Búzacsíra, a csodacsíra

Búzacsíra. Ki ne hallott volna már a búzacsíráról? Fantasztikus pöttöm  vitaminbomba, melyet feltétlenül iktass be étrendedbe. Egyszerű a csíráztatása, finom,  édeskés-lisztes-diós ízével pedig további ételeket is tudsz vele dúsítani. Természetesen élő, friss formában.

Tudj meg többet erről a magas vitamin-, és ásványi anyag tartalmú növényke kezdeményről!

A búzacsíra bővelkedik  E-vitaminban, káliumban, továbbá a foszfortartalom emelendo ki, de a vas, cink, B1-, B2-, B6-vitamin, folsav, biotin, króm, magnézium, kalcium mennyisége sem lebecsülendő.
Szív-, csontvédő és rákmegelőző táplálék. A búzacsíra az egyik legértékesebb csíra!!! Jelentős mennyiségben az összes aminosavat tartalmazza. A kis csírában, csírakezdeményben már minden szükséges tápanyag megtalálható (sőt!! koncentrált  mennyiségben), ami a növény fejlődéséhez szükséges.

Csíra formájában már lehet fogyasztani 3 napos kortól, de vizsgálatok mutatják, hogy C vitamin tartalma kb. 7 napos korában a legmagasabb. Gyümölcs- és zöldségsalátákra szórva, kenyérrel fogyasztva, vagy csak úgy önmagában is ehető.

Élő táplálék, mely sem vegyszereket, sem rovarirtószer maradványokat, sem egyéb adalékanyagot nem tartalmaz. Egészséges élet csakis élő, és nem halott táplálékok nagyobb mennyiségű fogyasztásából adódhat csak.

Élvezd jótékony hatásait a reverde segítségével!

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!