Rák gyógyítása

Sugárzásnak kitett állapot után vagy idegen anyagok (gyógysze­rek és vegyi adalékok) fogyasztását követően – melyek tulajdonképpen szennyezik a szervezetet –, továbbá ahogy korosodunk, sejtjeink körül és belül az ártalmas szuperoxidok száma növekszik. A szuperoxid az egyik legerősebb szabadgyök, ami a sejtek minden organellumát ( sejtszervecskéit) és főként az örökítőanyagot (DNS) támadja meg és roncsolja. A roncsolt DNS-sel rendelkező sejt károsodik és a sejtosztódás során, a hiba másolódik a következő sejtbe, ez egy öregedési folyamatot indít be sejtszinten.
 

Immunterápia és immunerősítés a rák ellenA szuperoxid-diszmutáz (SOD) megköti és hatástalanítja a káros szuperoxidokat a sejtben, így védi azt és segít megőrizni a sejt eredeti mivoltát, fiatallá teszi azt!Ha kevesebb SOD termelődik, mint amennyi szuperoxidot meg kellene kötni, a sejtek mérgezettek lesznek: elveszítik az önmegújító képességüket, és idő előtt elhalnak. A SOD a káros tényezők és a kor előrehaladtával egyre kevesebb mennyiségben termelődik sejtjeinkben.

A Reverde kapszula alapanyaga, a búzafű azonban magas koncentrációban tartalmazza ezt az enzimet. Kutatások kimutatták, hogy a rákos sejtek egyáltalán nem vagy alig tartalmaznak SOD-t. Aki tehát búzafűvel egészíti ki étrendjét, az szinte biztos segítség lesz a rákos betegségek elkerülésében vagy a rák legyőzésében.Fontos ,hogy a Reverdét C-vitaminnal mindig kombináljuk hiszen nagyon fontos összetevője a rák gyógyításának.

 

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!