Isis istennő kapszulába zárt ajándéka

 

 Ami nem sikerült Szent-Györgyi Albertnek, az a REVERDE segítségével ma már bárkinek kézzel fogható valósággá válhat. A C-vitamin méltán világhíres felfedezőjét személyes tragédiái vezették arra, hogy életét a rák ellenszerének megtalálására szentelje. Második  feleségét, valamint édeslányát Nellit is a szörnyű kór ragadta el mellőle, nem csoda, ha később éjt-nappallá téve dolgozott a betegség titkának megfejtésén.ekkor is saját útján indult el, az őt híressé tevő felfedezés kapcsán jól bevált növényi kísérletekkel. Az emberiséget évezredek óta életben tartó búza, valamint az aszkorbinsav (C-vitamin) kombinációját használva sikerült a kísérleti állatokban elpusztítania a rákos sejteket, ám 93 éves korában bekövetkezett váratlan halála miatt már nem tudta kutatásait befejezni.

A 100 százalékosan Bio és 100 százalékosan magyar REVERDE megalkotói Szent-Györgyi Albert eredményei nyomán jutottak el a megoldáshoz, és egy gazdagon megrakott piaci pultnyi zöldség és gyümölcs hatóanyagait sűrítették egyetlen kapszulába.

A REVERDE alapanyaga, a búzafű természetes módon igen magas koncentrációban tartalmazza a szuperoxid-diszmutáz (SOD) elnevezésű enzimet, amely megköti és hatástalanítja a sejtekben található szuperoxidokat ezzel védve és fiatalítva a sejteket. A káros környezeti hatások, valamint a kor előrehaladtával szervezetünk egyre kevesebb szuperoxid-diszmutázt termel, így sejtjeink elveszítik önmegújító képességüket és idő előtt elhalnak. Ezt bizonyítja, hogy a rákos sejtek például egyáltalán vagy alig tartalmaznak SOD-t.

Az ókori Egyiptom lakói által „Isis ajándékaként” nevezett és tisztelt növekvő zöld fűről az Ótestamentum is megemlékezik Dániel könyvében. Az írás szerint Nebuchadnezzar király (Kr.el.:630-562) hét éven át fűféléket fogyasztva nyerte vissza mentális tisztaságát és testi erejét. De arról is szép számmal vannak írásos bizonyítékaink, hogy a maják, inkák és aztékok is előszeretettel gazdagították ételeiket a frissen kihajtott búzával.

A több mint ötezer éves gyógyító múlttal rendelkező búzafűn alapuló REVERDE kapszulákról tehát bátran kijelenthetjük, biztos segítség a rák legyőzésében, valamint a kemoterápiás kezeléseket követő gyengült testi állapotok kezelésében. Összetevői azon túl, hogy a szervezet megfelelő sav-lúg egyensúlyának helyreállításában segítenek, a beavatkozások után megnövekedett tápanyag-, vitamin- és ásványianyag szükségletre is megoldást kínálnak. Nemcsak A-, C-, E-, és K-vitaminban, de B-komplexben, vasban, kalciumban, magnéziumban, szelénben és aminosavakban is igen gazdag. A felsorolt vitaminok ugyanakkor antioxidánsok is egyben, tehát védik szervezetünket a szabad gyökök okozta károsodásoktól.

Szent-Györgyi Albert professzor ugyan elveszítette szeretteit, ám munkásságának köszönhetően, nekünk már van választásunk.

 

A REVERDÉ-t használók saját kezükbe vehetik a döntést, és igennel válaszolhatnak az életre!

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!