök okozta károsodásoktól.

A búzafűlépor, búzacsíra a spenót ( REVERDE egészségkapszula ) és a liposzómás c-vitamin együttes hatása képes lehet az immunrendszerünk csúcsrajáratására.

                   Ha fontos szeretteid és a saját egészséged,próbáld ki a Reverde és a Liposzómás C vitamin kombinációját !

 

TERMÉKRENDELÉS