Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval) - Reverde egészségkapszula - Immunerősítés, allergia, búzafülé, búzacsíra

Termék rendelés Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

Közzétéve: 2014.12.16. Kedd, 00:00

 

Kíváncsi rá, milyen növényt vett magához Nobel-díjas orvosunk, a C-vitamin felfedezője minden nap? Megmutatjuk, mire esküdött Szent-Györgyi Albert, ha az egészségéről volt szó. Az is kiderül majd, hogy mindez a 21. században egy teljesen természetes, magyar, bio étrend kiegészítő megszületéséhez vezetett. Tartson velünk!

 

 

 

Szent-Györgyi Albert Az 1920-as évek végén ismeretlen anyagot fedezett fel a mellékvesében, amelyet hexuronsavnak nevezett el. Miután második doktorátusát megszerezte Cambridge-ben, 1931-től újra Magyarországon dolgozott, és a szegedi tudományegyetemen növényekből próbálta kivonni a korábban felfedezett anyagot. Végül a szegedi paprikával folytatott kísérletei során azonosította a hexuronsavat a C-vitaminnal, és segítségével a paprikából kiinduló C-vitamin gyártásának módszerét is kidolgozták Szegeden. A témakörben folytatott kutatásaiért 1937-ben kapott élettani-orvosi Nobel-díjat. Ő az egyetlen magyar tudós, aki magyarországi tudományos tevékenységéért kapta az elismerést. 1947-től kezdve az Egyesült Államokban élt, és főként az izomműködés, a rosszindulatú daganatok, valamint a sejtszintű szabályozás területén folytatott kutatásokat.

 

A professzor hitte, hogy a rák gyógyítható, de a gyógyításhoz először a probléma alapjait kell megismernünk, méghozzá a legegyszerűbb úton eljutva hozzá. Meggyőződése volt, hogy a rákellenes szereket a növényekben kell keresni, ezért kutatásait a búza fű és csíra állapotának szentelte a későbbiekben. Ahogyan az alábbi videóban is nyilatkozik a Nobel-díjas orvosprofesszor, kutatásaik során a búzafűben talált alkotóelemeket C-vitaminnal kombinálták, ami sikeres megoldásnak bizonyult a rák megölésére, az állatkísérleteik alapján.

  

Szent-Györgyi Albert hitvallása a rák gyógyíthatóságáról

 

Szent-Györgyi maga is fogyasztott búzacsírát C-vitaminnal kombinálva. Saját bevallása szerint, ahogy a videón is elhangzik, aktivitását és életerejét annak köszönhette, hogy minden reggel magához vette a szokásos búza adagját (csíra, vagy fű formájában). 93 éves koráig (!) élt!

Föld, víz, levegő és napfény ereje egyetlen kapszulában

A Bio Reverde, egy magyar étrend kiegészítő, aminek megalkotásában nem kis szerep jutott Szent-Györgyi tapasztalatainak. Tulajdonképpen az ő nyomán indultunk el, hogy egy olyan táplálék kiegészítőt alkothassunk, ami biztonságos, természetes, bio és megbízható segítsége lehet a fiatal, a legyengült, vagy akár az idős szervezetének!

Búzafű, búzacsíra és spenót – mind-mind külön is rendkívüli táplálék, ám mindhárom összetevő C-vitaminnal megtámogatva, egyetlen kapszulába zárva maga az egészség. A magyar fejlesztésű, innovatív eljárással készülő Bio Reverde kapszulának egy doboza körülbelül 45 kilogramm zöldség és gyümölcs tápanyagtartalmával egyenértékű.

Amire egy Nobel-díjas orvos is esküdött!

Mi lehetne meggyőzőbb érv annál, hogy Szent-Györgyi Albert is ezt fogyasztotta rendszeresen. Igaz a Bio Reverdéhez használt alapanyagokat külön-külön, mi csak annyit tettünk, hogy a napi fogyasztást megkönnyítendő esszenciális kivonatot készítettünk az alkotóelemekből (bio búzafű, bio búzacsíra és bio spenót), hozzáadtuk a megfelelő mennyiségű természetes, bioaktív C-vitamint (15 000 mg / doboz, 125 mg/ kapszula).

                                                      

Vegyük sorra az összetevőket, mi miért kapott helyet a Bio Reverde alkotóelemei között:

BÚZAFŰ - A kapszula egyik legfontosabb összetevője, melynek hatóanyagai segítenek szervezetünk káros anyagainak lebontásában. Gazdag természetes vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, és hasznos enzimeket is tartalmaz. Szervezetünk könnyen fel tudja dolgozni, hiszen emésztéséhez nem szükség sok energiára. A búzafű magas klorofill tartalma miatt oxigénnel dúsítja a vért, így a gyulladások megszüntetésében is komoly a szerepe. Egyszerre méregtelenít és növeli az energiaszintünket. Hatóanyag tartalmáról tudhat meg többet!

                                                                  

 

BÚZACSÍRA -  A búzaszem csírája az egyik legértékesebb tápanyagforrás. Nagy tápértékű fehérjék, tokoferol és B-vitaminok mellett fontos kinonok találhatók benne, melyek számos létfontosságú élettani folyamatban játszanak szerepet, mint például a fotoszintézis, a sejtlégzés és a véralvadás. Ezenkívül bővelkedik  E-vitaminban, káliumban, továbbá a foszfortartalom emelendo ki, de a vas, cink, B1-, B2-, B6-vitamin, folsav, biotin, króm, magnézium, kalcium mennyisége sem lebecsülendő. Ráadásul a búzafűvel egyetemben az jelentős mennyiségben tartalmazza az összes aminosavat is. Hatóanyag tartalmárül és azok kölcsönhatásairól bővebben itt olvashat még!

 

SPENÓT - Kutatások szerint a spenót levelében 13 különböző flavonoid található, melyek jól kiegészítik az antioxidánsok és más daganatellenes hatóanyagok egészségmegőrző szerepét azáltal, hogy csökkentik a sejtek oxidatív károsodását. Több kísérletben alkalmaztak spenótkivonatokat különböző daganatos sejtek kezelésére és bebizonyították, hogy a spenót kivonatai lassítják a gyomorrák sejtek sejtosztódását. A 80-as években New England-ban a mellrák és a spenótfogyasztás közötti összefüggést keresték egy kísérletben. A rendszeresen parajt fogyasztó nők között kimutathatóan alacsonyabb volt a mellrák előfordulásának aránya. A kivonatokkal végzett további vizsgálatok azt mutatják, hogy a spenót néhány összetevője – mint a folsav és a béta-karotin is – lassítja a rákos sejtek osztódását gyomorrák esetén, sőt szerepet játszhat a mell-, és bőrrák sejtjeinek visszafejlődésében is. A spenót ellátja a szervezetet több fontos tápanyaggal is: csontokat támogató K-vitamint, valamint A- és C-vitamint is tartalmaz. Ezeken kívül nagy mennyiségben megtalálható benne a magnézium és a vas is.

C-VITAMIN: Az emberi szervezet képtelen az aszkorbinsav előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Amennyiben ez nem történik meg, hiánytünetként vérzékenység, ínysorvadás, izombántalmak, lassú sebgyógyulás, a fertőzésekkel szembeni fogékonyság, és gyulladások kialakulása figyelhető meg. A természetes C-vitamin megtalálható nagy mennyiségben a búzafűben és -csírában is. Sajnos az ember szervezete nem képes a C-vitamint előállítani, ezért jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mennyi a valós napi C-vitamin szükséglet? A hivatalosan ajánlott napi C-vitamin szükséglet – azaz az RDA szerint 60 mg, de ez csak ahhoz elég, hogy ne alakuljon ki skorbut. Ezzel szemben számos orvos ennél jóval többet javasol. Például maga Dr. Szent-Györgyi Albert minimum napi 1000 mg-ot (1 g-ot), s jó párszor még ennél is jóval többet fogyasztott belőle, ennek ellenére, vagy inkább ezért is - ahogy már említettük -  93 éves koráig (!) élt.

Ide kattintva többet is megtudhatsz a valódi C-vitaminról!

 

Egyedülálló előállítás

Sokan nem tudják, hogy hiába fogyasztanak búzafüvet, búzacsírát, ha az előállítás során, a rendkívül gyors oxidáció miatt, az eredeti hatóanyag tartalom egy része elvész benne. A szárítással porított termékekben megtalálható összetevők meg sem közelítik a friss búzafülé és a búzacsíra hatóanyag tartalmát. A Reverdével sikerült ezt a problémát áthidalni: a terméket a víztartalom gyors elvonásával hozzuk létre, az eljárásból mellőzzük a szélsőséges hőhatásokat, így a hasznos összetevők nem károsodnak. Vagyis megszületett a búzacsíra és búzafűlé esszenciális kivonata. A vegetáriánus étrendbe is beilleszthető, mivel a Bio Reverdét növényi, vagyis cellulóz alapú lágykapszulába töltjük. Ráadásul teljesen gluténmentes, így a glutén- és lisztérzékenyek is fogyaszthatják.


 

 

 

 

 

 

  • Megosztás

Legújabb hírek

Hadüzenet a ráknak

Hadüzenet a ráknak

 

Az elmúlt 50 évben a rákos megbetegedések száma egyre csak nőtt. A fogyasztói társadalom magával hozta az élelmiszerek káros anyagtartalmának , méregtartalmának drasztikus növekedését ,ami a rákos megbetegedések forrása. A tudósok állandó csatát vívnak a betegséggel,azonban kisebb győzelmek ellenére, igazán áttörő sikert még nem értek el

Mi lehetne nagyobb motiváció a megoldás megtalálására,

mint ha szeretteink kerülnek a gyilkos kór kezei közé?

             

                

 

 

Bármerre is járunk a világban ,a Nobel-díjas magyar tudós,Szent-Györgyi Albert neve mindenhol ismerősen cseng.

A paprikából kinyert  C-vitamint előállító professzorról kevesen tudják,hogy idősebb korában egy nagyobb "fába vágta tudományos fejszéjét".
Az utolsó kutatásának témája nem más volt,mint hadüzenet a ráknak. Elszántan kereste az ellenszert,amire legnagyobb szüksége lett volna,mikor élete szerelmét, Mártát és kislányát Nellit mellrák ragadta el tőle. A professzor beleroppant felesége és lánya elvesztésébe és életének hátralévő részét a rák gyógymódjának kutatásával töltötte. Ki vehette volna fel, eredményesebben a küzdelmet ha nem Szent-Györgyi Albert.

Másféle utat akart bejárni, mint az elődjei, így a "C" vitaminnál jól bevált növényekkel kezdte kísérleteit. Egészen pontosan a búza, ( ami az emberiséget tartja életbe ) és az aszkorbin sav ( "C" vitamin) kombinációja mellett döntött. A rák elleni kísérleteiben a búzacsíra és a "C" vitamin keverékével sikerült elpusztítania a rákos sejteket a kísérleti állataiban. Az áttörést jelentő kombinációt saját magán ellenőrizte, minden nap fogyasztotta nagyon jó eredménnyel.
Saját bevallása szerint nagy aktivitását és feltűnően jó egészségi állapotát a búzacsíra és az aszkorbin sav minden napi fogyasztásának köszönhette. A kísérleteit, 93 éves korában bekövetkezett váratlan halála miatt nem tudta befejezni. 
Szent-Györgyi Albert hagyatéka azóta is itt lebeg a szemeink előtt ,arra várva ,hogy az emberek kihasználják a lehetőséget ami a professzor családjának nem adatott meg.
Ezt a hiányt szerettük volna bepótolni a REVERDE megalkotásával.
Segítségünkre sietett a szerencse egy új magyar találmány formájában. A magyar" szürkeállomány" megoldotta,hogy egy piaci zöldséges pult mennyiségü zöldség, gyümölcs hatóanyagait egy doboz kapszulába sűrítse, hatóanyag veszteség nélkül.

 REVERDE 100 % BIO és 100% magyar termék, mely hároméves pályafutása alatt rendkívül jó eredményeket ért el a fogyasztói visszajelzések szerint.
Egy intenetes modul segítségével azt tapasztaltuk, hogy a vásárlóink 70%-a az elégedett fogyasztók ajánlására vásárolja a REVERDE-t . A terméket szándékosan nem engedtük kereskedelmi forgalomba csak interneten és személyesen a telephelyünkön vásárolhatják meg.
Így tudjuk garantálni a fogyasztóinknak,hogy eredeti REVERDE-t fogyasztanak.
Az imént olvasott cikk,azért írodott,hogy ha szükség lehet rá tessék kipróbálni.A puding próbája is az evés.

A REVERDE nem fog csalódást okozni!

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

 

Kíváncsi rá, milyen növényt vett magához Nobel-díjas orvosunk, a C-vitamin felfedezője minden nap? Megmutatjuk, mire esküdött Szent-Györgyi Albert, ha az egészségéről volt szó. Az is kiderül majd, hogy mindez a 21. században egy teljesen természetes, magyar, bio étrend kiegészítő megszületéséhez vezetett. Tartson velünk!

CSÚCSHATÁS

CSÚCSHATÁS

A Reverde egészségkapszula és a Liposzómás C vitamin egymást fokozó hatása

a képre kattintva megnézheted a videót !

Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

Szakvélemények a Reverdéről az Echo Tv Vitalitás magazinjában

Béky László természetgyógyász és Dr. Pogyor Margit főorvos asszonytól

a képre kattintva megnézheted a videót !

Új termékünk a Liposzómás "C"vitamin

Új termékünk a Liposzómás "C"vitamin

A liposzomális C-vitamin azt jelenti, hogy a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe.A hagyományos C-vitaminok (tabletták, porok..stb.) kb. 80%-a, sajnos távozik a vizelettel. Ez azt jelenti, hogy még ha emelt dózisú C-vitamint is szedünk, 1000 mg hagyományos C-vitaminból, maximum 200 mg szívódik fel. Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin 95%-a szívódik fel. Tehát kb. 950 mg. 

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére, kezelésére!

Copyright 2014 Reverde egészségkapszula Created by: Cubeart Art Studio