CSÚCSHATÁS - Reverde egészségkapszula - Immunerősítés, allergia, búzafülé, búzacsíra

Termék rendelés Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

CSÚCSHATÁS

Közzétéve: 2016.11.25. Péntek, 00:00

A Reverde egészségkapszula és a Liposzómás C vitamin egymást fokozó hatása

a képre kattintva megnézheted a videót !

 

Az immunrendszerünk egészséges működése rendkívül fontos , az év minden napján csúcsformában kell lennünk és a lehető leghatékonyabban  védekezni a vírusok és a kórokozók ellen.

A szervezetünknek azonban segítségre van szüksége,hogy probléma nélkül ellent tudjon állni a külső hatásoknak még a téli hónapokban is.

Mi is volna erre jobban segítségünkre, mint a magyar Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert által kifejlesztett zseniális kombináció, a búza és a C-vitamin legyőzhetetlen párosa.

Hogyan érhetjük el a csúcshatást a Reverde és a Liposzómás c-vitamin segítségével?

Reverde hatékonysága nem másnak, mint a benne lévő komponensek szinergizmusának köszönhető.

A benne lévő búzacsíra, tönköly búzalépor, spenót és C-vitamin,olyan összetevők mely egymás hatását fokozzák,így érve el még kiemelkedőbb eredményt.

A Reverde egyik fontos összetevője a spenót. A spenót magas vas-,kálium-,kálcium-, és magnézium tartalma mellett rengeteg aminósavat tartalmaz,többek között olyanokat is melyek előallítására a szervezet nem képes.

Mégis egyik legfontosabb tulajdonsága,hogy rengeteg proteint,vagyis növényi fehérjét tartalmaz.

 A Reverde egészségkapszula "csak" a napi C vitamin szükségletünket tartalmazza. A beteg szervezetnek több C vitaminra van szüksége. A por alapu C vitaminnak csak a 20%-a hasznosul. Ezen segít a Liposzómás C vitamin a 95 %-os felszívódási hatékonyságával és közvetlen a vérben való hasznosulásával.

Fontos tudni, hogy a rákos sejtek savas és oxigénhiányos környezetben tudnak szaporodni.

 A Reverde összetevői segítenek helyreállítani a szervezet megfelelő sav-lúg egyensúlyát, ezzel gátat képezve a tumor sejtek kialakulásának és fejlődésének. A rákos betegek hazai kezelése (sugárkezelés, kemoterápia) legyengíti a szervezetünk védekezőképességét ezért nagy szüksége van a szervezetnek még több tápanyagra, vitaminra, ásványi anyagra .

 A Reverde ezért kiváló a kemoterápia alatt is mert  A -, C-, E-, K-vitaminban, B-komplexben, vasban, kalciumban, magnéziumban, szelénben, aminosavakban igen gazdag.

 A felsorolt vitaminok antioxidánsok is egyben, így védik a szervezetet a szabad gyökök okozta károsodásoktól. 

A búzafűlépor, búzacsíra a spenót ( REVERDE egészségkapszula ) és a liposzómás c-vitamin együttes hatása képes lehet az immunrendszerünk csúcsrajáratására.

Ha fontos szeretteid és a saját egészséged,próbáld ki a Reverde és a Liposzómás C vitamin kombinációját !

 

TERMÉKRENDELÉS

  • Megosztás

Legújabb hírek

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

 

Kíváncsi rá, milyen növényt vett magához Nobel-díjas orvosunk, a C-vitamin felfedezője minden nap? Megmutatjuk, mire esküdött Szent-Györgyi Albert, ha az egészségéről volt szó. Az is kiderül majd, hogy mindez a 21. században egy teljesen természetes, magyar, bio étrend kiegészítő megszületéséhez vezetett. Tartson velünk!

CSÚCSHATÁS

CSÚCSHATÁS

A Reverde egészségkapszula és a Liposzómás C vitamin egymást fokozó hatása

a képre kattintva megnézheted a videót !

Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

Szakvélemények a Reverdéről az Echo Tv Vitalitás magazinjában

Béky László természetgyógyász és Dr. Pogyor Margit főorvos asszonytól

a képre kattintva megnézheted a videót !

Új termékünk a Liposzómás "C"vitamin

Új termékünk a Liposzómás "C"vitamin

A liposzomális C-vitamin azt jelenti, hogy a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe.A hagyományos C-vitaminok (tabletták, porok..stb.) kb. 80%-a, sajnos távozik a vizelettel. Ez azt jelenti, hogy még ha emelt dózisú C-vitamint is szedünk, 1000 mg hagyományos C-vitaminból, maximum 200 mg szívódik fel. Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin 95%-a szívódik fel. Tehát kb. 950 mg. 

2015 évi támogatásunk a Leukémiás gyermekeknek

2015 évi támogatásunk a Leukémiás gyermekeknek

Boldog Karácsonyt és Reményteljes Újesztendőt Kívánunk a leukémiás gyermekeknek !

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére, kezelésére!

Copyright 2014 Reverde egészségkapszula Created by: Cubeart Art Studio