Rák ellen a Reverde Kapszulával

Fontos tudni, hogy a rákos sejtek savas és oxigénhiányos környezetben tudnak szaporodni, ezért rendkívül fontos a lúgosító és oxigén ellátást javító ételek fogyasztása. A Reverde összetevői segítenek helyreállítani a szervezet megfelelő sav-lúg egyensúlyát, ezzel gátat képezve a tumor sejtek kialakulásának és fejlődésének. 

segítség a rák ellenUgyanakkor, ha a rákos beteget kezelni kezdik (sugárkezelés, kemoterápia), szervezetének még több tápanyagra, vitaminra, ásványi anyagra van szüksége, hogy ne gyengüljön el teljesen. A Reverde ezért kiváló a kemoterápia alatt is: A -, C-, E-, K-vitaminban, B-komplexben, vasban, kalciumban, magnéziumban, szelénben, aminosavakban igen gazdag. E felsorolt vitaminok antioxidánsok is egyben, így védik a szervezetet a szabad gyökök okozta károsodásoktól és csökkentik egyes betegségek kockázatát. 

Ezen kívűl a Reverde kapszulában több kopomens is mulekulálodik mint például : Klorofill, melynek molekulaszerkezete kísértetiesen hasonlít a vérünkben oxigént szállító hemoglobinéhoz valamint meg található benne a Citokróm Oxidáz (COD) ezim, amely szintén oxigénszállító, de nem vérben , hanem a sejten belül.A Reverdében említésre méltó még kettő antioxidáns alkotóelem az egyik a Szelén ,amelyet a növekedésben lévő búza előszeretettel szív magába a talajból. A másik egy különleges anyag a Superoxid Diszmutáz (SOD),amely egyedülálló módon, oxigén felszabadítása mellett semlegesíti a szabadgyököket. Ez a sejten belül termelt oxigén a záloga az egészséges sejtek aerob üzemmódjának (a rákos sejtek anaerob módon működnek).

Szabályos anyagcsere esetén minden sejt termel szuperoxidot. Ha kevesebb SOD termelődik, mint amennyi szuperoxidot meg kellene kötni, a sejtek mérgezettek lesznek: elveszítik az önmegújító képességüket, és idő előtt elhalnak. A SOD a káros tényezők és a kor előrehaladtával egyre kevesebb mennyiségben termelődik sejtjeinkben. A Reverde kapszula alapanyaga, a búzafű azonban magas koncentrációban tartalmazza ezt az enzimet. Kutatások kimutatták, hogy a rákos sejtek egyáltalán nem vagy alig tartalmaznak SOD-t. Aki tehát búzafűvel egészíti ki étrendjét, az szinte biztos segítség lesz a rákos betegségek elkerülésében vagy a rák legyőzésében.  Szent Györgyi Albert a Nobel-díjas professzor fedezte fel a búza fű csírában a rák ellenszerét amit C vitaminnal kombinálva tökéletes a rák megelőzésére.

 

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!