Mi fán terem a búzafű, korunk egyik superfoodja? - Reverde egészségkapszula - Immunerősítés, allergia, búzafülé, búzacsíra

Termék rendelés Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

Mi fán terem a búzafű, korunk egyik superfoodja?

Közzétéve: 2014.05.23. Péntek, 00:00

Ann Wigmore, az élő ételek anyja. Kevesen ismerik, pedig munkássága révén emberek ezrei gyógyultak ki halálos betegségeikből. A búzafű és az élő ételek népszerűsítésével számos rákos betegen segített és a mai napig – szó szerint - táplálkoznak tudásából.

 

Kisgyermek korában Litvániában a nagymamájától leste el a gyógyítás minden csínját-bínját. Édesapja még születése előtt emigrált Amerikába, édesanyja pedig öt évvel később követte őt. Anna csak 13 évesen, 15 éves bátyja és nagybátyjuk társaságában követte szüleit Ellis Island-re. Később kórházi nővérként dolgozott, férjhez ment és 1941 július 9-én megszületett Wilma lánya.

Hosszas betegeskedés és számos egészségügyi probléma után talált vissza a nagyanyai tanításokhoz és kezdett újra foglalkozni gyógyfüvekkel, természetes orvosságokkal.

1968-ban Ann megalapította a Hippocrates Egészség Intézetet, Viktoras Kulvinskas-szal. Innentől  úgy ismerték, mint „az élő ételek anyja”. Úttörő volt és fegyverei útja során a búzafű és a nyers élő ételek voltak, mint a test, lélek és szellem méregtelenítői, védelmezői.
Ann Wigmore 1994-ben, Bostonban hunyta örök álomra a szemét, a Hippokratész Intézetben kiütött tűzvész okozta füstmérgezés által. Halála után a Hippokratész Intézetet elkeresztelték Ann Wigmore Alapítványnak. Vezetését Brian Clement vette át, aki a székhelyet Bostonból West Palm Beach-be, Floridába tette át. Az Ann Wigmore alapítványon felül még számos intézet ápolja munkásságát. Magyarul megjelent könyve: A búzafű.
 
Az örök fiatalság elérhető forrása
 
„Az élő ételekkel való táplálkozás egy kimagasló táplálkozási forma, mivel felismeri, s helyesen ítéli meg a nyers és a főtt ételek, s a természetes és a mesterséges tápanyagok közötti különbséget. A hagyományos táplálkozással foglalkozó iskolákban kevés idő jut az enzimek és az ételek életerejének, vagy az élő (nyers) ételek értékeinek a főtt ételekével szembeni megvitatására. Ha az egészségre helyezzük a hangsúlyt, akkor a különbség az alapvetően egészséges, eleven lét és a csupán felszínes lélegzés között válik érzékelhetővé.” – Dr. Ann Wigmore
 
Élvezd a búzafű minden jótékony hatását a Reverde kapszulával!
 
Szerző: Pozitív Nap
  • Megosztás

Legújabb hírek

Hadüzenet a ráknak

Hadüzenet a ráknak

 

Az elmúlt 50 évben a rákos megbetegedések száma egyre csak nőtt. A fogyasztói társadalom magával hozta az élelmiszerek káros anyagtartalmának , méregtartalmának drasztikus növekedését ,ami a rákos megbetegedések forrása. A tudósok állandó csatát vívnak a betegséggel,azonban kisebb győzelmek ellenére, igazán áttörő sikert még nem értek el

Mi lehetne nagyobb motiváció a megoldás megtalálására,

mint ha szeretteink kerülnek a gyilkos kór kezei közé?

             

                

 

 

Bármerre is járunk a világban ,a Nobel-díjas magyar tudós,Szent-Györgyi Albert neve mindenhol ismerősen cseng.

A paprikából kinyert  C-vitamint előállító professzorról kevesen tudják,hogy idősebb korában egy nagyobb "fába vágta tudományos fejszéjét".
Az utolsó kutatásának témája nem más volt,mint hadüzenet a ráknak. Elszántan kereste az ellenszert,amire legnagyobb szüksége lett volna,mikor élete szerelmét, Mártát és kislányát Nellit mellrák ragadta el tőle. A professzor beleroppant felesége és lánya elvesztésébe és életének hátralévő részét a rák gyógymódjának kutatásával töltötte. Ki vehette volna fel, eredményesebben a küzdelmet ha nem Szent-Györgyi Albert.

Másféle utat akart bejárni, mint az elődjei, így a "C" vitaminnál jól bevált növényekkel kezdte kísérleteit. Egészen pontosan a búza, ( ami az emberiséget tartja életbe ) és az aszkorbin sav ( "C" vitamin) kombinációja mellett döntött. A rák elleni kísérleteiben a búzacsíra és a "C" vitamin keverékével sikerült elpusztítania a rákos sejteket a kísérleti állataiban. Az áttörést jelentő kombinációt saját magán ellenőrizte, minden nap fogyasztotta nagyon jó eredménnyel.
Saját bevallása szerint nagy aktivitását és feltűnően jó egészségi állapotát a búzacsíra és az aszkorbin sav minden napi fogyasztásának köszönhette. A kísérleteit, 93 éves korában bekövetkezett váratlan halála miatt nem tudta befejezni. 
Szent-Györgyi Albert hagyatéka azóta is itt lebeg a szemeink előtt ,arra várva ,hogy az emberek kihasználják a lehetőséget ami a professzor családjának nem adatott meg.
Ezt a hiányt szerettük volna bepótolni a REVERDE megalkotásával.
Segítségünkre sietett a szerencse egy új magyar találmány formájában. A magyar" szürkeállomány" megoldotta,hogy egy piaci zöldséges pult mennyiségü zöldség, gyümölcs hatóanyagait egy doboz kapszulába sűrítse, hatóanyag veszteség nélkül.

 REVERDE 100 % BIO és 100% magyar termék, mely hároméves pályafutása alatt rendkívül jó eredményeket ért el a fogyasztói visszajelzések szerint.
Egy intenetes modul segítségével azt tapasztaltuk, hogy a vásárlóink 70%-a az elégedett fogyasztók ajánlására vásárolja a REVERDE-t . A terméket szándékosan nem engedtük kereskedelmi forgalomba csak interneten és személyesen a telephelyünkön vásárolhatják meg.
Így tudjuk garantálni a fogyasztóinknak,hogy eredeti REVERDE-t fogyasztanak.
Az imént olvasott cikk,azért írodott,hogy ha szükség lehet rá tessék kipróbálni.A puding próbája is az evés.

A REVERDE nem fog csalódást okozni!

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

 

Kíváncsi rá, milyen növényt vett magához Nobel-díjas orvosunk, a C-vitamin felfedezője minden nap? Megmutatjuk, mire esküdött Szent-Györgyi Albert, ha az egészségéről volt szó. Az is kiderül majd, hogy mindez a 21. században egy teljesen természetes, magyar, bio étrend kiegészítő megszületéséhez vezetett. Tartson velünk!

CSÚCSHATÁS

CSÚCSHATÁS

A Reverde egészségkapszula és a Liposzómás C vitamin egymást fokozó hatása

a képre kattintva megnézheted a videót !

Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

Szakvélemények a Reverdéről az Echo Tv Vitalitás magazinjában

Béky László természetgyógyász és Dr. Pogyor Margit főorvos asszonytól

a képre kattintva megnézheted a videót !

Új termékünk a Liposzómás "C"vitamin

Új termékünk a Liposzómás "C"vitamin

A liposzomális C-vitamin azt jelenti, hogy a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe.A hagyományos C-vitaminok (tabletták, porok..stb.) kb. 80%-a, sajnos távozik a vizelettel. Ez azt jelenti, hogy még ha emelt dózisú C-vitamint is szedünk, 1000 mg hagyományos C-vitaminból, maximum 200 mg szívódik fel. Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin 95%-a szívódik fel. Tehát kb. 950 mg. 

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére, kezelésére!

Copyright 2014 Reverde egészségkapszula Created by: Cubeart Art Studio