Daganatos étrend

A daganatos betegségben és a kezelések következtében jelentősen  megnövekszik a szervezet energia- és tápanyagigénye. Gondosan összeállított  étrend szükséges ahhoz, hogy a gyógyuláshoz nélkülözhetetlen tápanyagok,  vitaminok és ásványi anyagok a szervezetnek kellő mennyiségben és minőségben  rendelkezésére álljanak, mind a terápia megkezdése előtt, mind az alatt, és után. 

Amennyiben ez a szükséglet hagyományos ételekkel nem fedezhető, javasolt a  táplálásterápia azonnali megkezdése. A Reverde egészségkapszula a segítség és  a megoldás egyben! Összetevőinek köszönhetően szinte bármilyen  immunhiányon képes javítani. Már fennálló egészségi problémák esetén, a  legfontosabb indoka tehát a Reverde fogyasztásának, hogy képes betölteni a  táplálkozásból vagy betegségből fakadó hiányokat, és segít helyreállítani  bármilyen immunhiányos szervezetet működését.

A Reverde szedése nem jár  kockázatokkal, és káros mellékhatásokkal, így kitűnő kiegészítő terápia lehet  daganatos megbetegedések kezelése mellett, immunbetegségek esetén, valamint  enyhítheti a vitamin és nyomelem hiányokat!

 

Termék rendelés

Tegyen Ön is az egészsége érdekében!