Természetesen a rák ellen

A reverde csak  növényialapú anyagokat tartalmazz így természetesen tud védekezni a rák ellen. A feldolgozott növények speciális bioföldben teremnek, még az öntözésük is tisztított vízzel történik. Hagyományos termesztéshez képest sokkal több hatóanyag van a földben így a növekvő növényben is.

Immunterápia és immunerősítés a rák ellen

Általánosan elmondható, hogy a bio termesztésben alkalmazott mag, termőföld, növény 30%-al jobb, dúsabb és zöldebb, ezáltal a végtermék is kiemelkedő minőségű lesz. A Reverde kapszulánkhoz használt növények termesztéséhez is biominősített földet alkalmazunk, amely mentes a vegyszertől, tápoldatoktól. Speciális földkeverék, ami szintén a jobb minőségű növényeket szolgálja. A Reverdének 4 fontos alkotó eleme van :

1. Esszenciális Búzafű Kivonat
A Reverde egyik legfontosabb alapeleme a bio búzafű (egészen pontosan a friss búzafűlé esszenciális kivonata , mely ellenőrzött ökológiai termesztésből származik.2. Esszenciális Búzacsíra Kivonat
A Reverde kapszulát alkotó bio búzacsírában ott van az ÉLET. A csírában a Nap, a víz, a levegő és a föld - a 4 elem- , mind megtalálható teljes összhangban, egyensúlyban. A bio búzacsíra 25%-kal több kalóriát tartalmaz, mint a hús, de nem hizlal (azonnali energiát ad, hiszen "élő étel"), és 100%-ban emészthető. Tökéletes kombinációban tartalmazza az egészséges élethez szükséges elemeket.

3. Esszenciális Spenót Kivonat
Néhány összetevője, mint például a folsav és a béta-karotin, úgy tűnik, lassítja a rákos sejtek osztódását a gyomorrák esetén. Sőt a mell-, és bőrrák sejtjeinek visszafejlődését okozzák. A spenótban és más leveles növényekben jelenlevő folsav, a béta-karotin mellett, növeli a vastagbél sejtjeinek ellenálló képességét a mutációval és DNS-károsodással szemben.

4. C-vitamin
A C-vitamin, vagyis az aszkorbinsav a legfontosabb vízben oldódó antioxidáns. A fenti három komponens mind tartalmazza természetes formában, azonban jelentős élettani hatása miatt, úgy gondoltuk, még inkább növeljük a kapszula C-vitamin szintjét további természetes forrásokból kivonva.

 

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!