Koronavírus tesztlap

Kedves REVERDE fogyasztók !Tapasztalhattátok,hogy decemberben tartottunk egy 1832 főt érintő közvélemény kutatást a reverde fogyasztók koronavírus áldozatairól. A megkeresésünkre 1104 fogyasztónk reagált.Nagy örömmel vettük tudomásul,hogy a REVERDE kapszula a vásárlók visszajelzése szerint is az immunrendszer hatásos támogatója .

Reméljük,hogy ezekben a háborús helyzetet vizionáló napokban a zavaros vakcina helyzet megoldódásáig a REVERDE segíti az immunrendszerünk esélyeit.

Jó egészséget és sok szerencsét kívánunk mindenkinek !

Az alábbiakban közreadjuk néhány fogyasztónk válaszát.

Kedves Reverde !

 A 85 éves anyósommal is rendszeresen szedettem a Reverde kapszulát. Sajnos egy hetes kórházi kezelés után elhunyt koronavírus fertőzés miatt. Alapbetegsége több is volt. Krónikus tüdőbeteg volt, otthonában is rendszeresen használt oxigént. Sajnos emiatt későn gondoltunk arra hogy a vírust is elkaphatta és már olyan súlyosan károsodott a tüdeje hogy nem lehetett megmenteni. 
Üdvözlettel:
Juhászné Tánczos Mária
Tel.: +36-30/248-50-86
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Kedves Reverde csapat!
Sajnos csak kis létszámú (4-5) fogyasztóról tudok, de eddig még betegek sem lettünk.
Üdvözlettel:Farkas Erzsébet

--Farkas Erzsébet <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>

 

Tisztelt Reverde csapata!

Köszönöm az érdeklődést még élek!

Üdvözlettel, 

Inzsöl Lajos Károly 

 

 Kedves Reverde !
 2020 tavaszán, hosszabb távra gondolván 6 hónapra való mennyiséget rendelve a Reverde kapszulát kezdtem szedni. Az eltelt közel 25 év alatt sok mindent kipróbáltam, de erkölcsi és jogi felelősségem tudatában ki merem jelenteni, hogy a Reverde kapszula az, ami az életemben rövid időn belül testi és szellemi szinten átütő eredményeket produkált. Az egészségemben, vitalitásomban valóban bekövetkezett eredmények fontossága és tárgyszerűsége akkor vált nyilvánvalóvá, amikor elfogyott a kapszula. Életformám miatt szerte a nagyvilágban sokat utazok, így nem tudtam rendelni, a szedésében 3-4 hónap kimaradt. Most, 2020 telén ismét szedni kezdtem, és 10 nap alatt épp olyan átfogó turbó feltöltést tapasztaltam, mint tavasszal. Decemberben, amikor az ember alig lát napot, nem jut megfelelő mennyiségű és minőségű friss zöldség és gyümölcshöz, ezért mindenki kimerült, nyűgös, rosszkedvű és fáradt, én a sok teendőm ellenére a Francia TGV sebességével intézem a dolgaimat. Az étrendem nem változott, csak éppen ismét elkezdtem a Reverde kapszulát szedni. Személyes tapasztalataimról megkeresésre szívesen beszámolok, itt csak egy abszolut pozitív Feedback, egy rövid visszajelzést kívántam tenni a termékről, amit mindenkinek épp elmével és lélekkel ajánlani tudok. Kedves Reverde!

Köszönöm a munkájukat, kiváltképp Dr. Béky László természetgyógyász lelkiismeretes munkásságát, amit a testi és szellemi egészség érdekében tesz. 

 Üdvözlettel

Laszlo Tamas Juhasz

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06 30 581 1506