A rák ellenszere

Fontos tudni, hogy a rákos sejtek savas és oxigénhiányos környezetben tudnak szaporodni, ezért rendkívül fontos a lúgosító és oxigén ellátást javító ételek fogyasztása. A Reverde összetevői segítenek helyreállítani a szervezet megfelelő sav-lúg egyensúlyát, ezzel gátat képezve a tumor sejtek kialakulásának és fejlődésének.  Ugyanakkor, ha a rákos beteget kezelni kezdik (sugárkezelés, kemoterápia), szervezetének még több tápanyagra, vitaminra, ásványi anyagra van szüksége, hogy ne gyengüljön el teljesen.
 

rák ellenszere a Reverde!A Reverde ezért kiváló a kemoterápia alatt is: A -, C-, E-, K-vitaminban, B-komplexben, vasban, kalciumban, magnéziumban, szelénben, aminosavakban igen gazdag. E felsorolt vitaminok antioxidánsok is egyben, így védik a szervezetet a szabad gyökök okozta károsodásoktól és csökkentik egyes betegségek kockázatát.

1. Az oxigéndús környezet megteremtésén a reverde kapszulában több komponens is munkálkodik:
Az egyik a klorofill, melynek a molekulaszerkezete kísértetiesen hasonlít a vérünkben oxigént szállító hemoglobinéhoz. A klorofillból tehát hemoglobin lesz, ami oxigénnel dúsítja a vérünket. A másik összetevő a Citokróm Oxidáz (COD) enzim, amely szintén oxigénszállító, de nem a vérben, hanem a sejten belül. A sejtlégzés szempontjából ez az utolsó, nélkülözhetetlen lépés, hiszen így jutnak oxigénhez a mitokondriumok, sejtjeink energiatermelő egységei.
Sugárzásnak kitett állapot után vagy idegen anyagok (gyógysze­rek és vegyi adalékok) fogyasztását követően – melyek tulajdonképpen szennyezik a szervezetet –, továbbá ahogy korosodunk, sejtjeink körül és belül az ártalmas szuperoxidok száma növekszik. A szuperoxid az egyik legerősebb szabadgyök, ami a sejtek minden organellumát ( sejtszervecskéit) és főként az örökítőanyagot (DNS) támadja meg és roncsolja. A roncsolt DNS-sel rendelkező sejt károsodik és a sejtosztódás során, a hiba másolódik a következő sejtbe, ez egy öregedési folyamatot indít be sejtszinten. A szuperoxid-diszmutáz (SOD) megköti és hatástalanítja a káros szuperoxidokat a sejtben, így védi azt és segít megőrizni a sejt eredeti mivoltát, fiatallá teszi azt!

Ha kevesebb SOD termelődik, mint amennyi szuperoxidot meg kellene kötni, a sejtek mérgezettek lesznek: elveszítik az önmegújító képességüket, és idő előtt elhalnak. A SOD a káros tényezők és a kor előrehaladtával egyre kevesebb mennyiségben termelődik sejtjeinkben. A Reverde kapszula alapanyaga, a búzafű azonban magas koncentrációban tartalmazza ezt az enzimet. Kutatások kimutatták, hogy a rákos sejtek egyáltalán nem vagy alig tartalmaznak SOD-t. Aki tehát búzafűvel egészíti ki étrendjét, az szinte biztos segítség lesz a rákos betegségek elkerülésében vagy a rák legyőzésében.

 

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!