Akinek fontos az Ön testi-lelki harmóniája: tanácsadónk Horváth Éva természetgyógyász

"Hiszek: az Isten áldotta természet és a határtalan szeretet gyógyító erejében.
Célom: az emberek testi és lelki harmóniájának megteremtésében segítséget nyújtani.
Mottóm: Testedből csak egy van, jól viseld hát gondját! Tested a lelked temploma, de csak ép testben ép a lélek is!"

Horváth Éva


Természetgyógyász,
aroma és fitoterapeuta,
reflexológus, alternatív
mozgás-és masszázsterapeuta,
életmód és szépségtanácsadó

 

Bemutatkozás:

Érettségi után gyógymasszőri képesítést szereztem, majd 2 évig tanultam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Már a képzés elején rá kellett ébrednem arra, hogy az egyetemen a "nyugati orvoslás tudománya" nem az a módszer, amit én alkalmaznék a beteg embereken. Sem a vér látványával, sem az okozott fájdalommal ( műtétek, injekciók, a betegnek fájdalmas kezelések, stb.) nem tudtam megbirkózni, ezért tanulmányaimat a természetgyógyászat és az alternatív gyógymódok irányában folytattam.

1995-ben végeztem el  a Nemzeti Egészségvédelmi Intézet által szervezett, "A Természetes élet-és gyógymódok terjedését segítő" képzést, ezen belül egy speciális szakterületet, a "Komplex életmódterápia, speciális mozgásformák" képzést, mely alapján jogosult lettem a TERMÉSZETES ÉLET-ÉS GYÓGYMÓDOK TANÁCSADÓJA cím viselésére.

Aromaterapeuta, fitoterapeuta, reflexológus, alternatív mozgás-és masszázsterapeuta képesítéseimet az ETI,  a MAGYAR TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK SZÖVETSÉGE, és az ALTERNA EURÓPA AKADÉMIA keretein belül szereztem.

Reverdével kapcsolatos kérdéseit ezentúl Horváth Évának is felteheti, csak írja meg e-mailben, és ő válaszával igyekszik segíteni Önnek!

 

KÉRDÉSEM VAN!