Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

 

Szakvélemények a Reverdéről az Echo Tv Vitalitás magazinjában

 Béky László természetgyógyász és Dr. Pogyor Margit főorvos asszonytól

 

 

a képre kattintva megnézheted a videót !

 

Béky László, híres természetgyógyászunk egy évvel ezelőtt beállt a Reverde fogyasztók sorába.  Most meghallgathatjuk milyen tapasztalatokat szerzett a termékről ez idő alatt.

Pár hónap aktív szedés után a doktor úr kísérlet képen ,hirtelen befejezte a kapszula fogyásztását. Hogy mit tapasztalt?

Az ő szavait idézve: “Ha hiszik ha nem, HIÁNYZOTT !.Nem voltam olyan fitt,nem volt olyan penge az agyam. Rájöttem,hogy ez tényleg használ.”

A Reverdét kiértékelő adásban nem csak Béky tanárúr véleményét kértük ki a termékről. Meghívtuk Dr.Pógyor Margit,főorvosasszonyt is,hogy véleményezze a terméket orvosi szemmel.

A doktornő szerint a Reverde hatékonysága nem másnak, mint a benne lévő komponensek szinergizmusának köszönhető.

A benne lévő búzacsíra, tönköly búzalé, spenót és C-vitamin,olyan összetevők mely egymás hatását fokozzák,így érve el még kiemelkedőbb eredményt.

Továbbá a doktornő választ adott egy igen fontos kérdésre,miszerint “Daganatos betegeken segíthet-e a Reverde?”.

A Reverde egyik fontos összetevője a spenót. De miért is ilyen fontos a spenót?

Magas vas-,kálium-,kálcium-, és magnézium tartalma mellett rengeteg aminósavat tartalmaz,többek között olyanokat is melyek előállítására a szervezet nem képes.

Másik  legfontosabb tulajdonsága,hogy rengetek proteint,vagyis növényi fehérjét tartalmaz.

Ezen növényi fehérjék is fontos elemei a Reverde kapszula által kialakított lúgos közegnek és a sav-bázis egyensúly felállításának.Tény,hogy minden daganatos beteg el van savasodva.

.A Reverde segítégével semlegesíthetjük a savas közeget,aminek óriási jelentősége van a betegség leküzdésében.

A Reverde leghatékonyabb tulajdonságait átbeszélve Béky László és Dr. Pógyor Margit főorvos asszony is egyet értett abban ,hogy a terméket ki kell próbálni,ezzel megadva szeretteiknek és önmagunknak az esélyt az egészséges életre !

Termékrendelés