Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány- Reverde egészségkapszula együttműködése

A tavasz mindig a megújulást, az újjáéledést jelenti, no meg a májusi adóbevallásokat és azokat a bizonyos 1%-okat. Mindig nagyon nehéz a döntés, hogy az ember hova, kinek, milyen szervezetnek adja adója 1%-át.  A Reverde munkatársainak idén könnyű lesz a döntés, hisz a teljes cég egy nagyon nemes célt tűzött ki maga elé 2015-ben, méghozzá azt, hogy termékeikkel illetve a termék eladásokból is támogatni fogja a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt. Az együttműködés részleteiről Fenyves Miklóst kérdeztük a Reverde kapszula tulajdonosát

 

Miklós, miért pont a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványra esett a választás?

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány választása esett ránk, ha pontosak akarunk lenni :). Az összekötő kapocs Sasvári Sándor művészúr volt, aki már évek óta fogyasztója termékünknek. Nagyjából 4 éve szedi a termékeinket, végig követte a mostani kapszula kialakulásának minden fázisát, a jégkockától a búzafűleven át, míg végül termékünk elérte a mostani végleges formáját, a kapszula formában szedhető egészségkapszulát. Sándor amióta a termékünket szedi nem náthásodik, nem betegedik le, tele van energiával, és az egész családját rászoktatta a Reverde egészségkapszulákra :).  Annyira hálás a terméknek, hogy még egy lovat is elnevezett Reverdének, ami nekünk hatalmas megtiszteltetés és öröm volt, hogy a kezdeményezés élére állt.

 

Hogy kapcsolódik a Reverde kapszula az Alapítványhoz?

A Reverde kapszula 100% bio és 100% hazai fejlesztésű és előállítású egészségkapszula, mely fejlesztésének középpontjában mindig az egészség és maga az ember áll és állt mindig is. A termékünk maga alkalmas arra, hogy daganatos embereknek, rákos betegeknek segítsen, és megfelelő táplálék-kiegészítést biztosítson.  A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány működése, szellemisége nagyon közel áll a mi filozófiánkhoz. Azt láttuk az ő működésükben, hogy emberközpontúak és maximálisan támogatják a családokat, nem csak tettekkel, hanem anyagilag is, ami nagyon nagy segítség az Alapítványhoz forduló családoknak. Fontos szempont volt még a megbízhatóság, a hitelesség, ezt pedig látjuk az Alapítvány működésénél.

 

Miről szól a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal kapcsolatos együttműködés?

Említettem már, hogy cégünknek és személy szerint nekem is központi fontosságú kérdés az egészségmegőrzés, a betegségmegelőzés, illetve ha már megvan a baj, akkor a segítségnyújtás. Mivel a termékünk kiválóan alkalmas daganatos betegségek kiegészítő kezelésére, ugyanis aki búzafűvel egészíti ki étrendjét, az szinte biztos segítség lehet a rákos betegségek elkerülésében vagy a rák legyőzésében, így elsősorban a termékeinkkel a rászoruló Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványhoz forduló családoknak segítünk. Cégünk termékekkel támogatja a jövőben az Alapítvány munkáját. Ezen túlmenően szeretnénk anyagi támogatást is nyújtani a betegséggel küzdő családoknak, így 2015-ben minden egyes eladott doboz Reverde kapszulából 500 Ft-ot az Alapítványnak utalunk tovább, ezzel is segítve és támogatva őket a gyógyulásban.

Ahhoz, hogy minél több 500 Ft-ot tudjanak továbbutalni, elmondaná pár mondatban, hogy kiknek ajánlja a termék megvásárlását és fogyasztását?
Lehetetlenséget kér tőlem :) Erről a témáról órákat, de lehet, hogy napokat is tudnék mesélni. Próbálok egy pár fontosabb területet kiemelni, de minden fontosabb adat megtalálható a weboldalunkon a www.reverde.hu oldalon. A kapszulát jó szívvel tudom ajánlani általános immunerősítésre, méregtelenítésre, emésztési- és bélproblémás betegeknek, stressz oldásra, szív-és érrendszeri betegséggel küzdőknek.