A legerősebb zsírbontó: búzafű

A búzafű a legerősebb salaktalanító, karcsúsító szer. A zöld búzafű levének kivonata, karcsúsít, méregtelenít, tisztítja a vért, és felpezsdíti az anyagcserét. Már kevés is elegendő belőle naponta, hogy folyamatosan biztosítsd a salakanyagok kiürítését szervezetedből, hosszú időre megerősítsd immunrendszered, karcsúvá válj, illetve frissnek és egészségesnek érezd magad.

 

Salaktalanító, zsírbontó csodaszer

A búzafű igen magas tápanyagtartalommal bír, emellett könnyen emészthető. Klorofill- és A-vitamin-tartalom tekintetében igen előkelő helyet foglal el a növények között, emellett 20%-os fehérjetartalma megegyezik a húsokéval - bár aminosav-összetételük természetesen egészen más.

A búzafű mindemellett tartalmaz B-vitamint, valamint számtalan egyéb tápanyagot is ki lehet mutatni benne, úgy tudják, hogy a termékeny talaj mintegy 102 ásványi anyagából több mint 90-et képes magába szívni.

A magas tápanyagtartalmon kívül ritka emésztőenzimeket is tartalmaz, melyek különlegességét az adja, hogy semmilyen más ételben nem találhatók meg ilyen töménységben. A búzafű több száz enzimje felbontja az étel emészthetetlen és mérgező anyagait, így salaktalanítja a szervezetet, és az egészséges súlyvesztéshez is hozzájárul.

 

Óvja a sejteket

A búzafűben megtalálható a szuperoxid-diszmutáz nevű antioxidáns enzim is, valamint egy különleges anyag, a P4D1. Mindkét szubsztancia lassítja a sejtdegenerációt, valamint a sejtmutációt, ezért a degeneratív betegségek kezelésében, illetve az öregedési folyamat visszafordításában nagy szerepet játszhat.

A gabonafüvek szénhidrátszerkezete is különösen értékes, nagy mennyiségű mukopoliszacharidot tartalmaznak, melyek erősítik a test - benne a szív és az érfal - szöveteit, csökkentik a vérzsírt és általában a gyulladásokat.

 

 

Élénk anyagcsere, feszes vonalak

Építsd be a mindennapokba, ha szeretnéd felgyorsítani a fogyást, kisöpörni a mérgeket a szervezetedből, és értékes tápanyagokkal biztosítani a kiegyensúlyozott emésztést. A természetes búzafű úgy hat energiakatalizátorként, hogy közben nullkalóriával táplál, és a sav-bázis egyensúly helyreállításával segíti az emésztést. Emésztőenzimjeinek köszönhetően gyorsul az anyagcsere, és megszűnnek a nehezebb ételek lebontását kísérő nehézségek, kellemetlen tünetek.