10 pozitív, életmentő hatás, amit eddig nem tudtál a klorofillról! - Reverde egészségkapszula - Immunerősítés, allergia, búzafülé, búzacsíra

Termék rendelés Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

10 pozitív, életmentő hatás, amit eddig nem tudtál a klorofillról!

Közzétéve: 2014.11.24. Hétfő, 00:00

A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás energiáját elnyeli, és közvetíti a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak. Technikai értelemben nem számít ugyan vitaminnak, mégis ma már széles körben elfogadott nézet, hogy a klorofill fontos része az optimális táplálkozásnak, mivel erőteljes, természetes méregtelenítő anyag és antibakteriális hatású.

 

Victoria Boutenko, a nyers étrend világhírű úttörője is úgy fogalmaz, hogy “a klorofill úgy vigyáz a testünkre, ahogy egy gondoskodó és szerető anya teszi. Valamennyi szervünket pucolja, gyógyítja”. Újabb kutatások szerint a klorofill, megvédhet a ráktól is, de rendszeres fogyasztása kiváló erősítő a szervezetünk számára.

 

A klorofillt a növények “vérének” is hívják (zöld vér), mert molekulaszerkezete nagyon hasonlít a vér hemoglobinjához. A vérben lévő hemoglobinmolekulában található hem rész hasonlít a klorofillmolekulához. A vérben lévő hemoglobin oxigénből, szénből, nitrogénből épül fel, amelyek egy vas atomot fognak közre. De fontos különbség például, hogy a hem vas(II)-iont, míg a klorofill magnéziumiont tartalmaz. 

Nagyon leegyszerüsítve: a klorofill telis tele van oxigénnel, mely kedvez a jó (aerob) baktériumok szaporodásának. Ha nincs elegendő oxigén jelen a sejtjeinkben, akkor a “rossz” baktériumoké a főszerep, ezek veszik át az irányítást (egy kis horror sejtszinten), ez pedig rákos sejtek megjelenéséhez vezethet. 

Most nézzük meg a fenti állítást tudományosabb megközelítésből: 

Otto Heinrich Warburg (1883-1970) Nobel-díjas biokémikus orvos, 1924-ben bebizonyította, hogy a rákos sejtek oxigéndús környezetben elpusztulnak. Feltevését a következőkre alapozta: ő a rákos sejtek megfigyelése során szokatlanul magas laktáz-értéket tapasztalt, holott a tejsavak jellegzetesen erjedési termékek. Warburg ezekből a megfigyelésekből fejlesztette ki 1924-ben a rák kifejlődésének egyik elméletét.

Ez azt mondja ki, hogy a rákos sejtek a szükséges energiájukat inkább a szőlőcukor anaerob erjedéséből (tejsavas erjedés) nyerik, és ezáltal az oxigén nem feltétlenül szükséges a rák növekedéséhez. A rákos sejtben a mitokondrium működésének zavara a rák kialakulásának fő oka. A rákos sejtek főként erjesztik a szőlőcukrot annak elégetése helyett.

A lehetséges növekedéshez a tumorsejtnek energiára van szüksége. A növekedés gyorsasága e sejt anyagcseréjétől függ, valamint a kedvező környezettől. Az állati sejt az energiáját a mitokondriumban egyrészt a szőlőcukor oxidatív lebontásából, másrészt tejsavas erjesztésből is nyeri, amikor a szőlőcukrot oxigén hiányában erjeszti.

A két energianyerési folyamat hasonlít egymásra a szőlőcukor lebontásában,az erjesztésénél a lebontás itt befejeződik, a glükolízis során keletkező termékek tejsavvá alakulnak. A sejtlélegzés során viszont a cukorszerkezetet tovább bontjuk. Csak ennél a maradéktalan lebontásnál van szükség oxigénre. Ezt a folyamatot lélegzési láncnak hívjuk, és az energianyerésért felelős mitokondriumban történik. Egészséges sejtek csak oxigénhiánykor állnak át az erjesztésre. 

Itt jut szerephez a klorofill, mivel segítségével hatalmas mennyiségű oxigént tudunk a sejtjeinkbe juttatni! A klorofill zöld színe nem más, mint a növények leveleiben található fotoszintetikus pigment. Az emberi vér pigment képződése ugyanolyan módon zajlik, mint a levélzöld képződése a növényeknél. Sejtjeink a klorofill tartalmú ételeknek köszönhetően több oxigénhez jutnak, mivel a klorofill segíti az oxigént szállító hemoglobin képződését.

10 Érv a klorofill mellett az egészségedért! 

Szedése ajánlott mindazoknak, akik krónikus kimerültségben szenvednek, fáradtnak, csenevésznek érzik magukat. Akik nem akarják elfogadni, hogy életmódjuk, táplálkozási szokásaik révén kellemetlen testszaggal, rossz közérzettel éljenek:

1. Segíti a vér oxigénellátását.

2. Segíti a máj tisztulását.

3. Erőteljes, természetes méregtelenítő.

4. Antibakteriális hatással bír.

5. Gyorsítja a sebek, sérülések gyógyulását, regenerálódását.

6. Segít a vérszegénységben szenvedőknek.

7. Tisztítja és szagtalanítja a beleket.

8. Erősíti az immunrendszer működését.

9. Radioaktív sugárszennyezés esetén is segíthet a fogyasztása.

10.  A klorofill tartalmú étrend-kiegészítők alkalmazása hasznos lehet a következő gyulladások kezelésében is: középfül fertőzései és gyulladása, a cukorbetegségből adódó láb-szárfekély, különböző fertőző, gyulladásos bőrbetegségek (impetigo), hüvelygyulladás (vaginitis) és a méhnyak fertőzései esetén.

 

A klorofill bevitele

A búzafű majd 70 százaléka klorofill, földünk egyik legjobb klorofill forrása, de jelentős mennyiségben megtalálható az olyan zöldségekben is, mint például a spenót, a petrezselyem, vagy az alga is.

Érdemes fontolóra venned tehát a zöld növényi levelek, búzafű és más klorofill források magasabb arányú beiktatását étrendedbe! Hidd el, nagyon megéri!

 

Forrás: reverde.hu

  • Megosztás

Legújabb hírek

Szabaduljunk meg civilizációs betegségeinktől! II. - Stressz

Szabaduljunk meg civilizációs betegségeinktől! II. - Stressz

Sokan veszik félvállról a stresszt, annak ellenére, hogy egy komoly betegségről van szó, veszélyes következményekkel. Nem könnyű legyőzni, a testünk feletti irányítás pillanatok alatt kikerülhet a kezünkből.

10 pozitív, életmentő hatás, amit eddig nem tudtál a klorofillról!

10 pozitív, életmentő hatás, amit eddig nem tudtál a klorofillról!

A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás energiáját elnyeli, és közvetíti a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak. Technikai értelemben nem számít ugyan vitaminnak, mégis ma már széles körben elfogadott nézet, hogy a klorofill fontos része az optimális táplálkozásnak, mivel erőteljes, természetes méregtelenítő anyag és antibakteriális hatású.

A három fehér méreg - 1. rész: CUKOR

 A három fehér méreg - 1. rész: CUKOR

 

Emésztő rendszerűnk két fő dologra alakult ki. Az egyik, hogy a testi szükségletekhez elengedhetetlen tápanyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, zsírokat, fehérjéket és szénhidrátokat a szervezetünk számára biztosítsa. A másik, hogy az emésztési és feldolgozási folyamatokból képződött salakanyagokat eltávolítsa a szervezetünkből. Ha folyamatosan "mérgezzük" a szervezetünket, ezeket a mérgek felhalmozódnak a szervezetben, aminek súlyos élettani következményei lehetnek.

Nem mindegy, hogy mit választunk!

Nem mindegy, hogy mit választunk!

A préselt búzafűlé, a fagyasztott búzafűlé, a búzafűlé por, és a -kapszula. Melyik mennyire jó?

 

A búzafűlé elkészítése eddig meglehetősen munkaigényes és macerás volt, meglehetősen elszántnak és elkötelezettnek kellett ahhoz lenni, hogy valaki rendszeresen fogyassza. Korábban a búzafűlevek kiszerelése a következően alakult:

Aminek egyedüli mellékhatása a tiszta egészség

Aminek egyedüli mellékhatása a tiszta egészség
Vágjunk bele egyből, nem is köntörfalazunk: most ez itt a reklám helye, de a te érdekedben. Lássuk, hogy miről is van szó!
1 db Reverde kapszula hatóanyag tartalma megegyezik 40 dkg gyümölcsével, mindez összesen 66 forintba kerül. Mit kapsz ennyiért? Energiát, testi-lelki frissességet, erőt, vitaminokat és ásványianyagokat. Mi helyett? Energiaitalok, kávé, műkaják, cigaretta és még sorolhatnánk. Melyiket választanád gyermekednek, és önmagadnak? 

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére, kezelésére!

Copyright 2014 Reverde egészségkapszula Created by: Cubeart Art Studio