Az a nagyszerű spenót! Miért is olyan egészséges? - Reverde egészségkapszula - Immunerősítés, allergia, búzafülé, búzacsíra

Termék rendelés Tegyen Ön is az egészsége érdekében!

Az a nagyszerű spenót! Miért is olyan egészséges?

Közzétéve: 2014.05.23. Péntek, 00:00

„Edd meg az ételt!” – lehet, hogy mindannyiunknak ez a legkorábbi emlékünk arról, ahogy édesanyánk vigyázott egészségünkre az egészséges ételek segítségével. Sokan közülünk azzal a tudattal nőttünk fel, hogy a spenót egyfajta zöld elixír, és ez így is van.

 

Az a csodálatos spenót! Popeye-nek is bevált

A spenót évtizedek óta a gyerekek Waterlooja szerte a világon, ez az egyetlen étel, amelyre majdnem minden anyuka NEM! – választ kap csemetéjétől. A spenót a céklafélék és a mángold rokona, íze is valamelyest hasonlít. Frissen, salátaként fogyasztva a legfinomabb, de párolva is kitűnő. Az íze sem túl rossz, salátaként megőrzi enyhén édeskés ízét, párolva erősebb ízt ad.

A spenót rövid története

Pillantsunk bele egy kissé e leveles növény történelmébe. A spenót Ázsiából származik, keresztül utazott sok országon a kereskedőkkel és az általuk szállított élelmiszerekkel együtt.  Kínában a VII. században jelent meg (azóta sem feledkeztek meg róla). Az európai országok csak a XI. században ízlelhették meg a spenótot, itt a spanyolok honosították meg.
Mára a spenót a leveles élelmiszernövények főáramlatához tartozik Európában és az amerikai kontinensen egyaránt, de volt olyan időszak a XVI. században, amikor a firenzei Medici Katalin magával vitte saját szakácsait, hogy spenótot főzzenek neki, amikor férjhez ment Franciaország királyához. Azóta minden spenótágyon tálalt fogást „á la Florentine”- nek neveznek.

Rákellenes hatása mellett a spenót olyan összetevőkkel is dicsekedhet, amelyek megerősítik a szervezetet, és megvédik az olyan betegségektől, mint a csontritkulás, a szívbetegségek, a vastagbélrák, az ízületi gyulladás és mások.

Rákellenes hatása mellett a spenót olyan összetevőkkel is dicsekedhet, amelyek megerősítik a szervezetet, és megvédik az olyan betegségektől, mint a csontritkulás, a szívbetegségek, a vastagbélrák, az ízületi gyulladás és mások.

 

Mitől olyan egészséges a spenót?

Mindannyian tudjuk, hogy ez a zöld, leveles növény, a spenót, bőséges forrása a vasnak és a klorofillnak, rostjai pedig tisztán tartják a bensőnket. De van még valami ezen kívül is. Minden jóakaró és minden orvos ajánlja a spenót fogyasztását a várandós és szoptató anyukáknak, a menstruáló nőknek, a növésben levő gyerekeknek, és mindazoknak, akik vérszegények. Mára köztudott, hogy a spenót vastartalma sokkal jobban megfelel az emberi szervezet szükségleteinek, mint a vörös húsok, ráadásul mindez kevés kalóriával, és zsír nélkül.
A vas, azonkívül, hogy ellátja egészséges hemoglobinnal szervezetünket, élesíti a memóriánkat, és felélénkíti az agyműködésünket is. Végül, egereken végzett kísérletek kimutatták, hogy a vasban gazdag étrend növeli az öregebb rágcsálók analitikus és motorikus készségeit.
A spenót minden falatja szinte az összes, ember számára hasznos tápanyaggal rendelkezik, összehasonlítva bármely más étellel. Kezdjük azzal, hogy a kutatók legalább tizenhárom féle flavonoid-vegyületet azonosítottak a spenótban, ezek antioxidánsok, melyek a rák ellen a legjobb harcosok. 
A Reverde kapszula kifejlesztésénél ennél tovább is mentünk: speciális spenót-kivonatokat készítettünk, hogy legjobban tudjuk biztosítani az egészségkapszula összetevőit. 
 

A spenót minden falatja szinte az összes, ember számára hasznos tápanyaggal rendelkezik

A spenót szinte az összes ember számára hasznos tápanyaggal rendelkezik.

 

A spenót gyógyhatása

A kivonatokkal végzett vizsgálatok elképesztő eredményt mutatnak. Néhány összetevő, úgy tűnik, lassítja a rákos sejtek osztódását a gyomorrák esetén. Megint mások a mell-, és bőrrák sejtjeinek visszafejlődését okozzák. A spenótban és más leveles növényekben jelenlevő folsav, a béta-karotin mellett, növeli a vastagbél sejtjeinek ellenállóképességét a mutációval és DNS-károsodással szemben. Azoknál, akik béta-karotinban gazdag zöldségeket fogyasztanak, kisebb a vastagbélrák esélye, mint azoknál, akik nem esznek ilyen élelmiszert.
Rákellenes hatása mellett a spenót olyan összetevőkkel is dicsekedhet, amelyek megerősítik a szervezetet, és megvédik az olyan betegségektől, mint a csontritkulás, a szívbetegségek, a vastagbélrák, az ízületi gyulladás és mások.
A spenót ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal, egy csészényi spenótlevél kétszer annyi K-vitamint tartalmaz, mint amennyi szükséges ahhoz, hogy a  csontok erősek maradjanak. Aztán van még más is. A spenót jelentős mennyiségű A- és C-vitamint tartalmaz, mely garancia a fölösleges koleszterin oxidációja ellen, ami diabéteszes szívpanaszokat okozhatna.
A folsavra azért van szüksége a szervezetnek, mert az segít lebontani az olyan vegyi anyagokat, melyek szívpanaszokat okoznak. A folsav egészséges mennyiségben megtalálható a spenótnak nevezett leveles csodaszerben.
Ezen kívül a spenót nagy mennyiségben tartalmaz magnéziumot is, egy csészényi friss spenótlevél biztosítja a szervezet számára szükséges napi magnéziummennyiség 7,5 %-át.
A spenót másik előnye, amiről eddig nem tudtunk, az a vérnyomáscsökkentő tulajdonsága. Tudományos vizsgálatok bizonyították, hogy egy előételnyi-adag spenótsaláta ebédre, vagy párolt spenót rendszeres fogyasztása vacsorára maximum négy órán belül lecsökkenti a vérnyomást.
 
 
Forrás: edenkert.hu
  • Megosztás

Legújabb hírek

Hadüzenet a ráknak

Hadüzenet a ráknak

 

Az elmúlt 50 évben a rákos megbetegedések száma egyre csak nőtt. A fogyasztói társadalom magával hozta az élelmiszerek káros anyagtartalmának , méregtartalmának drasztikus növekedését ,ami a rákos megbetegedések forrása. A tudósok állandó csatát vívnak a betegséggel,azonban kisebb győzelmek ellenére, igazán áttörő sikert még nem értek el

Mi lehetne nagyobb motiváció a megoldás megtalálására,

mint ha szeretteink kerülnek a gyilkos kór kezei közé?

             

                

 

 

Bármerre is járunk a világban ,a Nobel-díjas magyar tudós,Szent-Györgyi Albert neve mindenhol ismerősen cseng.

A paprikából kinyert  C-vitamint előállító professzorról kevesen tudják,hogy idősebb korában egy nagyobb "fába vágta tudományos fejszéjét".
Az utolsó kutatásának témája nem más volt,mint hadüzenet a ráknak. Elszántan kereste az ellenszert,amire legnagyobb szüksége lett volna,mikor élete szerelmét, Mártát és kislányát Nellit mellrák ragadta el tőle. A professzor beleroppant felesége és lánya elvesztésébe és életének hátralévő részét a rák gyógymódjának kutatásával töltötte. Ki vehette volna fel, eredményesebben a küzdelmet ha nem Szent-Györgyi Albert.

Másféle utat akart bejárni, mint az elődjei, így a "C" vitaminnál jól bevált növényekkel kezdte kísérleteit. Egészen pontosan a búza, ( ami az emberiséget tartja életbe ) és az aszkorbin sav ( "C" vitamin) kombinációja mellett döntött. A rák elleni kísérleteiben a búzacsíra és a "C" vitamin keverékével sikerült elpusztítania a rákos sejteket a kísérleti állataiban. Az áttörést jelentő kombinációt saját magán ellenőrizte, minden nap fogyasztotta nagyon jó eredménnyel.
Saját bevallása szerint nagy aktivitását és feltűnően jó egészségi állapotát a búzacsíra és az aszkorbin sav minden napi fogyasztásának köszönhette. A kísérleteit, 93 éves korában bekövetkezett váratlan halála miatt nem tudta befejezni. 
Szent-Györgyi Albert hagyatéka azóta is itt lebeg a szemeink előtt ,arra várva ,hogy az emberek kihasználják a lehetőséget ami a professzor családjának nem adatott meg.
Ezt a hiányt szerettük volna bepótolni a REVERDE megalkotásával.
Segítségünkre sietett a szerencse egy új magyar találmány formájában. A magyar" szürkeállomány" megoldotta,hogy egy piaci zöldséges pult mennyiségü zöldség, gyümölcs hatóanyagait egy doboz kapszulába sűrítse, hatóanyag veszteség nélkül.

 REVERDE 100 % BIO és 100% magyar termék, mely hároméves pályafutása alatt rendkívül jó eredményeket ért el a fogyasztói visszajelzések szerint.
Egy intenetes modul segítségével azt tapasztaltuk, hogy a vásárlóink 70%-a az elégedett fogyasztók ajánlására vásárolja a REVERDE-t . A terméket szándékosan nem engedtük kereskedelmi forgalomba csak interneten és személyesen a telephelyünkön vásárolhatják meg.
Így tudjuk garantálni a fogyasztóinknak,hogy eredeti REVERDE-t fogyasztanak.
Az imént olvasott cikk,azért írodott,hogy ha szükség lehet rá tessék kipróbálni.A puding próbája is az evés.

A REVERDE nem fog csalódást okozni!

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

Ez az, amit Szent-Györgyi Albert minden nap szedett! (Videóval)

 

Kíváncsi rá, milyen növényt vett magához Nobel-díjas orvosunk, a C-vitamin felfedezője minden nap? Megmutatjuk, mire esküdött Szent-Györgyi Albert, ha az egészségéről volt szó. Az is kiderül majd, hogy mindez a 21. században egy teljesen természetes, magyar, bio étrend kiegészítő megszületéséhez vezetett. Tartson velünk!

CSÚCSHATÁS

CSÚCSHATÁS

A Reverde egészségkapszula és a Liposzómás C vitamin egymást fokozó hatása

a képre kattintva megnézheted a videót !

Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

Reverde az Echo Tv Vitalitás Magazinjában

Szakvélemények a Reverdéről az Echo Tv Vitalitás magazinjában

Béky László természetgyógyász és Dr. Pogyor Margit főorvos asszonytól

a képre kattintva megnézheted a videót !

Új termékünk a Liposzómás "C"vitamin

Új termékünk a Liposzómás "C"vitamin

A liposzomális C-vitamin azt jelenti, hogy a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe.A hagyományos C-vitaminok (tabletták, porok..stb.) kb. 80%-a, sajnos távozik a vizelettel. Ez azt jelenti, hogy még ha emelt dózisú C-vitamint is szedünk, 1000 mg hagyományos C-vitaminból, maximum 200 mg szívódik fel. Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin 95%-a szívódik fel. Tehát kb. 950 mg. 

Reverde egészségkapszula immunerősítés, allergia, diabétesz, méregtelenítés, szív és érrendszeri problémák megelőzésére, kezelésére!

Copyright 2014 Reverde egészségkapszula Created by: Cubeart Art Studio