Nem mindegy, hogy mit választunk! - Reverde egészségkapszula - Immunerősítés, allergia, búzafülé, búzacsíra

Termék rendelés Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

Nem mindegy, hogy mit választunk!

Közzétéve: 2014.10.16. Csütörtök, 00:00

A préselt búzafűlé, a fagyasztott búzafűlé, a búzafűlé por, és a -kapszula. Melyik mennyire jó?

 

A búzafűlé elkészítése eddig meglehetősen munkaigényes és macerás volt, meglehetősen elszántnak és elkötelezettnek kellett ahhoz lenni, hogy valaki rendszeresen fogyassza. Korábban a búzafűlevek kiszerelése a következően alakult:

Otthon préselt búzafűlé

Ez a hagyományos, de leginkább fáradságos és időigényes módszer. 

A búzafüvet biopiacon érdemes megvásárolni (azinban fontos, hogy levágva sem jóa tárolás: frissen, préselés előtt kell a tőről levágnunk a füvet!). Be kell szerezni egy megfelelő búzaprést, majd ki kell préselni a búzafű levét, és frissen elfogyasztani - szinte azonnal, mert oxidálódik és ásványi anyagai így még hűtőben tárolva is hamar lebomlanak, bár az alacsonyabb hőmérséklet miatt kicsit lassabban.

Ne legyenek senkinek sem illúziói, a másnapos búzafű már a normál hűtőben is csak egy rothadó növény! Lassan, de biztosan enyészik, zajlanak benne a biokémiai bomlások. Arra is számítsunk, hogy rámolással, takarítással együtt ez a módszer minimum 20-25 percet igényel.

 

Fagyasztott búzafűlé kocka

Lehet kapni fagyasztott formában is búzafűlevet. Ezt úgy készítik, hogy a frissen préselt búzafűlevet azonnal mélyfagyasztásnak vetik alá. Miért? Az elv a tartósítás lenne, hiszen csak a fagyasztás teszi lehetővé, hogy megfagyasztott növényi magvak kiolvasztás után elvetve úgy folytassák életüket, mintha mi sem történt volna.  Mivel a búzafűlevet frissen ajánlatos elfogyasztani, ezért a gyártók rögtön préselés után fóliatasakokba töltik a kész levet, majd mélyfagyasztást alkalmaznak. Ezzel a kiszereléssel az a nehézség, hogy a szállítás és tárolás során is biztosítani kell a megfelelő hőfokot, nehogy felolvadjon a termék. 

Minimális felolvadásnál is már gondot okoz a hatóanyagok elillanása. Ez a nehézség a fogyasztásával is: gondoljunk csak bele, amikor a kiolvasztás történik ugyanúgy hatóanyagot vesztünk!

 

Por alapú búzafűlé

Ez a kiszerelés végeredményben búzafű őrleményt tartalmaz, vagyis száritás utáni porítás.  Fogyasztáskor a por alapú búzafűlevet vízbe kell belekeverni. A tökéletes oldódás érdekében alaposan fel kell rázni, de még jobb, ha turmixoljuk. A szárítás alatt szintén veszítünk a hatóanyagokból, főleg ha a szárítás hőkezeléssel együtt történik.

Ez az eljárás is naponta visszatérő procedúrát jelent.

 

Reverde, vagyis bio ősbúzafűlé, és -csíra koncentrátum kapszulában (a tökéletes megoldás!)

 

Miért különleges és egyedülálló ez a megoldás? Mert felgyorsult életritmusunk rugalmas megoldásokat kíván a búzafű , a búzacsíra és a spenót mindennapi, egyben hatásos fogyasztását illetően. Ezért kapszulás kiszerelésben kerül forgalomba, így megszabadítva Önt a nehézkes otthoni termesztéstől, préseléstől vagy a problémás beszerzéstől. Még a kapszula is növényi eredetű anyagból, cellulózból készül, és ahogy az összetevők is, a kapszula is rendelkezik biominősítéssel. 

A különleges Ősbúzából (tönkölybúza) előállított koncentrátum klorofill, C-vitamin és fehérje tartalma önmagában is igen hatékony. A Technológiának köszönhetően a frissen préselt levet először sokkolással lefagyasztják, majd leporlasztják. Ugyan így járnak el a REVERDE egészségkapszula többi, növényi összetevőjével is.

A legmodernebb és környezetbarát technológiának köszönhetően a víztartalom gyors elvonásával hozzák létre a terméket, mellőzve a szélsőséges hőhatásokat, szinte 100%-ban megőrizve a növények vitamin, ásványianyag és enzim tartalmát.

A gyorsan felszívódó,  magas vitamin és energia tartalmú bio egészségkapszula 24 dl frissen préselt búzafülé-, hozzáadott búzacsíra- és spenótkivonat hatóanyagait tartalmazza 120 db kapszulában, ami egy felnőtt ember 1 havi adagjának felel meg.

A kapszulát szétszedve tartalmát italba, salátába, vagy ételbe keverve is fogyaszthatjuk, de 40 C˚ felett hatékonysága nagymértékben csökken. Tárolása és adagolása egyszerűbb, mint a zacskós kiszerelésű búzafű poré, de tökéletes oldódás érdekében alaposan fel kell rázni, (shakerben) vagy jobb, ha turmixoljuk. A  kapszula könnyen tárolható, szállítható. Nyaralás, kirándulás alkalmával sem kell nélkülözni, bárhol kényelmesen fogyasztható.

 
  • Megosztás

Legújabb hírek

Szabaduljunk meg civilizációs betegségeinktől! II. - Stressz

Szabaduljunk meg civilizációs betegségeinktől! II. - Stressz

Sokan veszik félvállról a stresszt, annak ellenére, hogy egy komoly betegségről van szó, veszélyes következményekkel. Nem könnyű legyőzni, a testünk feletti irányítás pillanatok alatt kikerülhet a kezünkből.

10 pozitív, életmentő hatás, amit eddig nem tudtál a klorofillról!

10 pozitív, életmentő hatás, amit eddig nem tudtál a klorofillról!

A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás energiáját elnyeli, és közvetíti a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak. Technikai értelemben nem számít ugyan vitaminnak, mégis ma már széles körben elfogadott nézet, hogy a klorofill fontos része az optimális táplálkozásnak, mivel erőteljes, természetes méregtelenítő anyag és antibakteriális hatású.

A három fehér méreg - 1. rész: CUKOR

 A három fehér méreg - 1. rész: CUKOR

 

Emésztő rendszerűnk két fő dologra alakult ki. Az egyik, hogy a testi szükségletekhez elengedhetetlen tápanyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, zsírokat, fehérjéket és szénhidrátokat a szervezetünk számára biztosítsa. A másik, hogy az emésztési és feldolgozási folyamatokból képződött salakanyagokat eltávolítsa a szervezetünkből. Ha folyamatosan "mérgezzük" a szervezetünket, ezeket a mérgek felhalmozódnak a szervezetben, aminek súlyos élettani következményei lehetnek.

Nem mindegy, hogy mit választunk!

Nem mindegy, hogy mit választunk!

A préselt búzafűlé, a fagyasztott búzafűlé, a búzafűlé por, és a -kapszula. Melyik mennyire jó?

 

A búzafűlé elkészítése eddig meglehetősen munkaigényes és macerás volt, meglehetősen elszántnak és elkötelezettnek kellett ahhoz lenni, hogy valaki rendszeresen fogyassza. Korábban a búzafűlevek kiszerelése a következően alakult:

Aminek egyedüli mellékhatása a tiszta egészség

Aminek egyedüli mellékhatása a tiszta egészség
Vágjunk bele egyből, nem is köntörfalazunk: most ez itt a reklám helye, de a te érdekedben. Lássuk, hogy miről is van szó!
1 db Reverde kapszula hatóanyag tartalma megegyezik 40 dkg gyümölcsével, mindez összesen 66 forintba kerül. Mit kapsz ennyiért? Energiát, testi-lelki frissességet, erőt, vitaminokat és ásványianyagokat. Mi helyett? Energiaitalok, kávé, műkaják, cigaretta és még sorolhatnánk. Melyiket választanád gyermekednek, és önmagadnak? 

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére, kezelésére!

Copyright 2014 Reverde egészségkapszula Created by: Cubeart Art Studio