Gyakran ismételt kérdések - Reverde egészségkapszula - Immunerősítés, allergia, búzafülé, búzacsíra

Termék rendelés Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

Gyakran ismételt kérdések

Mi van pontosan egy dobozban? 

 
Kistermelői Bio gabonafűlé és gabonacsíra alapú növényi kapszula ökológiai gazdálkodásból. Nettó tömege: 46.8g (120 db  keménycellulóz kapszula) / doboz
Összetevők:  búzafűlé kivonat*, búzacsíra kivonat*, spenót kivonat*, C-vitamin (bioaktív, nem szintetikus aszkorbinsav), cellulóz kapszula
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
 

Mi a javasolt szedése? 

 

Fogyasztási javaslat: 
Adagolás: felnőttnek 4 db kapszula / nap, gyereknek 2 db kapszula / nap, krónikus betegségben szenvedőknek immunerősítő terápiaként 6-8 kapszula / nap bőséges vízzel elfogyasztva. Az optimális felszívódás  és az esetleges alvászavarok kiküszöbölése érdekében ,reggel vegye be a kapszulákat . Gyógyszer, ill. más gyógyhatású készítmények egyidejű szedése esetén is tartsa be az időhatárokat az esetleges, nem kívánatos kölcsönhatások elkerülése érdekében. Szükség esetén konzultáljon kezelőorvosával. 
Figyelmeztetés:  A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
 

Daganatos betegeknek ajánlott-e termékünk fogyasztása? 

 
Az onkológiai kezelések során tapasztalható mellékhatások csökkentésére javasolt a használata, hiszen erőteljes regeneráló és immunizáló hatása a lehető legkíméletesebben, mellékhatások nélkül fejti ki hatását.
A Reverde kapszulában található három különleges hatóanyag:  a klorofill és a bázikus ásványi anyagok révén képes természetes úton megakadályozni a szervezetünkben nap mint nap keletkező, normálistól eltérő sejtek továbbfejlődését, immunrendszerünk hatékony megerősítésével.
A reverde kapszula mellett javasoljuk a napi  1000-4000 mg C-vitamin ( L aszkorbinsav ) liposzómás c vitamin
LipoVit C1000 fogyasztását.
 

Szedhetik-e gyermekek a Reverde kapszulát? 

A válasz egyértelműen igen. Sőt, a kapszula bio és komplex immunerősítő és roboráló készítmény, ami a gyermekek szervezetét nem terheli meg, ugyanakkor segíti gyermeke szervezetének természetes ellenálló képességét! 

Fogyaszthatják-e cukorbetegek?

Elsősorban a diabétesz szövődményeinek kialakulását lassíthatja és bizonyos esetekben gátolhatja a kapszula szedése, mivel hatóanyagai révén segíti a szövetek jobb vérellátását, és kiküszöbölheti a szemideg károsodását, erősíti az erek falát, javítja azok rugalmasságát. Orvosi kezelés mellett kedvezően hat a stabil vércukorszint beállítására.

Segít-e a kapszula túlsúly esetén?

Hatóanyagainak köszönhetően Reverde alapját képező búzafű a legerősebb salaktalanító, karcsúsító szer. A kapszula szedésével folyamatosan biztosíthatja a salakanyagok kiürítését szervezetéből, hosszú időre megerősítheti immunrendszerét, karcsúvá válhat, illetve frissnek és egészségesnek érezi majd magát. Bázikus ásványi anyag tartalma segíti a szervezet sav-lúg egyensúlyának a helyreállítását, a zsírszövetben felhalmozódott savak semlegesítését és kiürülését a szervezetből, így gátolja az újabb zsírszövetképzést, illetve elősegíti a meglévő felesleg lebontását.

Magas vérnyomás esetén fogyasztható-e?

Enzimjei és antioxidánsai révén képes az erek falát tisztítani és erősíteni, így a magas vérnyomásból származó érkatasztrófák esélyét csökkentheti.

Szívbetegeknek hogyan segít?

Cardiovaszkuláris betegségek esetén, transzhidrogenáz enzim tartalma révén táplálja és erősíti  a szívizomzatot, javítja annak vérellátását, gátolja az érfalakon lerakódó plakkok képződését, valamint jelentős klorofill tartalma segíti az érfalban kialakuló gyulladások megszüntetését.

Hogyan segít az allergián? 

A kapszula klorofill tartalma felszabadítja a méreganyagokat és segíti azok semlegesítését, kiürülését a szervezetből. Ezzel előmozdítja a sejtek jobb anyagcseréjét és gátolja a hibás immunfolyamatokat! Mindezeknek köszönhetően jelentősen csökkenthető az allergiás reakciók kialakulása.

Hogyan és mennyit szedjek a Reverde egészségkapszulából?

 Adagolás: felnőttnek 4 db kapszula / nap, gyereknek 2 db kapszula / nap, krónikus betegségben szenvedőknek immunerősítő terápiaként 6-8 kapszula / nap bőséges vízzel elfogyasztva. Az optimális felszívódás  és az esetleges alvászavarok kiküszöbölése érdekében ,reggel vegye be a kapszulákat . Gyógyszer, ill. más gyógyhatású készítmények egyidejű szedése esetén is tartsa be az időhatárokat az esetleges, nem kívánatos kölcsönhatások elkerülése érdekében.   Betegség esetén a reverde kapszula mellett javasoljuk a napi 1000-4000 mg C-vitamin ( L aszkorbinsav ) por fogyasztását. 

Lehet-e túladagolni a kapszulát? 

Ugyan a kapszulának van javasolt szedési útmutatója, azonban jó hír, hogy gyakorlatilag lehetetlen úgy túladagolni, hogy káros mellékhatások jelentkezzenek. Mindez köszönhető a teljesen természetes, BIO és adalék-mentes alapanyagoknak!

 

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére, kezelésére!

Copyright 2014 Reverde egészségkapszula Created by: Cubeart Art Studio