A kor követelményeinek megfelelően, speciálisan erre a termék előállítására kifejlesztett eljárás. Egyedi, kizárólag saját találmánya a Reverdének, máshol nem megtalálható.

 

Miért egyedi a Reverde koncentrátum?

A Reverde titka nem csak az összetételében, hanem az előállításában is rejlik. Egyedülálló technológiánk értéke pedig a megmaradó magas hatóanyag tartalomban rejlik! Sokan nem tudják, hogy hiába fogyasztanak rendszeresen búzafűvet, búzacsírát, ha a fogyasztáshoz szükséges eljárások után (préselés, szárítás és porítás, spenót esetén fagyasztás és főzés) az eredeti hatóanyag tartalom már nem található meg benne.

 

Minden a 100% tisztaságú alapanyagokkal kezdődik

A feldolgozott növények speciális bioföldben teremnek, még az öntözésük is tisztított vízzel történik. Hagyományos termesztéshez képest sokkal több hatóanyag van a földben így a növekvő növényben is. Általánosan elmondható, hogy a bio termesztésben alkalmazott mag, termőföld, növény 30%-al jobb, dúsabb és zöldebb, ezáltal a végtermék is kiemelkedő minőségű lesz. A kapszulánkhoz használt növények termesztéséhez is biominősített földet alkalmazunk, amely mentes a vegyszertől, tápoldatoktól. Speciális földkeverék, ami szintén a jobb minőségű növényeket szolgálja.

 

 

Esszenciális kivonat

A búzafű és a búzacsíra fogyasztásának nagy kihívása volt, hogy nehezen tartósíthatóak a friss állapotában bennük lévő értékes összetevők. Frissen préselve kiváló, de valljuk be, nem mindenkinek van lehetősége otthon termeszteni. A szárítással porított termékek, amik jelenleg beszerezhetők, vagy a fagyasztott eljárással történő konzervált forma, meg sem közelítik a friss búzafűlé, vagy a friss búzacsíra hatóanyagtartalmát. Ezt a problémát sikerült megoldanunk előállítási innovációnkkal a világon először. Kimondhatjuk, hogy ezzel megszületett a csoda: a búzacsíra és fű esszenciális kivonata, amit tovább erősíetttünk a spenót tápanyagainak koncentrált kivonatával és a hozzáadott C-vitaminnal. Így termékünk hatóanyagtartalma valós és meghaladja a jelenleg kapható hasonló termékekét.

Az általunk kifejlesztett legmodernebb, ugyanakkor környezetbarát technológiának köszönhetően a víztartalom gyors elvonásával hozzuk létre termékünket, mellőzve az eljárásból a szélsőséges hőhatásokat. A kapszula korlátozott térfogatú, nem használunk fel adalékanyagokat, állagjavítókat, tartósítószereket vagy színezékeket.  Nem történik olyan mértékű hőkezelés, ami által károsodhatnának a hasznos összetevők.  Ugyanakkor az eljárásnak köszönhetően, a kapszulát alkotó lépor az emészthetetlen rostoktól mentes lesz.