Mire jó? - Reverde egészségkapszula - Immunerősítés, allergia, búzafülé, búzacsíra

Termék rendelés Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

8+1 érv amiért ki kell próbálnia! 

1. Intenzíven méregtelenít, ezáltal remek kiegészítője a tisztító, és salaktalanító kúráknak.

2. Növeli az erőnlétet!

3. Ellenállóbbá tesz a betegségek ellen!

4. Regenerálja a sejteket, és véd a káros sejtelváltozás ellen, így kiválóan alkalmazható krónikus vagy daganatos betegségek esetén is.

5. Serkenti a vérképzést, a benne lévő klorofill pedig segít a vérszegénységben szenvedőknek.

6. Javítja a szövetek oxigénellátását!

7. Tele van vitaminnal, ásványi anyagokkal és enzimekkel! Több kalciumot tartalmaz, mint a tej, ötször több magnéziumot, mint a banán, és ötször több C vitamint, mint a citrusfélék.

8. Sejtregeneráló hatása révén, lassítja az öregedési folyamatokat.

+1. 100% bio és 100% hazai fejlesztésű és előállítású egészségkapszula!

 

 

Most lássuk még részletesebben, hogy mi mindenre alkalmazható sikerrel és biztonságosan a Reverde kapszula!

  

Immunerősítés

Újabb kutatások szerint a klorofill, amitől zöld színben pompáznak zöldségeink, gyümölcseink, megvédhet a ráktól is, de rendszeres fogyasztása kiváló erősítő a szervezetünk számára. A növényi klorofillban pedig bővelkedik a Reverde kapszula is! Lássuk hogyan támogatja szervezetünket!
A klorofill zöld színe nem más, mint a növények leveleiben található fotoszintetikus pigment. Erős immunerősítő, sejtregeneráló, és fiatalító hatású. Erősíti a májat, részt vesz a vörösvértestek képzésében, méregtelenítő, erősíti a bélflórát, gátolja a rákkeltő anyagok aktivitását.
Oxigénnel dúsítja a vért, növeli az oxigén-ellátottságot, ezáltal segíti a gyulladásos betegségek, fertőzések hamarabbi gyógyulását. Segíti a sejtek, sebek, fekélyek hamarabbi gyógyulását, csökkenti a vér koleszterinszintjét, gyulladásos bőrbetegségek, hüvelygyulladás és méhnyak-fertőzés esetén is gyógyír lehet.
Immunerősítő mechanizmust erősíti még, hogy a Reverde kapszulát alkotó növényekben 17 féle aminosav található meg, ebből nyolc olyan, amelyet a szervezet nem képes önmaga előállítani. Az aminosavak külső bevitele azért fontos, mert hiányuk esetén allergiás reakciók jelentkezhetnek, romlik az emésztés, gyengülhet az immunrendszer, idő előtti öregedés következhet be.
10 pozitív, életmentő hatás, amit eddig nem tudtál a klorofillról!

     >> MEGRENDELEM!

 

Méregtelenítés

Hatóanyagainak köszönhetően a Reverde alapját képező búzafű a legerősebb salaktalanító szer. A kapszula szedésével folyamatosan biztosíthatja a salakanyagok kiürítését szervezetéből, hosszú időre megerősítheti immunrendszerét, , illetve frissnek és egészségesnek érezi majd magát. A búzafű és búzacsíra igen magas tápanyagtartalommal bír, emellett könnyen emészthető. Klorofill- és A-vitamin-tartalom tekintetében igen előkelő helyet foglal el a növények között, emellett 20%-os fehérjetartalma megegyezik a húsokéval - bár aminosav-összetételük természetesen egészen más. 
A búzafű magas tápanyagtartalmon kívül ritka emésztőenzimeket is tartalmaz, melyek különlegességét az adja, hogy semmilyen más ételben nem találhatók meg ilyen töménységben, mindez pedig az innovatív előállításnak köszönhetően, a Reverde kapszulában is megtalálható. Ezek az enzimek felbontják az étel emészthetetlen és mérgező anyagait, így a kapszula szedése salaktalanítja a szervezetet.
 

Szív és érrendszer 

A Reverde kapszulában is megtalálható búzafűlé kivonat igazoltan segíti a szívműködést, a vérképzést, jótékonyan hat az érrendszerre. Emellet másik alapanyaga a búzacsíra is ígéretes lehet a szív egészségének javításában. Az elmúlt néhány évben kutatók új generációja demonstrálta az előnyös kardiovaszkuláris (szív- és érrendszeri) hatásokat az octacosanolra és a policosanolra vonatkozóan.

Kimutatták, hogy a policosanol csökkenti a máj koleszterin termelését is. Jelenleg is számos kutatást végeznek a policosanollal kapcsolatosan, melyek azt sugallják, hogy hasonló hatása van a vér rossz LDL koleszterinjének csökkentésére, mint a statin gyógyszereknek. Kisebb mértékben ugyan, de növeli a jó, HDL koleszterinszintet is, és csökkenti a trombózis veszélyét, így segítve elő a szív és érrendszer egészségét.

A búzacsíra kivonat növelheti az izmok számára biztosított energiát (az octacosanol a kimutatások szerint az izomszövetekben, a májban és a béltraktusban koncentrálódik) azzal, hogy elősegíti a zsírsavak izmok közötti mozgását. Javítja a véráramlást a testben, így képes növelni az izomnövekedést és izom-regenerálódást. Szívinfarktus után vagy daganatos betegségek esetén - különösen legyengült állapotban - jól roborál, serkenti a szervezetet.

 

Allergia

A Reverde kapszula különösen legyengült állapotban - jól roborál, serkenti a szervezet és immunizál. Így az általában immunhiányból fakadó allergiás megbetegedések tüneteit is sikerrel lehet enyhíteni szedésével. Ennek oka a négy növényi összetevő, melyek esszenciális kivonatának kombinációja szinergikus viszonyt alkot, így fokozzák egymás hatását, kölcsönösen elősegítik egymás beépülését a szervezetbe és egymás hatásmechanizmusát.

 A kapszula jelentős klorofill tartalma felszabadítja a méreganyagokat és segíti azok semlegesítését, kiürülését a szervezetből. Ezzel előmozdítja a sejtek jobb anyagcseréjét és gátolja a hibás immunfolyamatokat! Mindezeknek köszönhetően jelentősen csökkenthető az allergiás reakciók kialakulása.

 

Daganatos betegségek kezelése

 

 

Fontos tudni, hogy a rákos sejtek savas és oxigénhiányos környezetben tudnak szaporodni, ezért rendkívül fontos a lúgosító és oxigén ellátást javító ételek fogyasztása. A Reverde összetevői segítenek helyreállítani a szervezet megfelelő sav-lúg egyensúlyát, ezzel gátat képezve a tumor sejtek kialakulásának és fejlődésének.  Ugyanakkor, ha a rákos beteget kezelni kezdik (sugárkezelés, kemoterápia), szervezetének még több tápanyagra, vitaminra, ásványi anyagra van szüksége, hogy ne gyengüljön el teljesen. A Reverde ezért kiváló a kemoterápia alatt is: A -, C-, E-, K-vitaminban, B-komplexben, vasban, kalciumban, magnéziumban, szelénben, aminosavakban igen gazdag. E felsorolt vitaminok antioxidánsok is egyben, így védik a szervezetet a szabad gyökök okozta károsodásoktól és csökkentik egyes betegségek kockázatát. 

1. Az oxigéndús környezet megteremtésén a reverde kapszulában több komponens is munkálkodik:
Az egyik a klorofill, melynek a molekulaszerkezete kísértetiesen hasonlít a vérünkben oxigént szállító hemoglobinéhoz. A klorofillból tehát hemoglobin lesz, ami oxigénnel dúsítja a vérünket. A másik összetevő a Citokróm Oxidáz (COD) enzim, amely szintén oxigénszállító, de nem a vérben, hanem a sejten belül. A sejtlégzés szempontjából ez az utolsó, nélkülözhetetlen lépés, hiszen így jutnak oxigénhez a mitokondriumok, sejtjeink energiatermelő egységei.
2. Antioxidáns túlerőt többféle antioxidáns hatású alkotóelemmel biztosítja, ezek közül most csak kettőt említünk:
Az egyik egy közismert antioxidáns a szelén, amelyet a növekedésben lévő búza előszeretettel szív magába a talajból.
A másik egy különleges anyag a Superoxid Diszmutáz (SOD), amely egyedülálló módon, oxigén felszabadítása mellett semlegesíti a szabadgyököket. Ez a sejten belül termelt oxigén a záloga az egészséges sejtek aerob üzemmódjának (a rákos sejtek anaerob módon működnek). Szabályos anyagcsere esetén minden sejt termel szuperoxidot. 
Sugárzásnak kitett állapot után vagy idegen anyagok (gyógysze­rek és vegyi adalékok) fogyasztását követően – melyek tulajdonképpen szennyezik a szervezetet –, továbbá ahogy korosodunk, sejtjeink körül és belül az ártalmas szuperoxidok száma növekszik. A szuperoxid az egyik legerősebb szabadgyök, ami a sejtek minden organellumát ( sejtszervecskéit) és főként az örökítőanyagot (DNS) támadja meg és roncsolja. A roncsolt DNS-sel rendelkező sejt károsodik és a sejtosztódás során, a hiba másolódik a következő sejtbe, ez egy öregedési folyamatot indít be sejtszinten. A szuperoxid-diszmutáz (SOD) megköti és hatástalanítja a káros szuperoxidokat a sejtben, így védi azt és segít megőrizni a sejt eredeti mivoltát, fiatallá teszi azt!
Ha kevesebb SOD termelődik, mint amennyi szuperoxidot meg kellene kötni, a sejtek mérgezettek lesznek: elveszítik az önmegújító képességüket, és idő előtt elhalnak. A SOD a káros tényezők és a kor előrehaladtával egyre kevesebb mennyiségben termelődik sejtjeinkben. A Reverde kapszula alapanyaga, a búzafű azonban magas koncentrációban tartalmazza ezt az enzimet. Kutatások kimutatták, hogy a rákos sejtek egyáltalán nem vagy alig tartalmaznak SOD-t. Aki tehát búzafűvel egészíti ki étrendjét, az szinte biztos segítség lesz a rákos betegségek elkerülésében vagy a rák legyőzésében.
 

Diabétesz

A cukorbetegség egy olyan anyagcsere probléma, mely során a tápanyag nem megfelelően alakul át energiává, vagy a sejtek nem képesek azt felhasználni. Legtöbbször az inzulintermeléssel vagy a szervezet inzulinrezisztenciájával van a gond. Az inzulin a hasnyálmirigy által termelt hormon, ami kulcsszerepet játszik a vércukorszint szabályozásában. A cukorbetegség idős korban a túlsúly és a magas vérzsír szint miatt is kialakulhat. Reverde kapszula ugyanakkor természetes forrása a vitaminoknak (A, C, E, K, B-komplex), az ásványi anyagoknak (kalcium, vas, magnézium, szelén), az aminosavaknak és a klorofillnak - ezért lehet sikeresen alkalmazni bcukorbetegség esetén is.

A Reverde kapszula két komponense: a búzafű és a búzacsíra határozottan javítja a glükóz és a lipidek szintjét a vérben, így hatékonyan alkalmazható a cukorbetegség kezelésében is - állítja egy kutatócsoport, melynek tanulmánya 2009 decemberében jelent meg a Journal of Herbal Medicine and Toxicology magazinban. A vizsgálat során 30 önkéntest vizsgáltak két csoportra osztva. Az egyik csoport minden étkezéshez fogyasztott búzafűlevet, a másik nem. A kutatók azt találták, hogy már 15 g búzafű is jelentősen csökkenti bizonyos élelmiszerek glikémiás indexét így javítva a vér glükózszintjét. A diabétesz természetes kezelésében a Reverde kapszula búzafűlé kivonata hatékony szer.
Ráadásul teljesen biztonságos és jól használható. 
 

 

Emésztés és kiválasztás

A Reverde kapszula szinergikus hatóanyagai megszüntetik az emésztési- és bélproblémákat, segítik visszaállítani a természetes bélflórát a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításával. A bélben található bolyhokat felszabadítja a lerakódott méreganyagoktól, így javítva a táplálék felszívódását. 

A gyomorproblémákat - pl.: puffadás, gyomorfekély, stb. - jótékonyan befolyásolja, erőteljesen lúgosító hatású. (reflux, gyomorfekély) Erősíti a sejteket, méregteleníti a májat. Mellet segíti a súlyfelesleg egyenletes és folyamatos leadását, így a szervezetet nem kell megterhelni a különböző fogyókúrák táplálék megvonásával és vegyi anyagaival. A helyes testsúly megtartásában is jelentős eredményeket lehet könnyen elérni. (Például: csökken az édesség vagy kávé iránti vágy.) A benne található choline segít megelőzni a zsírlerakodást, zsírlebontó hatása is van.
 

Stressz ellen: a káros hatások enyhítése

Csökkentsük a civilizációs ártalmakat! Manapság, már napi szinten meg kell védeni testünket a különböző környezeti ártalmak ellen. Leginkább a stressz, de emellett a szmog, a szintetikus vegyi anyagok és mérgek, a káros sugárzás, hosszú távon mind-mind egészségkárosító hatásúak. Sajnos úgy tűnik, amíg nem tapasztalunk meg egy nagyobb mérvű, környezetvédelmi alapú technológiai forradalmat, a szennyezés és a vele járó egészségügyi kockázatok megmaradnak. Szerencsére, létezik módja a ,,városi ártalmak" elleni harcnak.

A Reverde kapszula minden alkotóeleme a szervezet tisztítójaként, gyógyítójaként és védőjeként is használható. Rengeteg aktív és élő összetevőt tartalmaz, ezért érdemes minden nap szervezetébe juttatnia!

 

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére, kezelésére!

Copyright 2014 Reverde egészségkapszula Created by: Cubeart Art Studio