UTOLSÓ ESÉLY ???

Sajnos a daganatos megbetegedések az idősödő kutyák egyik leggyakoribb halálozási oka, és évről-évre egyre több a daganattal diagnosztizált páciens.

Nimród a 14 éves magyar vizsla a családunk gyöngyszeme. Soha semmi probléma nem volt vele.Az első betegsége majdnem végzetesnek bizonyult. Nem tudott pisilni és kezdett felfújódni.

Az állatorvos röntgenes vizsgálata megállapította,hogy daganatok eltorlaszolják a húgycsövét. Közölte velünk, hogy már öreg a kutya nem bírna ki egy műtéti beavatkozást ezért valószínüleg a közeljövőben el kell altatni.

A családunk összeomlott a hírre.Nem hittük és nem nyugodtunk bele, hogy elveszítjük Nimródot.

Mi is fogyasztjuk a Szentgyörgyi Albert által a  daganatos betegségekre kikisérletezett  étrendkiegészítőt  a Reverde egészségkapszulát.

Feltételeztük hogy ha az embereken segít , talán a kutya is meggyógyulhat tőle. Belekeverve az ennivalójába elkezdtük adagolni neki.

Két hónap múlva a következő röntgenen a daganatok eltüntek és a kutya kirobbanóan  egészséges és  jókedvü lett az egész családdal együtt.

Megpróbáltunk élni az utolsó eséllyel és sikerült megmenteni a családunk. szemefényét.

 Mi megpróbáltuk és sikerült, talán másnak is sikerülhet. 

Minden gazdi szeretné, ha kutyusa a lehető legtovább vele maradna,illetve egészségesen és boldogan töltené a mindennapjait.
Vannak azonban fajták, amelyeknél magasabb a daganatos betegségek előfordulása : 
  golden retrieverek ,német juhász ,uszkárok,
boxerek, rottweilerek, skót juhászok, cocker spánielek, dobermannok, beagle-ök ,törpe schnauzerek                                                                                                                                                 
Megelőzéssel elkerülhető a tragédia