Emésztési zavarok és problémák kezelése

Emésztési problémával időnként mind szembesülni kényszerülünk hol enyhébb, hol pedig súlyosabb formában. Sokszor azonnal tudjuk az okát, máskor viszont értetlenül állunk a probléma előtt, ami nem meglepő, hiszen emésztési panaszokat sok  minden okozhat.

Emésztési zavarok ellen a Reverde kapszulával.

Az emésztési zavarok hátterében számos kiváltó ok állhat, azonban legyen az baktérium, fertőzés, különböző gyógyszerek vagy éppen krónikus egészségügyi állapot, az emésztési problémák tünetei a hétköznapokban nem csupán kellemetlenek, de napról napra komoly kihívások elé állítják a tőlük szenvedőket.

A gyakori emésztési zavarok közé tartozik a bélgáz, a gyomorégés, az elégtelen emésztés, az egyes esetei. Ha ezeket az enyhébb tüneteket, amelyek testünk intő jelzései, nem kezeljük étrendváltással és rendszeres belső tisztítással, végül komolyabb egészségügyi problémákhoz is vezethetnek. Az emésztőrendszer egyik leggyakoribb gondja a székrekedés. Amellett, hogy egy állandó diszkomfort érzést okoz, egy sor nagyon kellemetlen tünet mellett, krónikussá válva még akár betegség is kialakul a nyomán az emberi szervezetben.

Az okot megtalálni azért is nagyon fontos, mert ugyan a tünetek minden embernél hasonlóak, mégis mindenkinél más az az életvitel, életmód és táplálkozási szokás, valamint mások a külső hatások is, melyek idevezettek. Márpedig a végleges, a teljes gyógyuláshoz ezek megváltoztatása elengedhetetlen. Annál is inkább, mert Hippokratész óta tudjuk, hogy a „halál a belekben lakik!”

A Reverde kapszula szinergikus hatóanyagai megszüntetik az emésztési- és bélproblémákat, segítik visszaállítani a természetes bélflórát a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításával. ) Erősíti a sejteket, méregteleníti a májat. A bélben található bolyhokat felszabadítja a lerakódott méreganyagoktól, így javítva a táplálék felszívódását.A gyomorproblémákat - pl.: puffadás, gyomorfekély, stb. - jótékonyan befolyásolja, erőteljesen lúgosító hatású. A Reverde kapszula - a gyakorlati tapasztalatok alapján- az emésztési zavarokat megszünteti és megóv a gyógyszerek mellékhatásaitól.

 

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!