Immunterápia és immunerősítés a rák ellen

Újabb kutatások szerint a klorofill, amitől zöld színben pompáznak zöldségeink,  gyümölcseink, megvédhet a ráktól is, de rendszeres fogyasztása kiváló erősítő a  szervezetünk számára. A növényi klorofillban pedig bővelkedik a Reverde  kapszula is! A klorofill zöld színe nem más, mint a növények leveleiben található  fotoszintetikus pigment. Erős immunerősítő, sejtregeneráló, és fiatalító hatású. 

Immunterápia és immunerősítés a rák ellenErősíti a májat, részt vesz a vörösvértestek képzésében, méregtelenítő, erősíti a  bélflórát, gátolja a rákkeltő anyagok aktivitását.  Oxigénnel dúsítja a vért, növeli az oxigén-ellátottságot, ezáltal segíti a gyulladásos  betegségek, fertőzések hamarabbi gyógyulását. Segíti a sejtek, sebek, fekélyek  hamarabbi gyógyulását, csökkenti a vér koleszterinszintjét, gyulladásos  bőrbetegségek, hüvelygyulladás és méhnyak-fertőzés esetén is gyógyír lehet.  Immunerősítő mechanizmust erősíti még, hogy a Reverde kapszulát alkotó  növényekben 17 féle aminosav található meg, ebből nyolc olyan, amelyet a  szervezet nem képes önmaga előállítani.

Az aminosavak külső bevitele azért  fontos, mert hiányuk esetén allergiás reakciók jelentkezhetnek, romlik az  emésztés, gyengülhet az immunrendszer, idő előtti öregedés következhet be.  A Reverde nagyon fontos kiegészítője a C vitamin amivel együttesen érhető el a  legjobb eredmény az immunerősítés folyamán. A C-vitaminnak egyébként két  enantoimer párja létezik, úgymint az L-, és D- aszkorbinsav,valamint az L-, és D- izoaszkorbinsav.  Szent Györgyi Albert szerint is nagyon fontos a C vitamin bevitele a  szervezetünkbe pont ezért található meg a Reverdében más vitaminok és  ásványi anyagok mellett a C-vitamin.

 

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!